Hornyscoop Voorjaar 2021

Hornyscoop

Wat hebben de sterren dit voorjaar voor jou in petto?

Hornyscoop Waterman

Kans op seks: Doordeweeks
Kans op een orgasme: De kans is groot, heel groot

Lieve, gekke Waterman… Wat heb jij veel energie zeg, het heelal vindt het geweldig om te zien! Je hebt het jezelf makkelijk gemaakt de afgelopen maanden, door jezelf sociaal af te wenden. Jouw vriendinnen hebben je gemist! En nét voordat zij konden klagen heb jij jezelf die bekende schop onder je prachtige billen gegeven. Het gaat de komende maanden vanzelf, je sociaal gedragen Waterman en je hebt er plezier in!

Een goed gesprek met je partner of date eindigt regelmatig in een lekker potje seks met jouw favoriete vriendin erbij: de Ladies Glide. Gelukkig heb je altijd een flesje in je handtas.

Je straalt en bent net als velen wellicht een paar kilo’s aangekomen maar omarmt je rondingen en zodra straks de lente aanbreekt, zal een stijgende lijn van geluk en energie zich voortzetten. Jij -knappe slaapkop- bent ontwaakt uit je winterslaap hoor en de sterren lachen je toe! Kijk haar gaan, met haar gladgeschoren benen, opgestoken haren en grote glimlach op haar toet! Het lijkt alsof men net als jij weet hoe mooi het lingeriesetje jou staat, op weg naar je liefde of vaste sex buddy. Wat genieten jullie van elkaar! Ben jij een Waterman die zich in dit alles niet herkent? Kom dan NU uit je winterslaap!

Hornyscoop Vissen

Kans op seks: Wat jou betreft wel
Kans op een orgasme: Zelf doen?

Jullie vrijen in kwantiteit meer dan een gemiddeld stel in België, sexy Vissen, en dat is voor jou niet genoeg! Hahahaha, Mars en ik vinden dit he-le-maal fantastisch! Het geeft je simpelweg onwijs veel plezier om alleen al met het voorspel bezig te zijn en in de ochtend reeds te fantaseren over een ondeugende avond. Jij geniet ervan (en jouw partner is hier blij mee!) om jezelf uitgebreid te verzorgen. Jij zal je a l t i j d scheren met Femme Intime en n o o i t starten aan het voorspel voordat jij jezelf hebt verwend. Een orgasme vóór aanvang van een vrijpartij? Huh? Ik hoor de andere Sterrebeelden denken. Waarom?!

Luister nou, lieve vriendinnen, je wederhelft (of Tinderdate) rrrruikt de feromonen die vrijkomen na een spetterend orgasme met dank aan jezelf, al bij de entree! Kijk jou quasinonchalant de trap aflopen richting keuken, Vissen! En je wéét dat je lekker ruikt, ook zonder je favoriete Seductive parfum. Het is goed voor lichaam en geest om je lichaam regelmatig zo te ontspannen zoals jij dat doet. Met én zonder partner.

Vissen in een relatie hebben een goede sekspartner-keuze gemaakt voor nu en in de toekomst. Single Vissen hoeven zich precies geen zorgen te maken. Zij heeft haar eigen Casanova, die weigert nooit.

Honyscoop Ram

Kans op seks: Op jouw initiatief
Kans op een orgasme: Sowieso

Ram! Wat doe jij nou? De sterren herkennen je bijna niet meer terug! Waarom ga je opeens helemaal Weegschaal doen, met je twijfels en heroverwegingen? Let op, mooi mens! Je hoeft helemaal niet te twijfelen óf je die nieuwe baan wilt hebben, dat weet jij allang en ga solliciteren! Je moet niet opeens twijfelen of je partner nog wel zin in je heeft. Wil je aandacht? Dan moet je het geven. Ouwe truc van Venus, geef wat je wilt hebben en je krijgt het altijd (terug)! Mogen we je er ook nog even op wijzen dat wij verder enorm trots op je zijn?

Je bent een sexy, lekker mens en je blijft je -ook in gekke tijden- op en top verzorgen. Wanneer je partner jou onverwachts zou overvallen met een verleidelijk aanbod, ook al ben je druk aan het werk thuis, dan hoef jij nooit te zeggen ‘moment schat ik ben zo terug’. Nee hoor Ram, hij kan je gewoon pakken met toestemming, uitkleden en over je heen glijden.

Rammen zijn altijd schoon en fris, gladgeschoren en Seductively hapklaar om verwent te worden. Wat dit allemaal betekent weet ik ook niet, maar geleerd van Venus geleerd en wat klinkt het heerlijk! De laatste tijd ben je wat vergeetachtig, maak je daar geen zorgen over. Het is van tijdelijke aard. Hierbij nog wel een dikke tip van Pluto: leg de oplader van je lievelingsvibrator standaard op je bureau. Zo kom je gegarandeerd nooit zonder orgasme te zitten. You’re welcome!

Hornyscoop Stier

Kans op seks: Natuurlijk!
Kans op een orgasme: Groot!

Van stress is de komende periode minder sprake lieve Stier. Geen feestjes geen etentjes, maar wacht eens even…je maakt je er minder zorgen over dan in de voorgaande maanden. Je neemt uitgebreid de tijd voor jezelf. Het zal niemand ontgaan zijn dat men je minder vaak in een groepsapp ziet babbelen of niet direct terugbelt. Het is wel even goed om te ont-stressen en zelfs jouw vriendinnen laten je met rust. ‘Mij niet bellen’ is het credo heden.

Dit geldt uiteraard niet voor je liefste, onderweg vanuit zijn/haar werk ter voorbereiding op een culinair gezellige avond. Die mag altijd bellen! Jullie eten graag samen en genieten volop van elkaar. Dat zal nooit veranderen.

Ook voor single stieren blijft het genieten in een onzekere tijd. Niet onzeker zijn over jezelf hoor mooiert. Kraak jezelf niet af staande voor de spiegel. Laat dat lekker aan anderen over die jaloers zijn op je mooie loopje rechtop in de supermarkt of op het perron. Verstop jezelf niet geheel in je sjaal aldaar want mócht zich een nieuwe liefde aankondigendan zal het buiten gebeuren. Als je ‘m ziet dan weet het direct!

Hadden we al gezegd dat je goed bezig bent Stier? Vergeet niet om je vriendinnen na enkele weken wel weer op te zoeken hoor, ook al is het via ZOOM.

Hornyscoop Tweelingen

Kans op seks: Ja
Kans op een orgasme: Pak wat je pakken kan

Hoi Tweelingen, hoe gaat het? Oh wacht, dat ga ik jou natuurlijk vertellen: jij hebt zin in het voorjaar! Ook al zijn de berichtgevingen voor nu onzeker of je überhaupt op vakantie kunt gaan, bewaar je kalmte en denk erom: niets is voor altijd. De kou gaat voorbij, je zorgen worden kleiner en geluk en genot alleen maar groter. Het gaat niet vanzelf, maar er is genoeg om van te genieten in de komende maanden lieve Tweelingen. Klein en fijn in eigen land.

Het is o.k. als je nu niet direct uit je stoel vliegt opzoek naar actie, liefde, seks, of een nieuwe hobby. Het is o.k. een vriendin te raadplegen hoe zij het allemaal doet op relatie-, huishoudelijk- en carrièrevlak want alle ballen hooghouden heeft je uitgeput het afgelopen jaar. Schaam je nooit inspiratie te delen of tips te vragen, niemand is perfect!

Op erotisch gebied kunnen jouw vriendinnen nog wel iets van jou leren en dat gaan zij in 2021 zeker proberen. Voordat je het weet komen vriendinnen jóu vragen hoelang zo’n cockring kan blijven zitten voordat er iets afsterft. Of hoe je ervoor zorgt zelf ook een orgasme te krijgen i.p.v. alleen maar te geven.

Geheimen en ervaringen delen, vragen stellen over alles aangaande erotiek (zonder mannen erbij!) daar hoef jij niet perse de deur voor uit. Dat kan online vanuit je luie stoel. Geniet van jouw rol als sexpert en maak er gebruik van om jouw Oral Pleasure weer eens aan te vullen, snoepkont!

Hornyscoop Kreeft

Kans op seks: Regelmatig

Kans op een orgasme: Uiteraard

Ding dong! Hoi leukerd, wij vallen graag met de deur in huisHet is nooit te laat om alsnog die nieuwe vibrator voor jezelf te kopen! Sinds wanneer is dat iets om je voor te schamen? Natuurlijk weten wij dat menig Kreeft dat nog nooit heeft gedaan, maar uitstellen, en al helemaal in deze tijd is zo… onhandig!

Er was ooit een tijd dat jij enorm kon genieten van seks en erotiek. Samen met de nodige Massagefluid jezelf gehuld in een mooie lingerieset, remember? Kan jij a.u.b je zelfvertrouwen vragen om uit de ballenbak te komen en met jou mee terug naar huis te gaan? De sterren geloven in je, single Kreeft! Je bent knap, leuk, schoon en fris genoeg om verleid te worden of om zelf een hengeltje uit te werpen. Tijd voor actie en in de tussentijd graag met jezelf ok? Tip: probeer eens iets nieuws!

De Kreeft in een relatie zit daar wel prima met zijn/haar lief. Lekker samen sporten in de woonkamer. Elkaar plagen en weer ontwijken om niet opnieuw in woonkamer-seks te belanden. Want er moet toch echt (thuis) gewerkt worden. Wat een lekker stel zijn jullie tweeën. Wij zien de kusjes onderweg naar de keuken, opzoek naar een oplader. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven en elkaar zelfs in een comfortabele joggingbroek sexy vinden! Samen koken, zoenen in de hal, jullie passen zo goed bij elkaar en blijven elkaar verrassen en beminnen.

Wanneer jouw lief een mooie maaltijd voor je maakt of een warm bad laat vollopen genieten jullie intens van elkaar, alleen al door naar elkaar te kijken. In een warm bad speel je gerust met jezelf inclusief orgasmegarantie.

Voor de Kreeft in een relatiedip of met ingedut seksleven; maak je geen zorgen en start met bovenstaande. De tijd gaat… nu in!

Hornyscoop Leeuw

Kans op seks: Zeker
Kans op een orgasme: Uiteraard schoonheid

Jouw werkgever mag in zijn handjes knijpen met een duizendpoot zoals jij! Je loopt de benen onder je lijf vandaan om alles in goede banen te leiden. Het is grappig, dat bijna niemand weet dat je net zo veelzijdig in de slaapkamer bent. Zo uitgesproken als je op je werk bent, zo duw je ook gerust een Tinderdate uit de voordeur, na het zien van zijn ‘kwaliteit’. ‘Laat maar, kan ik niks mee.’ En op naar een volgend project! Typisch leeuw. Andere sterrenbeelden denken dat je met iedereen het bed deelt. Laat ze maar denken, wij weten wel beter.

Jij bent er gewoon heel erg goed in! In seks. Menig mens is jaloers op jouw partner en doet nog wel eens een poging om jou te verleiden. Maar zolang jij de lakens uitdeelt en krijgt wat je wilt (jij eerst en dan mag partner een wens doen) ben jij zo trouw als een hond. Bovenstaande item over Tinder geldt dan ook alleen voor de single Leeuw. Men moet van goeden huize komen om jou echt tot zijn/haar vrouw te maken. Jij vermaakt en bevredigd jezelf namelijk opperbest. Daar heb je niet perse ander vlees voor nodig (om je in vast te bijten).

Toegegeven, je bent soms naast een stoere chick ook graag samen, dan zoek je weer even geborgenheid. Dat zijn fases. Jouw vriendinnen noemen het de U-Vibe fase, lekker samen trillen in elkaar. En dat is naast superlekker, ook helemaal oké.

Hornyscoop Maagd

Kans op seks: Wanneer jij wilt
Kans op een orgasme: Oh ja!

Maagd wat heb jij opvallend rustig! Ook de maanden die voor je liggen zullen rustig verlopen. Zorgen heb je net als iedereen, maar met kalmte trotseer jij vele hobbels op de weg naar… ja, naar waar eigenlijk? Wij weten het nog niet zo goed. Heb jij zelf al nagedacht over een nieuwe uitdaging? Iets waarin jij je creativiteit tot uiting kan laten komen? Het zal je erg gelukkig maken Maagd garandeert Pluto.

De kalme periode die onlangs is aangebroken past bij je karakter en daar geniet je van. Hetgeen niet betekent dat je veranderingen niet zult doorzetten. Jij gaat met gezonde spanning een nieuwe, fijne tijd tegemoet.

Op erotisch vlak ben je grappig, naar onze bescheiden mening. Maar echt Maagd, wat ben je leuk! Ook hierin heb je kalmte rust en (voldoende) zelfvertrouwen. Je houdt ervan om te teasen met een toy of met een veer. Je vindt het leuk de ander te verleiden of op de tast met blinddoek naar jou op zoek te laten gaan. Niet veel mensen weten dat seks leuker en lekkerder wordt als er gelachen mag worden! Jij weet dit allang en jouw beloningen zijn zó schattig. Je bent goed in orale seks, a real (oral) pleasure.

Je hebt de balans te pakken meid en daar mag je trots op zijn en soms best even bij stil blijven staan.

Hornyscoop Weegschaal

Kans op seks: Ja hoor!
Kans op een orgasme: Ja gaat lukken!

Je zit in een goede flow, Weegschaal. Projecten op het werk lijken te slagen. Dito indien je fulltime thuis werkt, als moeder, zelfstandige of voor een werkgever. Het gaat je voor de wind! Logischerwijs ben jij als Weegschaal altijd een beetje terughoudend. Jij moet iets eerst zien, dan geloven. En daarna nog eens in je ogen wrijven om te zien of het resultaat écht zo goed is als je in eerste instantie dacht.

Gelukkig heeft jouw vagina niet zoveel last van jouw getwijfel. Op erotisch gebied heb je enige jaren geleden al ontdekt wat jij lekker vindt en in het nieuwe jaar weet je jouw collectie erotische artikelen flink uit te breiden. Leen nou niet altijd van alles uit aan je vriendinnen! Jij hebt zo’n goede smaak, de helft van je collectie krijg je nooit meer terug!

Lekker hè, om je partner (los of vast) te verrassen met bijvoorbeeld een cockring of vibrator waarmee je niet alleen hem/haar maar vooral ook jezelf bevredigd. Alleen het voorspel met jou is al een feest en gaat als vanzelf.

Alle sterren zijn het erover eens, je relatie is dik in orde (of komt er toch echt aan binnenkort, single knappe Weegschaal!) alles loopt op rolletjes. Men ziet je graag, je bent opgewekt, pakt regelmatig een beetje zon mee in de pauze en dat doet je goedEndorfine slurpen, je maakt ze zelf en dat is net als bij een orgasme, helemaal gratis!

Hornyscoop Schorpioen

Kans op seks: Yes!
Kans op een orgasme: Zeker in het weekend!

Wat is het koud hè Schorpioen? De sterren zijn trots op je, dat jij je lichaam laat bewegen en blijft sporten om te kunnen zweten! Die discipline is fantastisch en houdt je fit. Wist jij eigenlijk dat jouw partner het heerlijk vindt om jou te masseren? Jij wuift het aanbod weg, of vraagt nooit om een massage, maar geloof ons: hij/zij geniet er echt van om jou aan te raken! De ontspanning heb je wel verdiend, vind je ook niet?

Waarom zeg jij regelmatig dat je moe bent of ‘alvast naar boven gaat’ terwijl er wat jou betreft nog ‘vuurwerk’ mogelijk is op datzelfde moment in de avond? Wij vinden het vreemd en onlogisch. Soort van samen douchen zonder streling. Of samen in bed liggen vol verlangen en dan gewoon de lamp uitdoen. Niet voor seks in het donker maar om te gaan slapen. Waarom doen mensen dit?!

Wat er gebeurd is dat jullie gaan denken voor de ander (in afwijzende vorm) en er helemaal niets klopt van jullie aannames ‘dat de ander toch geen zin heeft in wat dan ook’. Wil je ons beloven jouw huidige, of als je single bent, een nieuwe partner, gewoon te vragen om een massage? Afwijzing bestaat niet (een lege fles Ladies Glide wel, vul het aan!) en je wordt bemind, belooft!

Hornyscoop Boogschutter

Kans op seks: Jawel hoor
Kans op een orgasme: Maar natuurlijk!

Alles lukt! Een nieuwe liefde die te lekker en mooi lijkt om waar te zijn: komt eraan! Je niet langer laten kleineren door een collega? Je spreekt je uit! Geen zin om af te spreken met die ene Sjaan-kleef-aan-vriendin? Je zet haar op eigen benen en slaat een andere weg in. En dat had je veel eerder moeten doen. Kaarsjes aan en gaan. Hup hup.

Betreffende een nieuwe liefde. Hij/zij lijkt in eerste instantie af te haken. Tip: laten gaan. What?! Ja hoor, gewoon uitzwaaien ‘Dag hoor, het ga je goed.’ Indien het de bedoeling is dan komt die persoon vanzelf weer terug en als het een man is gegarandeerd. Vanaf dat moment (Venus fluistert ‘zeg even dat het waarschijnlijk in het voorjaar van 2021 zal zijn, hierbij) zijn jullie onafscheidelijk. Het is een zeer aantrekkelijk exemplaar, je bent als was in zijn/haar handen en kunt je daar gerust aan overgeven. Je ontdekt dankzij die persoon e i n d e l i j k wat in de slaapkamer écht goed werkt voor jou en je weet werkelijk niet wat je meemaakt!

Voor Boogschutter in een relatie geldt bijna hetzelfde maar dan ontdek jij o p n i e u w wat je lekker vindt of ‘hoe het ook alweer moest’, samen een hoogtepunt bereiken. En waar ‘ook alweer’ die set met handboeien en oogmasker was gebleven. Wat zijn jullie leuk samen, het is de moeite waard om niet alleen jullie relatie, maar ook zijn favoriete Happy Rabbit weer eens af te stoffen. Wij zijn trots op je!

Hornyscoop steenbok

Kans op seks: Potverdikkie zeker weten!
Kans op een orgasme: Dito

Dit wordt jouw jaar Steenbok! Mits… je meer de wereld in gaat kijken in plaats van 24/7 op een beeldscherm. Wat is dat toch met jou en die telefoon? Brengt het ding je echt zoveel plezier? Gezelligheid? Heeft jouw telefoon meerdere langdurige trilfuncties misschien? De planeten begrijpen écht niet waarom je liever naar een scherm kijkt dan daadwerkelijk iemand bélt in plaats van te scrollen langs perfecte Instagrambeelden.

Denk je echt dat zo’n zes lagen foundation-hoofd ontspannen kan tongzoenen en vrijen op een gestoffeerde bank? Denk je echt dat een perfect lichaam ook betekent dat de vrouw zelfverzekerd is vanuit iedere hoek en maar met haar vingers hoeven te knippen voor een orgasme (of 2)? Je bent geliefd en mooi zoals je bent Steenbok, vergelijk je niet met die wereld. Heb je die vrouwen wel eens zien lache?! Begeef jij je met jouw mooie Steenbokkoppie maar eens wat meer onder de mensen en het wordt zeker weten JOUW jaar!

Koop gerust een nieuwe toy voor je boy of meisje en doe dit zéker voor jezelf als je single bent. Neem voor deze investering in jezelf zoveel schermtijd als nodig (dikke tip: Nachtkastje.nl) en je zult zien dat jij (ja zelfs jij!) veel minder bezig bent de rest van de zogenaamde perfecte wereld. Je komt meer tot jezelf, tot elkaar en sowieso weer eens lekker klaar.


I.v.m. Corona zijn in elk geval t/m 2 maart 2021 de party’s van Ladies Night gecanceld. Natuurlijk kan je wel alvast voor een later moment een Ladies Night aanvragen. De webshopbestellingen pakken we gewoon in en worden verzonden zoals jullie van ons gewend zijn. Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis. Hopelijk tot snel!