PERSBERICHT

Donderdag 27 mei 2021 te Antwerpen

Ladies Night Homeparties geeft het allereerste legale feestje van 2021

Meer dan 200 consulentes in België en Nederland zaten de laatste weken op het puntje van hun stoel tijdens de persconferenties. Op het moment dat er nieuwe versoepelingen werden aangekondigd, sprongen zij massaal een gat in de lucht! Wij mogen weer party’s geven bij dames thuis en de consulentes verheugen zich, net als honderden gastvrouwen, enorm! De allereerste Ladies Night Homeparty van 2021 wordt gegeven op woensdag 9 juni.

Meer behoefte aan masturbatie

Uit de enquête ‘Tussen de Lakens’, welke vorig jaar werd afgenomen bij ruim 1400 deelnemers (98% vrouw), bleek 80% van de ondervraagden de vriendinnengroep het meest te missen in de lockdown. 45% van de ondervraagden had meer behoefte aan masturbatie tijdens de coronacrisis én wil blijven experimenteren, met onder andere erotische producten, ook na de coronacrisis.

Vanaf 9 juni gaan we weer trillen

Op dit moment staat de allereerste Ladies Night Homeparty in België van dit jaar gepland op 9 juni, de eerste dag van de versoepelingen. Op deze avond kan de gastvrouw bij haar thuis vriendinnen uitnodigen om gelukkig weer alle (erotische) producten te zien, voelen, ruiken en proeven. Voorlopig mogen maximaal vier dames de woonkamer vullen, maar in de tuin kunnen vriendinnengroepen van tien samenkomen! Het belooft voor iedereen een bijzondere tijd te worden, want de consulentes kunnen niet wachten om eindelijk weer op pad te gaan met een koffer vol vibrators!

“Mijn telefoon staat roodgloeiend en mijn agenda ontploft! Wat heb ik dit gemist, let’s go!” – Consulente Marleen

Innovatie en kennis

Natuurlijk hebben de consulentes niet een jaar stilgezeten. Dat kunnen ze niet eens! Met volle overtuiging zijn er online party’s gegeven, zijn gastvrouwen geadviseerd via de telefoon en hebben ze zich verder ontplooid met behulp van onze ambassadrice Kaat Bollen. Kaat staat altijd klaar voor de meest uiteenlopende vraagstukken die consulentes tegenkomen. Daarnaast geeft Kaat met regelmaat extra opleidingen over seksualiteit, zodat de consulentes up-to-date zijn met de huidige ontwikkelingen.

Een container vól met de nieuwste musthaves van voorspel tot naspel is net binnengekomen en dat is maar goed ook! Er stromen aanvragen binnen voor een gezellige vriendinnenavond met een knipoog en de agenda’s raken voller en voller. We zijn dus enorm op zoek naar consulentes voor de leukste bijbaan ooit om deze gezellige drukte mee te delen!

Ladies Night heeft in de lockdown snel geschakeld naar online party’s en is daarbij zelfs uitgeroepen tot winnaar van ‘’Best Online Party Service 2020’’. Onder andere de originaliteit en bekwaamheid van de consulentes én het entertainment gehalte is positief opgevallen in de branche. Toch komen wij het liefst bij de vriendinnengroepen thuis en staan wij dus te trappelen om vanaf 9 juni weer in de woonkamers en tuinen van onze gastvrouwen te mogen staan!

Veilig praten over seks

Meer dan 200 consulentes in België en Nederland verzorgen gezellige vriendinnenavonden met een knipoog. Het assortiment bestaat uit de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, van voorspel tot naspel. De aard van de producten zorgt voor een giechelige stemming en smeuïge anekdotes. De consulente heeft het hele assortiment bij zich, zodat de dames alle producten kunnen bekijken, voelen, ruiken en proeven.

De Ladies Night consulentes zorgen ervoor dat er op een laagdrempelige manier over seks kan worden gesproken. Dit in de veilige omgeving van jezelf of jouw vriendin. Geen vraag is te gek en de consulente neemt rustig de tijd om alles discreet te bespreken. Persoonlijk advies vinden we erg belangrijk, met betrekking tot de artikelen en ook in alles eromheen. De consulentes zijn hiervoor speciaal opgeleid door onder andere onze ervaren managers en seksuologe Kaat Bollen.