Blozen met Bo | Vieze praatjes

Bo header

Je bevriest, je handpalmen beginnen te zweten en je brein racet door duizend A-sexy mogelijkheden en, na wat een eeuwigheid van stotteren lijkt, besluit je brein om ‘lik mij’ te combineren met ‘doe het’ en je schreeuwt praktisch ‘Dick-head’ recht in het gezicht van je partner.

Oeps, dat was het toch niet helemaal ..

Yikes. Is er iets erger dan wanneer vieze praat slecht uitpakt? De juiste woorden die bij kaarslicht worden gefluisterd, kunnen je huid het gevoel geven dat ze door vlammen wordt gelikt, maar het enige dat nodig is, is een enkele huiveringwekkende zin (of zelfs één woord) om de stemming volledig te doden.

Ik heb hier een handje van (zeg trouwens gerust maar twee handen vol!) – ik kan een moment van ultieme romance of hitsigheid zo met de vloer gelijk maken door mijn uitspraken. Hier kom ik straks wel even op terug, easy tiger!

Hormonen

Voel je herkenning in het bovengenoemde? Dat is niet gek! Zo blijkt onderzoek (uiteraard even door Google gehaald óf ik de vreemde snuiter was óf dat ik nog wat ritjes mee kan). We denken vaak dat onze gevoelens ons en ons denken aansturen. Dat is dus niet helemaal zo. Tenminste, het ligt heel wat complexer dan dat. Wat we voelen, denken, doen, hoe ons lijf werkt en reageert, wordt mede aangestuurd door hormonen.

Deze hormonen noemen we ook wel ‘verliefdheidsstofjes’, dopamine en noradrenaline vallen hieronder. Dit zijn de hormonen die zorgen voor een fijn, geliefd en zweverig gevoel! (Ze zouden dit moeten verkopen in een flesje, dat je er zo nu en dan eens aan kan snuiven – VERKOCHT!). Enfin, terug naar de hormoontjes; endorfine is er nog zo één. Dit hormoon werkt in eerste instantie pijn en vermoeidheid onderdrukkend, maar geeft daarnaast dus ook het gevoel van totale euforie. Woehoe! Daar gaan we dan. Wanneer we intens aan het seksen zijn, steekt endorfine ineens de kop op. En daar gaat je ‘sexy-talk’. Voor je het weet kan je geen onderscheid meer maken tussen wat nou daadwerkelijk geil is om te roepen én wat juist niet.

Text me, sexy!

Zoals ik al in een van mijn voorgaande blogs schreef is ‘sexting’ een leuke manier van voorspel. (Mits je deze geilheid uiteraard kan waarmaken in het echie hè – anders moet je het vooral houden bij het ‘normale’ geklets via de app). Ik durf best te zeggen dat ik verdomd goed in sexting ben, ik heb mijn vriendin nog niet horen klagen en ik veroorzaak een boel nattigheid op afstand. So yeah, Queen of sexting; present! Ok. Ok. Genoeg veren. “Wat doe je dan, Bo?” Ik zorg dat ze deelgenoot wordt van mijn gedachten. In detail probeer ik dan te omschrijven wat ik wil doen en waar ik naar verlang.  Dit onderbouw ik dan met een boel geile foto’s en GIF-jes. (Uiteraard van mijn beste kant en net niet verhullend genoeg .. het is en blijft voorspel hè).

Waar ik dus tijdens mijn vurige vunzige praat per telefoon mijzelf onwijs bewust ben van wat ik typ, hoe ik voor de dag kom én wat ik probeer over te brengen. Valt dit ‘in real life’ nog wel eens vies tegen. Het lijkt vaak alsof mijn brein even uitschakelt en mijn hersenen een goede meter zijn gezakt in mijn lijf. Dit resulteert zich in de meest aparte uitspraken.

Bla bla blaaaaaa….. 

De eerste keer het bed delen met mijn huidige partner was zo onwijs romantisch, opwindend én spannend. Ik weet nog goed dat wij elkaar zo aan het aftasten waren (zonder er ook maar één woord over te spreken). Er werden continu handelingen verricht die onwijs kinky waren, om maar te kijken hoe de ander daarop zou reageren en te zien of we op dezelfde pagina zaten. Uiteindelijk na de zoveelste handeling ontplofte mijn bovenkamer – ik wist niet meer wat voor of achter was, links of rechts, laat staan dat ik ook nog maar enig idee had hoe ik iets charmants of flirterigs moest zeggen.

Voor ik het wist zei ik: “jij bent net als zo’n Matroesjka poppetje” (je weet wel, zo’n Russische houten pop die onderdeel is van een reeks steeds kleinere in elkaar passende poppen). WAT? WAT ZEI IK?! Een Matroesjka poppetje? Serieus, Bo? Dit is het beste wat je kon verzinnen nu? Hier bedoelde ik uiteraard mee te zeggen: “jeetje, wat ben je geil en wat maak je mij onwijs nat. Er komt gewoon geen eind aan alle kinky dingen die je doet!” Maar nee hoor, in plaats daarvan heb ik haar vergeleken met een Russische houten pop die symbool staat voor fertiliteit. Bedankt brein! Hier stopt het waarschijnlijk, geen date meer met deze kinky seksgodin, geen orgasme meer en denk maar niet dat dit ooit nog relatiemateriaal zou worden. Je wordt bedankt!

You’re weird, I like you!

Gelukkig zijn we er nog! En raad eens? Schijnbaar is dit een van de dingen die ze erg leuk vindt. Hoppa! Dus, wees gerust je gekke zelf, ga op in het moment en trek die gore, vieze, gekke scheur van je open en babbel een eind weg. Ik doe het zeker!

En ja, soms pakt dit goed uit en soms wat minder. Soms wordt het zelfs tegen mij gebruikt. (Kan ik overigens wel van genieten hoor, ook een soort ‘voorspel’)  Zolang we er samen van blijven genieten en om kunnen lachen, mag zij nog heel lang als Matroesjka poppetje op mijn speelveld rondhuppelen en zal ik nog duizenden vieze (soms wat vreemde) praatjes hebben. En anders snoert ze mij de mond maar, ook wel eens leuk.

Liefs, Bo