CONSULENTE WORDEN?

Wie zijn wij?

LADIES NIGHT HOMEPARTIES

Ervaring vanaf 2004

Ladies Night Homeparties is de onbetwiste nummer 1: de grootste en gezelligste thuisparty organisatie met erotische artikelen. Een zeer professionele en betrouwbare organisatie met ervaring sinds 2004. Van A tot Z is alles goed geregeld, zowel voor de klanten als voor de consulentes.

Ook in België een succes!

Meer dan 200 consulentes werken momenteel al met enorm veel plezier voor Ladies Night Nederland. Omdat we nu ook in België gestart zijn, zijn we op zoek naar representatieve consulentes die het leuk lijken om Ladies Night Homeparties in hun regio te verzorgen. En waarom je voor ons wilt werken? Vanwege de professionaliteit en originaliteit. Onze ondersteuning, ons ruime en onovertroffen aanbod aan party’s, onze gezelligheid, onze productkeuze, onze vernieuwende artikelen, ons eigen assortiment, etc.

PRODUCTEN

Assortiment

Het assortiment bestaat uit de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, met daarnaast nog een aantal eigen ontwikkelde drogisterij producten zoals de Ladies Glide en Femme Intime scheercrèmes. 3x per jaar wisselen we het assortiment, waardoor jij altijd de nieuwste trends bij je hebt én het voor groepjes vriendinnen interessant is om vaker een party te boeken en ze alle nieuwe producten te laten zien!

Uniek concept

Maar een Ladies Night party is meer dan alleen verkoop: het is een uniek concept voor een superleuke avond met vriendinnen.

TOYLABEL

Exclusief toylabel

Uniek is dat Ladies Night de allerleukste en allerbeste producten onder het eigen label uitbrengt. Wij hebben dus veel exclusieve producten. Die bovendien betaalbaar zijn voor de gasten op onze party’s en ook nog eens stijlvol geleverd worden in een luxe toybag. Dat betekent dat je geen concurrentie hebt aan winkels en webshops die veelal allemaal dezelfde producten aanbieden en die elkaar beconcurreren.

Ladies Night Homeparties verkoopt vooral exclusieve, eigen producten, die je in principe nergens anders tegenkomt. Dat geeft jou als consulente ook meer vrijheid, want het is immers erg vervelend als een klant op een party jou vertelt dat een bepaald product ergens anders veel goedkoper is. Die kans is bij ons dus vrijwel uitgesloten!

Seksuologe Kaat Bollen

Ook hebben we een aantal producten in ons assortiment die zijn ontworpen in samenwerking met Seksuologe Kaat Bollen.