Consulente Jennifer over haar (bij)baan bij Ladies Night

Hi Jennifer, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

Wij zijn benieuwd! Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Ik ben Jennifer, een 22-jarige studente aan de KU Leuven in België. Samen met mijn vriend studeer ik Biochemie. Naast mijn consulentschap en studie, besteed ik mijn vrije tijd graag aan tekenen, schilderen en plantjes kopen voor mijn studentenkamer.”

“Ik geniet er enorm van om zo’n gezellige meidenavond te hebben.”

Wij zijn benieuwd! Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Mijn vriend en ik gingen samen naar de eroticabeurs. We houden allebei wel van nieuwe dingen ontdekken en we wilden graag eens zien wat er allemaal te beleven viel. Op de eroticabeurs, leerde ik Ladies Night kennen. Toen ik hoorde dat ik zelf consulente kon worden, vond ik dat heel interessant klinken, maar toch ook wel spannend. Met een beetje overtuigingskracht van mijn vriend, besloot ik toch gewoon de sprong in het diepe te wagen en me aan te melden. Gelukkig maar, ik geniet er enorm van om zo’n gezellige meidenavond te hebben. Inmiddels zijn we alweer ruim een jaar verder. Wat een tijd is het ook geweest, met de lockdowns enzo.. Ik ben zo blij dat we er nu weer vol voor kunnen gaan, nu alles weer mag.”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Dat hangt voornamelijk af van mijn schoolrooster. Gelukkig is Ladies Night daar erg flexibel in en kan ik mijn eigen rooster inplannen, als ik maar minstens 4 party’s per maand geef. Wanneer ik examens heb, sla ik soms een week over en dan haal ik dat in mijn vakanties weer in en geef ik er soms zelfs 4 in een week! Er is niet veel voorbereidingswerk nodig per party en ik kan het goed verdelen in mijn vrije tijd. Het is in ieder geval goed te combineren met mijn studentenleven.”

“Als student had ik niet altijd veel geld om extra dingen te doen, maar nu is mijn portemonnee nooit leeg.”

Wat zijn voor jou de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Er zijn eigenlijk veel voordelen: ik heb altijd graag gebabbeld over seks en relaties. Ik was altijd de persoon aan wie iedereen advies kwam vragen, zelfs al toen ik nog maagd was. Dat uitgebreid kunnen doen én er ook nog eens voor betaald worden, is echt wel ideaal. De flexibele agenda maakt het mogelijk voor mij om veel te werken wanneer ik tijd heb, maar ook om het wat rustiger aan te doen als mijn schoolwerk erom vraagt. Natuurlijk helpt de behoorlijke extra zakcent ook mee. Als student had ik niet altijd veel geld om extra dingen te doen, maar nu is mijn portemonnee nooit leeg.”

Hoe ervaar jij het om jouw consulentschap te combineren met jouw werk?

“Ja, dat is waarschijnlijk mijn favoriete deel van deze job. Als student weet ik van tevoren nooit wanneer ik gedurende de week precies vrij zal zijn. Mijn rooster is vaak onregelmatig. Bij Ladies Night kan ik gelukkig kan ik heel veel dingen gewoon doen wanneer ik zelf tijd heb. Ook heb ik ook de kans om mijn agenda zelf in de delen, zodat ik beslis wanneer ik party’s kan doen. Dat is voor mij heel belangrijk, want zo kan ik elk semester de dagen dat ik party’s kan doen, perfect aanpassen aan mijn lesrooster.”

“Hoewel je zelfstandige bent, kan je toch écht rekenen op een team.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Elk team heeft een manager, waar je terecht kan met al je vragen of ook gewoon voor een goede babbel. Dat is echt heel fijn, zeker in het begin als je alles nog niet zo goed weet. Ook heeft mijn groep een heel leuke WhatsApp babbelgroep, vol met onnozele grapjes, maar ook allerlei tips komen daar voorbij. Wat ik ook erg fijn vind, is dat er een heel team aan collega’s klaar staat. Hoewel je zelfstandige bent, kan je toch écht rekenen op een team.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Het meeste van mijn geld gaat meteen naar mijn spaarrekening. Ik heb graag een reserve, zodat ik goed kan beginnen aan mijn volwassen leven wanneer ik afstudeer. Door Ladies Night heb ik de kans gekregen om extra te sparen. Misschien nog belangrijker: ik kan nu sparen, zonder zuinig te hoeven leven. Ik schilder graag, dus ik vind het leuk om hoge kwaliteit materiaal te kunnen veroorloven. Ook ga ik graag uiteten met vrienden of koop ik graag een nieuw kleedje voor mezelf. Nu heb ik meteen ook het excuus dat ik het naar mijn volgende party kan dragen haha!”

Wat voor doelen heb je met je verdiensten?

“Ik zou ook wel graag een keer een reis willen maken. Griekenland staat bijvoorbeeld nog op de planning. Door alle coronaperikelen, is dat er helaas nog niet van gekomen. Ook kan ik niet wachten om, samen met mijn vriend, een leuk huisje te zoeken! Op dit moment dient mijn geld vooral om te sparen. Klinkt misschien voor sommigen wat saai, maar ik vind het heel fijn om te weten dat ik later verder kan bouwen vanuit hier.”

“Het is voor mij echt de droomjob!”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Het is gewoon een hele fijne job. Ik vind het erg leuk om bij iedereen hun vriendinnenavond uitgenodigd te worden. Babbelen, lachen en mensen hun avond gezellig maken, beter kan het toch niet? In het dagelijks leven ben ik best verlegen, maar Ladies Night heeft daar zoveel bij geholpen. Ik heb nu al zoveel geleerd. Het is misschien in het begin een beetje spannend om zo’n koffer met seksspeeltjes uit te pakken, maar er is gewoon niks leuker om gewapend met goede kennis en gespreksstof, mensen hun feestje te gaan opleuken. Het is voor mij echt de droomjob!”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Jennifer!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen