Blozen met Bo | O-o-o-orgasme!

BMB - O o o orgasme

Gisteravond had ik een waanzinnig orgasme! Het soort orgasme, waardoor ik pauzeer en daarna op adem kom om er zeker van te zijn dat ik nog steeds op de een of andere manier op aarde ben geplant. Die ene waarbij je zeker weet dat je bekwerk allesbehalve charmant is tijdens het ‘komen’ en je partner je aankijkt en dan met een oor tot oor grijns tussen je benen hangt. Het soort orgasme waarbij de tranen over je wangen rollen na afloop. Die ja.

Ik dacht dat ik het niet kon ..

Een lange tijd geloofde ik dat ik nooit zou weten hoe ik een orgasme moest krijgen, echt niet. Toen ik als tiener voor het eerst met seks begon. (je weet wel, beetje vingeren, voelen en alles behalve maar iets doen wat daadwerkelijk seks is) toen had ik geen idee van hoe een orgasme zou voelen, laat staan hoe ik er een moest krijgen. En eerlijk gezegd was ik er ook niet mee bezig om erachter te komen. Ik was meer geïnteresseerd in de wetenschap dat ik mijn partner kon plezieren. Ik kon namelijk altijd liegen, en deed dat dus ook gewoon, over hoe ge-wel-dig ik onze seks vond, toen mijn middelbare schoolvriendje mij daar naar vroeg. Maar heel eerlijk; er was geen kans dat ik zou klaarkomen destijds…

Tijdens de seks was ik zo bezig met mijn partner, hoe ik deze een goed gevoel kon geven en ervoor kon zorgen dat ik niet teleurstelde. Achteraf gezien was ik tijdens de seks meer een actrice in een bijrol dan de sterspeler. Ik had genoeg seksscènes gezien om te weten dat ik de grote O gewoon kon faken. (nu, jaaaaren later – god, wat klinkt dat oud hè – weet ik dat dit niet de manier is). En ook hoe ik dat moest doen. De enige orgasmes die ik had, waren met mijzelf, met mijn handen en wat serieuze mentale stimulatie (ja ja, lekker zweverig weer Bo!) om mijn geest te ontspannen.

Één met lichaam en geest

Even terugkomen op die ‘mentale stimulatie’. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik moet echt één zijn met mijn geest en lichaam wil ik überhaupt kunnen genieten van het intiem zijn samen. Ik moet mijzelf mentaal aangetrokken voelen tot de persoon, wil ik kunnen genieten van de seks en er eventueel een orgasme uitslaan.

Dit is overigens niet het geval wanneer ik zelf het hef in handen neem, even wat ‘me-time’ maak – gewoon een potje ordinair vingeren. Dit kan ik echt op elk moment, hier hoef ik zelfs niet eens opgewonden voor te zijn. Mijn partner maakte laatst de opmerking: ‘Hoe kan jij nou altijd op de dagen dat je vrij bent, overdag zoveel de hand aan jezelf leggen? En dan ’s avonds kapot op de bank in slaapvallen?’, ‘Waarom ben je altijd geil op van die vreemde momenten, Bo?’. – Nee, nee, nee. Let me stop you right there! Dit heeft niks te maken met geilheid. Integendeel zelfs, 9 van de 10 keer ben ik niet eens opgewonden. Droog als de Saharah daar beneden. Het is dan gewoon even een soort ‘reset’ knop die ik indruk.

And we’re back!

Ik neem jullie even mee; op Dinsdagen ben ik altijd vrij. Nou ja, vrij.. het drukke leventje als moeder zijnde gaat gewoon door en een ‘vrije dag’ is nog vermoeiender dan een werkdag bij wijze van. Enfin, ik speel in de ochtend schoolplein moedertje, vervolgens jats ik er een paar wasmanden doorheen, doe nog wat saaie huishoudelijke schoonmaak taken en wanneer ik dan even op mijn derriere zit en bedenk wat ik verder nog allemaal moet doen die dag, dan raakt mijn hoofd overvol! Boodschappen, zwemles, sociaal doen met de medemens, koken, bed routine …. Boem! Vol is het koppie.

En wat heb ik dan nodig? Ja, gewoon even een dik vet orgasme. Niet teveel poes pas, gewoon even lekker klaarkomen. En dat doe ik dan. Trek die clittenklapper uit mijn Nachtkastje en binnen 5 minuten is mijn hele zijn weer waar die hoort te zijn. Een soort update zoals op Apple. Helemaal vernieuwd en klaar voor nieuwe opslag!

Seksuele aantrekkingskracht

Oké terug naar waar we waren. Seksueel aangetrokken voelen tot de persoon met wie je in bed beland. Ja, ik heb echt wel een stukje mentale-streling (Leuk woord dit, al zeg ik het zelf. Mag deze in de Dikke van Dale? Thankyou!) nodig wil ik schreeuwend klaarkomen van genot. Helaas is dit niet vaak voorgekomen in het verleden. Er was altijd wel iets waardoor ik mijzelf niet aangetrokken voelde tot de persoon. (En nee, dit waren geen kleine afknappertjes. Ik kan heus wel accepteren dat iemand de wc-rol verkeerd ophangt).

Het was voornamelijk gewoon het gevoel. Ik heb het weleens vaker vermeldt in mijn voorgaande blogs: seks om de seks is leeg en simpelweg gewoon saai. Je hebt iemand nodig die met je levelt op al je seksuele vlakken, zo’n persoon die je even laat vergeten dat je morgen nog zoveel moet doen en er nog een bult aan strijk op je wacht. Iemand die letterlijk je hersenstam eruit neukt. (Wow. Was dit ‘too much’? Nah. Kom ik vast wel mee weg!) Pas dan kan ik genieten van wat we samen aan het doen zijn en samen tot een hoogtepunt komen.

De eerste keer

Ik kan mijn eerste echte orgasme nog goed herinneren. Tuurlijk, ik ben wel vaker klaargekomen met/door een ander persoon. Maar niet zo, niet dat alles klopte. Dat ene orgasme die je letterlijk in je hart, in je ziel en door je hele lijf voelt. Die ene die ik jullie schetste hier bovenaan (ja, scrol maar even terug .. ik wacht wel). Snakkend naar adem, rode blosjes en een clitoris die haar eigen hartslag creëert. Helder? Die ja!

Laat ik vooropstellen dat die hele sekssessie onwijs stomend was, ik kan amper beschrijven wat het met mij deed. Ik had een paar keer dat ik de persoon in kwestie even van mij af moest duwen om adem te halen. Mijn brein was zo overrompeld van al het gevoel wat mij gegeven werd dat ik soms vergat om te ademhalen. (yeah, niet zo handig – i know – maar ik ben er nog!). Elke aanraking, zelfs die met de topjes van vingers, voelde alsof ik in een soort extase was. Mijn lichaam gloeide en elke centimeter van mijn lijf werd die nacht ontdekt. Was het perfect? Ja voor mij zeker! Nu ik terugkijk naar de andere ‘sekssessies’ met deze persoon, zijn er zeer zeker wat scènes verneukt (haha, leuk deze) in dit draaiboek. Maar het is en blijft voor mij de beste eerste keer. Zonder twijfel!

Met jou blijf ik!

Dit orgasme is nog niet heel lang geleden moet ik bekennen. Het is met mijn huidige partner geweest. ‘Ach, wat sneu’ hoor ik sommige nu denken. Is dat zo? Is het sneu? Ik ben van mening dat dit niet zo is. Ik bedoel: ik weet nu zeker dat ik de juiste heb gevonden waarmee ik de rest van mijn leven het bed wil delen. En geloof mij, er zijn haar veel voor geweest. Dus ik weet dat dit zo is. Het gevoel is er, de aantrekkingskracht en de juiste stimulatie. Waardoor ze mij laat zweven op een bed van genot.

Heb ik dan al die voorgaande jaren niet genoten? Zeker wel! Alleen het was anders, ik had mijzelf erbij neergelegd dat mijn orgasme iets was wat ik zelf moest afdwingen en regelen. Is dit onduidelijk? Wellicht een beetje. Laat het mij wat verduidelijken: Er is géén persoon die mij eerder heeft laten klaarkomen zonder ‘hulp’ van mijzelf. En dat was al die tijd prima. Als je iets nooit hebt gehad, weet je ook niet wat je mist, toch? Dus ik nam simpelweg genoegen met hetgeen wat voor mij als ‘normaal’ voelde. Ik wist niet beter. Nu, nadat ik deze ervaring heb gehad, zal ik nooit – maar dan ook nooit meer – genoegen nemen met minder.

De weg naar genot

In mijn hele huidige relatieloopbaan heb ik nog geen 1 keer mijn orgasme ‘gefaked’ omwille van mijn partner of andere achterlijke, niet nodige, redenen. En dat zegt genoeg! Dus voor eenieder die ooit wel eens faked! Kap ermee! Vraag jezelf af of je de juiste wel naast je hebt staan. Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat het bij de perfecte soulmate de optie niet eens in je hoofd moet komen duiken om te faken. (en voor iedereen die nu een echtscheiding gaat aanvragen: sorry! Maar geloof mij: je (jullie) verdienen beter!).
Het is een heuse ‘zoektocht’ geweest kan ik je vertellen. Maar geloof mij het is het waard. Ik heb nog nooit zo in balans gestaan met mijn seksuele zelf en de ander als nu. En is dit voor jou nou totaal niet herkenbaar en denk je: ‘Joh, Bo wat zwets je nou allemaal?’. Wellicht is voor jou de grote, de wonderbaarlijke O iets heel anders dan voor mij. En ook dit is meer dan oké. Goh, het zou toch onwijs saai zijn als we allemaal dezelfde kijk op de wereld en al zijn geilheid hadden. Diversiteit in denkwijze maakt het uitdagend!

Ik gun jullie de beste orgasmes die een mens maar kan wensen, met jezelf en met een ander. Jouw vorm ervan of jullie ‘normaal’.  Voor een korte termijn of een leven lang. – All fine by me.

Geniet!

Liefs, Bo