Consulente Marleen over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Marleen ervaring Ladies Night Homeparties

Hi Marleen, wil je jezelf eens voorstellen?

“Ik ben Marleen, 56 jaar en een alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen: een dochter van 23 en een zoon van 20. Ik heb een lange afstandsrelatie, aangezien mijn vriend meer dan 200 km verder (in Nederland) woont. We proberen zoveel mogelijk bij elkaar te zijn en hopen dat we eens samen kunnen gaan wonen, maar tot die tijd moeten we het op deze manier doen. Mijn job als consulente is echt “mijn ding”. Het geeft me ontzettend veel energie en na de party barst ik van de adrenaline.”

Hoe ben je bij Ladies Night terecht gekomen?

“Ik had mijn eerste party in Nederland bij mijn vriendin en kreeg hier het Ladies Night virus. Het was een supergeweldige avond! Ik heb nog wat bijgeleerd (zelfs op mijn leeftijd kon ik nog wat leren) en wat heb ik gelachen. Dat wilde ik dus ook! Na mijn opleiding in december 2018, ben ik gestart in februari 2019 met mijn eerste party. Wat was ik zenuwachtig, aangezien ik nogal perfectionistisch ben van nature. Het was een superleuke avond en ik kreeg het compliment van de dames dat ze niet geloofden dat het mijn eerste party was. Dat smaakte naar meer!”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Het aantal party’s is heel wisselend, maar minimaal vier per maand. Het fijne vind ik dat je zelf kan bepalen hoeveel party’s in de maand je wilt verzorgen. Aangezien ik geen nee kan zeggen, worden het er vaak twee in een weekend, haha. Als ik thuis kom na een party, is het meestal wel laat omdat ik ook na de party nog wel wat blijf kletsen met de gastvrouw en dan nog terug moet rijden. Ik neem de volgende ochtend gelijk de bestellingen door en zorg dat alles op tijd besteld is.”

“Het mooiste van deze avonden is toch wel dat je de dames kunt leren dat seks geen taboe moet zijn en er open over gesproken kan worden.”

“Aangezien de dames zo enthousiast zijn, willen ze hun bestelling ook snel hebben. Het wordt heel snel en netjes afgeleverd afgeleverd bij de gastvrouw. Ik hou zelf de track en trace in de gaten en stuur altijd een berichtje als de bestelling geleverd is, om te vragen of alles in orde is.”

Wat zijn volgens jou de voordelen van het consulentenschap bij Ladies Night? En waarom zijn dat voordelen voor jou?

“De voordelen vind ik dat je zelf je hoeveelheid party’s per maand kan bepalen en dat je aan de party een eigen inbreng kan doen. Meestal is het inschatten waar de dames voor open staan en wat hun interesse is om daar dan op in te spelen.

Het mooiste van de avonden is toch wel dat je de dames kunt leren dat seks geen taboe moet zijn en er open over gesproken kan worden. Wanneer dames een probleem hebben, kan ik helpen deze op te lossen. Dat vind ik ook erg mooi aan deze job. Ik vind het dan ook prachtig als ik na de party nog appjes krijg van dames dat ze zo blij zijn als het gelukt is de oplossing in praktijk te brengen. Ik heb nog nooit een “saaie” party gehad, het is iedere keer weer supergezellig!”

Hoe vind jij het om jouw consulentschap te combineren met je ‘dagelijkse werk’?

“Op dit moment werk ik (nog) niet naast Ladies Night, omdat ik herstellende ben van een auto ongeluk. Als ik een party heb, begin ik drie weken van tevoren de dames via WhatsApp leuke afbeeldingen te sturen om ze enthousiast en nieuwsgierig te maken. De dames vinden dit superleuk. Een week van tevoren bel ik nog eens met de gastvrouw om te vragen hoeveel dames er gaan komen en of ze nog vragen heeft. Ook handig om het adres nog eens te checken, aangezien ik al eens op een oud adres stond… ;)”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“De samenwerking is echt geweldig! In België zijn we steeds groter aan het worden en toch ben je geen nummer, maar écht een persoon. We worden heel goed begeleid door onze manager en van alles op de hoogte gehouden. We hebben ook een goede opleiding van seksuologe Kaat Bollen gekregen en we mogen ons een echte “sexperte” noemen na het volgen hiervan.”

“Het geld is natuurlijk heel fijn, maar de voldoening van de avondjes is voor mij toch het belangrijkste!”

“Ook hebben we iedere maand wel een leuke consulente actie en dat stimuleert ons toch om iedere keer weer een tandje bij te schakelen. We kunnen altijd terecht bij onze manager als we ergens mee zitten of vragen hebben.”

Wat heb je al gedaan met het geld wat je verdiend hebt?

“Goh, ik gebruik het om wat ruimer te leven. Wat vaker te gaan uiteten of een weekendje weg te gaan. Niet na te hoeven denken of ik dat leuke jurkje wel of niet kan kopen, is ook wel heerlijk. Het geld is natuurlijk heel fijn, maar de voldoening van de avondjes is voor mij toch het belangrijkste.”

Waarom zouden potentiële consulenten zich moeten aanmelden?

Werken bij Ladies Night is voor mij echt een supertoffe baan. Je kan dames wat bijleren en ook zelf kan je nog wat leren van de dames. Je kan dames helpen met eventuele problemen en als je ze dan op kan lossen, zijn ze je echt dankbaar. Verder vind ik het super om de dames te leren dat ze over seks mogen praten en het geen taboe is. De berichtjes na een party geven je een supergoed gevoel dat je iets hebt kunnen betekenen voor hen. Het leuke is ook om verschillende mensen te leren kennen en daar op in te kunnen spelen. Als consulente op een party ben ik niet een dame die voor de klas staat, maar ben ik echt een van hen. Mede daardoor heb je een ontspannen sfeer waardoor de dames ook opener durven te zijn. Kortom: een top job!

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Marleen!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen