Blozen met Bo | Intimiteit in de wintermaanden

Bo header

De wintermaanden

De dagen lijken korter door het sombere weer. Ochtenden starten hedendaags donker en zo eindigen ze ook op weg terug naar huis. Geen wonder dat we dus zo “vermoeid” zijn. Althans; ik! Ik weet niet hoe het met jullie zit hoor, maar als ik mijn bank zie bij thuiskomst ben ik binnen 5 minuten samengesmolten met dat ding. Maar ik ben heus niet de enige. Veel mensen ervaren veranderingen in hun humeur en libido tijdens de wintermaanden.

‘Vanavond even niet..’

Deze vermoeidheid resulteert zich er vaak in, dat ik op bepaalde (vooral drukke dagen) de puf niet meer heb voor wat interactie laat op de avond. Maar om nou helemaal je intieme leven stil te leggen in de wintermaanden; no go! Dus ga je alternatieven bedenken; een middagdutje bijvoorbeeld. Dit klinkt erg aangenaam. Maar ik verzeker je, dit zijn ze heus niet altijd.

Onderzoek heeft gebleken dat een ‘powernapje’ van 30 minuten je brein en lijf een dusdanige reset geeft dat je weer opgeladen bent voor de dag. Een soort mini Windows update voor je lijf en hoofd. Ha! Yeah, sure.. ‘n half uurtje. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar wanneer ik lig – dan lig ik goed. Dus is de meest voorkomende zin tegenwoordig; “sorry schat, ik ben moe”. Herkenbaar? Hold your tits! Ik heb dé oplossing gevonden voor wat sexy-sexy time in de wintermaanden! Nou ja – het heeft mij gevonden.

Gooooooodmorning Bo!

Ik ben echt een ochtendmens. Gadver, wat klinkt dit naar zeg. (Bijna hetzelfde als vermelden op je Tinderprofiel dat je een “mensen-mens” bent – kots!). Enfin, ochtendmens. Ja heerlijk! Mijn brein staat direct aan in de ochtend. Althans, dit denk ik. Mijn wederhelft denkt hier overigens heel anders over. Die geeft aan, dat ik in de ochtend eerder oog alsof ik zojuist ontwaak vanuit een langdurig coma dan dat ik de wereld al aan kan. Maar hey; it’s the brain that counts. En dat doet die in de vroege morgen hoor. Zó! Alvorens ik mijn dag start, heb ik er vaak al een halve op zitten. Bammetje smeren voor het nageslacht, vaatwasser uit- en in ruimen, wasje hangen en wasje draaien – supermama doet het wel even!

Het nadeel aan een ochtendmens (zojuist weer wat overgegeven in mijn mond door deze uitspraak .. bah Bo!) zijn, is dat dit dus ook doorgaat wanneer je geen verplichtingen hebt. Dus wanneer ik eigenlijk als een lui wijf de hele ochtend in bed kan liggen, willen mijn lichaam en brein actie! Geen wonder dat ik aan het eind van de avond bek en bek af ben dus. En mede hierdoor geen energie meer kan vinden voor wat smeuïge smerigheid bij kaarslicht.

Wanneer er zin is, is er tijd.

Is intimiteit tijdsgebonden? Als je het mij vraagt niet. Tijd van de maand? Geen ramp! Ik hijs de zeilen en bevaar het pareltje met plezier! Hete zomerse temperaturen? Ja hoor, kom maar door. Beetje zweet ben ik niet vies van. Zo even tussen de bedrijven door op een parkeerplaats? Yes please! Niks is mij te gek. Echter wel dus, alleen wanneer ik mijn luikjes open kan houden. Niks zo erg als jezelf in slaap kreunen.

Breakfast of champions

Terugkomend op de oplossing die mij gevonden heeft. Vorige week ben ik, na mijn ochtendroutine, weer terug warm het bed ingekropen. Ik was tenslotte vrij en het bed werd heerlijk verwarmd. Dus ja; ‘Fuck die onrust – ik ga eraan toegeven’ dacht ik. Eenmaal terug in bed werd ik heerlijk ontvangen. Een warm lijf die tegen mijn ietwat afgekoelde lijf aankroop, een zachte ochtendstem die mij heerlijk een goedemorgen toewenste én twee handen die teder – doch gretig, hun weg zochten van boven naar beneden. Ho, wacht eens even! Wat gaan we doen? Nu? Ongewassen? Vers uit een 8 uur durende slaapsessie? Echt waar? Ok! Ja, morning seks. Kom. Maar. Door.

En voor ik het wist was ik binnen 10 minuten daar. Waar? Daar! Bij het orgasme. Er was weinig voor nodig. Een niet vermoeide vrouw (twee eigenlijk) en honger (in de breedste zin van het woord). Want ja, wat is de belangrijkste maaltijd van de dag? Juist. Ontbijt! Geserveerd onder een warme deken en ontvangen met enthousiasme van de hoogste plank. Een culinair hoogstandje als je het mij vraagt.

De das om met die winterblues!

Na mijn o zó fijne (eerste – niet doorvertellen hè) ervaring in de ochtend, ben ik om! Ik wil helemaal geen ochtend ‘verplichtingen’ op mijn vrije dag. (Op 17 keer klaarkomen na dan). Ik wil in bed blijven, warm, gezellig, speels, stout en romantisch. Dat is wat ik wil! En mochten mijn koppige billen ineens denken; ‘Hey, ik moet ….’. Dan lost mijn creatieve partner dat ook wel weer op. Liefs, Bo