Consulente Andrea over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Andrea

Hi Andrea, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Andrea, een 32-jarige voltijds werkende bonusmama uit Olen. Ik heb lang als flexi medewerker in de horeca gewerkt om een centje bij te verdienen. Wel, had Ladies Night België al langer bestaan, had ik nooit mijn benen onder het lijf moeten lopen in de horeca!”

“Dankzij hilarische avonden onder vrouwen kunnen we dit jaar op reis, heb ik een bikiniproof lijf na mijn sessies bij een personal coach en geraakt ons huisje meer en meer afgewerkt!”

Wat voor doelen heb jij met jouw verdiensten?

“Dankzij hilarische avonden onder vrouwen, kunnen we dit jaar op reis, heb ik een bikiniproof lijf na mijn sessies bij een personal coach en geraakt ons huisje meer en meer afgewerkt! Hier had ik als flexi horecamedewerker nog vijf jaar voor mogen werken. Dankzij de verschillende acties die ze elke maand doen voor consulentes, heb ik ook een weekendje uit gehad met mijn ventje en ben ik naar de Ikea kunnen gaan shoppen met een waardebon!”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Door het goed georganiseerde bedrijf en het teamwork, ben je echt niet lang bezig en zijn vier avonden per week voor mij zeker haalbaar. Geen gesleur met bestellingen en het uitvoeren van leveringen. Dit gebeurt door ons hoofdkantoor in Nederland die hier mee bezig zijn. Ik zorg er ‘alleen’ voor dat alles juist in ons systeem staat en de vrouwen (en ik) een gezellige vriendinnenavond hebben. Geen twijfel dus meer mogelijk, kijk eens wat ze jou aanbieden! Kom en versterk ons team. Je gaat er echt geen spijt van hebben.”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Andrea!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen