Hornyscoop – Winter 2023/2024

Hornyscoop lang

De winter is begonnen en dat betekent: een nieuwe Hornyscoop! Wil jij weten wat de sterren voor jou in petto hebben? Lees dan nu jouw seks horoscoop.


Waterman

Een knus experimentje!

Zei er iemand rebels? Ja, dat ben jij Waterman 😉 Je houdt van experimenteren en het uitdagen van seksuele normen. Blijf vernieuwend en spannend, maar vergeet niet dat je partner af en toe ook verlangt naar wat voorspelbaarheid en knusse momenten. Breng wat traditionele warmte in je avontuurlijke winterse escapades, Waterman.

Neem een momentje met jouw (bed)partner. Steek de open haard (of bij gebrek hieraan, de kaarsjes) aan en geniet samen van een intiem momentje. Doe bijvoorbeeld een leuk spelletje, en leer elkaar op een laagdrempelige manier beter kennen. Zo kom jij toch aan het experimenteren toe, en heeft je (bed)partner een knus moment. Win win.


Voetjes op de vloer…

Wat kan je dromen, lieve Vissen.  Je houdt van romantiek en diepe verbindingen. Laat je intuïtie je leiden naar nieuwe hoogten van genot en intimiteit. Maar vergeet niet af en toe naar de oppervlakte te komen voor wat lucht en licht. Laat je fantasie de winterse nachten verrijken zonder te vergeten te genieten van de aardse ervaringen, Vissen.

Als jij weer aan het zweven bent in jouw dromerige staat, kan jouw (bed)partner jou misschien weer terug naar de aarde brengen. Misschien moet je weer even terug in het gareel, en op welke manier kan dit beter dan met een bondagesetje? Zo ben jij in 2024 zeker meer down to earth, Vissen. 😉


You sparkle!

Ram, tijdens de wintermaanden ben jij als een knisperend haardvuur in de slaapkamer. Je passie laait op, en je energie is aanstekelijk. Je bent niet bang om het voortouw te nemen en nieuwe hoogten te verkennen. Met jou is de slaapkamer een avontuurlijke speeltuin.

Dus, Ram, laat die vonken maar vliegen en geniet van de warmte die je met je avontuurlijke geest brengt. Vergeet echter niet af en toe te pauzeren om samen te genieten van de knusheid van de winter. Nog op zoek naar goede tips voor de Horny Holidays? Kaat Bollen has got your back! Lees haar tips voor zwoele feestdagen.


Verwarm jouw winterse nachten…

Jij houdt van comfort en langzame verleiding, Stier. Kaarslicht, zachte dekens en romantische muziek maken jouw intieme momenten extra speciaal. Eens je begint, is er geen weg meer terug, en jij zorgt ervoor dat het een onvergetelijke reis wordt.

Dus Stier, geniet van de warmte en blijf die winterse nachten verwarmen met je sensuele aanraking. Wil jij jouw momenten extra sensueel maken? Dan is onze Massagekaars Seductive misschien wat voor jou. Til jouw romantische en tedere momenten naar een hoger niveau.


Time for some roleplay.

Je nieuwsgierige geest komt tot leven, en communicatie is jouw kracht in de wintermaanden. Je bent als een sneeuwvlokje zo mooi en straalt passie uit. Jouw woorden zijn even verleidelijk als je aanrakingen. Maak van je slaapkamer een plek van opwinding, waar jullie gesprekken net zo spannend zijn als jullie acties.

Dus Tweelingen, laat je fantasie de vrije loop en geniet van de winterse magie. Met jouw communicatie-skills, is een rollenspel echt voor jou weggelegd lieve Tweelingen. Schrijf een spannend scenario en ga het sensuele spel aan met jouw (bed)partner. Wij weten zeker dat jij hiervan gaat genieten.


Een connectie als geen ander…

Jij begrijpt de kracht van emotionele connectie en weet dat ware intimiteit begint met het strelen van harten. Jouw aanraking is als een dekentje op een koude winteravond, troostend en verlangend naar meer. Dus Kreeft, maak van de winterse nachten een sensueel sprookje en deel de warmte van je liefdevolle aanraking.

Deze winter maak jij een connectie als geen ander. Dit hoeft niet per se een nieuwe (bed)partner te zijn… Het kan ook dat jij de relatie met jouw huidige (bed)partner naar een hoger niveau tilt. Deze winter staat in voor jou in het teken van sterke connecties en een nieuw begin. Ga ervan genieten, lieve Kreeft! 


Pak je spotlight, wilde Leeuw!

Leeuw, je houdt van de schijnwerpers, zelfs tussen de lakens. Maak van de slaapkamer jouw podium en verleid met passie. Jij verdient niet alleen een staande ovatie, maar ook een prijs voor het tillen van plezier en passie naar ongekende hoogten. Dus Leeuw, laat je schitteren en geniet van de winterse glamour van jullie intieme momenten.

Over schijnwerpers gesproken: misschien is 2024 het jaar dat jij de spotlight pakt! Jij straalt lieve Leeuw. Als consulente zou jij shinen op elke party. Wat zeg je ervan? Kom je in 2024 werken bij het leukste bedrijf van België?


Laat de teugels vieren! 

Zoals een meester van de details in de slaapkamer, dat ben jij Maagd! Je neemt de tijd en streeft naar perfectie. Voorspel met jou is als een zorgvuldig geregisseerde symfonie. Maar wees niet bang om af en toe wat spontaniteit toe te laten. Laat de winterse magie jullie leiden zonder alles tot in de puntjes te plannen, Maagd.  

Vraag je (bed)partner eens of zij de leiding willen nemen in de slaapkamer. Laat de teugels maar een keer vieren en geniet van alle mooie dingen die op je afkomen. Wij weten zeker dat dit een verademing zal zijn, lieve Maagd! 


Tijd voor wat warmte!

Je creëert de perfecte ambiance met zachte muziek, kaarslicht en elegantie Weegschaal. Je bent als een kunstenaar, als een chef-kok die de juiste mix van smaken samenbrengt voor een onvergetelijke ervaring. Dus Weegschaal, blijf die balans vinden tussen romantiek en passie, van voor tot naspel.

Heb jij nog wat extra warmte nodig tijdens dit winterse weer? Dan weten wij precies wat jij nodig hebt! Zwoele, warme caramel voor heerlijk voorspel. Het klinkt net zo fantastisch als het is!


Tijd voor een LadiesNight date!

Schorpioen, je houdt van mysterie en passie! Maar vergeet niet dat openhartigheid en kwetsbaarheid de band nog sterker kunnen maken. Laat je intensiteit samensmelten met de winterse magie en creëer gedenkwaardige avonturen samen.

Over openhartigheid gesproken, misschien is het weer tijd voor een party met jouw besties. Zo kun jij weer inspiratie opdoen voor nieuwe avonturen! En daarbij, kletsen over seks met jouw vriendinnen is toch het leukste wat er is?! Zien we je gauw, lieve Schorpioen?


Hard of harder? 

Boogschutter, in de wintermaanden ben jij als een avonturier in de slaapkamer. Je houdt van nieuwe ervaringen en bent altijd op zoek naar spanning. Laat je avontuurlijke geest de vrije loop.

Wij weten dat jij al genoeg ervaring hebt, lieve Boogschutter. Maar wij hebben een perfecte nieuwe ‘accessoire‘ voor jou. Of je nou van hard, of harder houdt. Met de Kinky Paddle kan het allemaal. Dus Boogschutter, verken de winterse nachten met dezelfde nieuwsgierigheid waarmee je de wereld verkent.


Tickle your senses!

Wat ben je toch ook een toegewijde partner, hè Steenbok?! Je neemt je verantwoordelijkheden serieus, maar vergeet niet om ook van de intieme momenten te genieten. Laat los, Steenbok, en geef je over aan het plezier zonder je zorgen te maken over deadlines. Ontdek de vreugde van loslaten in de winterse warmte.

Onze tip voor jou: geef je eens over aan jouw (bed)partner. Jij hoeft niet altijd alles in handen te hebben! Geniet van een zachte erotische streling en voeg hierbij ook nog eens het element van verrassing aan toe. Wij weten zeker dat jij gaat genieten, lieve Steenbok.