VANAF SEPTEMBER 2017

Communicatie stagiaire (18+)

Stage

Stage Communicatie, op een supergezellig kantoor in Duiven!

Afwisselend, veelzijdig & creatief.

Wij hebben per september 2017 ruimte voor een enthousiaste meewerkstagiaire (18+) voor 32-40 uur per week op onze communicatie-afdeling.

kantoor Duiven

Functie omschrijving:

Ben jij sociaal, creatief, zelfstandig en kun je snel schakelen? Bloos jij niet snel?

En zoek jij een online gerichte communicatiestage? Dan zoeken wij jou!

De werkzaamheden zijn heel divers en bestaan voornamelijk uit het realiseren van content. Content voor de websites, blogsite, mailings, social media en productomschrijvingen. Heel afwisselend en veelzijdig dus. Ook is er de mogelijkheid om jouw skills m.b.t. Google Adwords en Google Analytics te ontdekken en/of vergroten.

Daarnaast is er zeker ruimte voor eigen initiatieven! We staan open voor je ideeën. Wie weet verzin jij onze volgende campagne wel!

Wij zoeken:

  • Je volgt bij voorkeur de studie HBO Communicatie in commerciële richting of de studie Commerciële Economie richting Marketing
  • Je weet van aanpakken en werkt oplossingsgericht
  • Je bent een open en sociaal persoon, flexibel, assertief en enthousiast
  • Je hebt affiniteit met online communicatie & social media

Ons aanbod:

  • Een stageplaats op ons kantoor in Duiven (10 minuten lopen vanaf het station)
  • Wij bieden jou de mogelijkheid kennis en ervaring op te doen bij een succesvol bedrijf
  • €400 stagevergoeding per maand
  • Vanaf september 2017 voor 5 maanden

Wie zijn wij?

Je zal voornamelijk aan de slag gaan voor Ladies Night Homeparties en Nachtkastje.nl, maar daarnaast ook hier en daar een aantal werkzaamheden verrichten voor Cabana Homeparties en Ladies Night Lingerieparty. Deze vier bedrijven zijn allemaal onderdeel van de Homeparty Company.

Bij de Homeparty Company werken er 14 mensen op het hoofdkantoor, zijn er 10 managers die vanuit huis werken. Gezamenlijk hebben die managers meer dan 250 consulenten door het hele land die werken voor één of meerdere bedrijven van de Homeparty Company.

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar Sharon Vonke: sharon@ladiesnight.nl

Wie weet zien we je snel bij ons op kantoor om kennis te maken!

Stagiaire gezocht

Ladies Night Homeparties

Ladies Night Homeparties is al 12,5 jaar de grootste en gezelligste Nederlandse thuisparty organisatie met erotische artikelen en ruim 400.000 tevreden klanten. Gezelligheid, kwaliteit, bereikbaarheid, communicatie en service zijn voor ons logische kenmerken.

Zo’n 200 consulenten verzorgen maandelijks enkele honderden party’s door heel Nederland. Een Ladies Night thuisparty is meer dan alleen verkoop. Het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen. Verboden voor mannen! De mannen moeten zichzelf maar een avondje vermaken, want het is Ladies Night!

Nachtkastje.nl

Nachtkastje.nl (webshop) & blog

Nachtkastje.nl is de in 2012 opgerichte webshop van Ladies Night. Het assortiment van de Ladies Night party moet een verrassing zijn en bevat exclusieve producten die alleen op de party’s te koop zijn. In ons nachtkastje vind je speeltjes die niet (meer) in ons Ladies Night assortiment zitten, onze unieke liquids, lingerie, funartikelen en de uitverkoop.

Op ladiesnight.nl/blog lees je reviews en blogs van diverse blogsters.

Cabana

Cabana

In 2011 is zusterorganisatie Cabana van start gegaan met unieke en supergezellige vriendinnenavonden. Cabana verzorgt Spa en Wellness thuisparty’s met unieke, superluxe producten tegen betaalbare prijzen. ‘Op sfeervolle en ontspannen wijze laat de consulente jullie kennis maken met het unieke en exclusieve Cabana assortiment’. Het grootste gedeelte van het assortiment is ook verkrijgbaar op www.cabanashop.nl.

Lingerie

Ladies Night Lingerieparty

En tot slot… In maart 2017 is Ladies Night Lingerieparty gelanceerd. Wederom een thuisparty organisatie, maar zoals de naam al zegt: met lingerie. Bedroom lingerie! Het gaat echt om uitdagende, sexy en vooral prachtige lingerie voor in de slaapkamer. We hebben een uitgebreide collectie geselecteerd én hebben een catalogus met nog veel meer moois om uit te kiezen. Sexy tot heel sexy en niet het type lingerie dat je bij de reguliere lingeriezaak vindt, maar echt veel, veel spannender.