Consulente Lotte over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring consulente Lotte Ladies Night

Wil je jezelf kort voorstellen?

“Ik ben Lotte, een 24-jarige, gepassioneerde student seksuologie. Ik woon op het platteland in Deinze en doe in mijn vrije tijd niks liever dan lange wandelingen maken of hardlopen in de prachtige natuur hier.”

Hoe ben je bij Ladies Night terechtgekomen?

“Ongeveer anderhalf jaar geleden werd ik uitgenodigd bij een vriendin voor een Ladies Night. Ik was dolenthousiast en kon niet wachten tot de avond er was. De sfeer was zo gezellig. Onze consulente vertelde vol overgave over alle producten en er werd zo veel gelachen en verteld. Ik heb heel mooie herinneringen aan de Ladies Night toen! De consulente maakte ons ook warm om zelf aan de slag te gaan voor het bedrijf. Na zo een leuke avond was ik dan ook meteen verkocht!”

Hoe lang werk je al bij Ladies Night?

“Ik werk nu ongeveer acht maanden voor Ladies Night en heb er nog geen seconde spijt van gehad. Het is zo’n leuke job en het voelt een beetje alsof ik geld verdien met het uitvoeren van een hobby. Ik doe gewoon wat ik graag doe: seksualiteit bespreekbaar maken en heel veel plezier maken op party’s. Zelfs tijdens deze covid-tijden, kan de job gewoon blijven doorgaan online. Al kijk ik wel enorm uit naar het moment waarop we weer fysieke party’s kunnen geven bij de gastvrouwen thuis.”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Aangezien ik nog maar enkele maanden voor Ladies Night werk, heb ik nog geen ‘normale’ werkmaand met fysieke party’s gekend. Ik doe nu ongeveer een drietal online party’s in de maand. Alles samen gerekend, ben ik per party zo’n vijftal uren bezig. Denk hierbij aan contact houden met de gastvrouw, de online party hosten en het afronden van de bestellingen nadien.”

“Het voelt haast niet als werken aan.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“Het is natuurlijk mooi meegenomen dat je als student een mooie bijverdienste hebt. Het is nóg mooier meegenomen als je een mooie bijverdienste hebt via een job, die je écht veel plezier bezorgt. Het voelt haast niet als werken aan. Ik heb steeds weer het gevoel dat ik een gezellige avond met vriendinnen beleef. Praten over seksualiteit verbindt ons allemaal. Dat maakt het zo mooi. Daarnaast is het ook heel leuk dat je er een hele hoop lieve collega’s bij krijgt. Love the job!”

Is het werk goed te combineren met jouw studie?

“Bovendien is de job als Ladies Night consulente perfect te combineren met mijn studie. Nog een voordeel is namelijk dat je je eigen agenda beheert. Je kiest helemaal zelf wanneer je werkt en wanneer niet. Ik werk bijvoorbeeld zelf niet tijdens examenperiodes, maar dan werk ik wat meer in de maanden ervoor en erna. Ik was ook heel bewust op zoek naar een studentenjob waarbij ik zelf mijn agenda kon bepalen en ben oh zo blij dat ik dit bij Ladies Night gevonden heb.”

“Het bedrijf heeft een hele mooie visie waar ik me volledig achter kan stellen.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Het bedrijf heeft een hele mooie visie waar ik me volledig achter kan stellen. Ladies Night brengt vrouwen bijeen en maakt seksualiteit bespreekbaar op een leuke, speelse en educatieve manier. On top of it all worden de beste seksspeeltjes verkocht om je seksueel plezier een boost te geven. 

Ook onderling tussen de collega’s is er een heel gemoedelijke sfeer. Ladies Night doet er alles aan om ons als team een gevoel van samenhorigheid te bezorgen door het organiseren van leuke (online) activiteiten.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Ik zet het grootste deel van mijn geld op mijn spaarrekening. Het is een leuke gedachte dat ik binnen enkele maanden, nadat ik afgestudeerd ben, een mooie som geld gespaard zal hebben om de volgende stappen in mijn leven te zetten! Een ander deeltje van mijn verdiensten gebruik ik om af en toe eens een mooi kleedje mee aan te kopen. Ik zou willen zeggen dat ik er al heel wat reisjes of cafébezoeken aan te danken heb, maar dat is omwille van covid helaas niet het geval. Wanneer dat allemaal terug zal mogen, ben ik zeker dat ik ook op dat vlak wat comfortabeler zal zitten door mijn verdiensten bij Ladies Night.”

“Werken als Ladies Night consulente is een echt jobby: job + hobby.”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

“Niet twijfelen en gewoon doen! Werken als Ladies Night consulente is een echt jobby (job+hobby). Ik heb als student al verschillende jobs gehad en heb spijt dat ik Ladies Night niet eerder had ontdekt. Moest ik mijn job samenvatten in drie woorden, zijn het de volgende: Leuk, Speels & Flexibel. Sounds like heaven, toch?!”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Lotte!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen