KAAT | It’s Ladies Night!

Ladies-Night-Kaat

Eindelijk kan het weer: de leukste vriendinnenavond!

Eindelijk. De wereld gaat eindelijk weer een beetje open. Doordat we duchtig aan het vaccineren zijn en ons al een jaar behoorlijk inhouden, mogen we stilletjes aan steeds meer. Gelukkig maar! Ik merk in mijn praktijk dat mensen er zó aan toe zijn! Aan terug (meer) mensen mogen zien, terug sociaal contact, een terrasje doen, even de zinnen verzetten en het vervelende jaar dat we achter de rug hebben zo snel mogelijk vergeten.

Doe jezelf een plezier en boek een Ladies Night Party!

En hoe vergeet je dat nu sneller dan door nog eens een heuse vriendinnenavond te organiseren? Weer lekker gezellig samen zijn, even ontspannen en nergens aan denken: girls only en lekker lachen. Ik kan echt niet wachten om mijn meisjes terug te zien en -like the good old days- te blijven plakken, want dat kan zonder avondklok ook weer. En net zoals ik niet kan wachten, kunnen de consulentes van Ladies Night dat ook niet. Klaar om er terug in te vliegen. Tijdens dit jaar heb ik hen extra opleiding gegeven. Dus… ze weten nu zo waar nóg meer over seks en staan te poppelen om die kennis met jullie te delen. Niet alleen hun kennis trouwens, maar ook het mooie assortiment van Ladies Night. Zoals jullie weten passen we ons assortiment meerdere keren per jaar aan met een pakketwissel. En geloof me, het pakket waarmee de consulentes nu terug op pad gaan is de moeite! Mijn persoonlijke top drie producten momenteel is trouwens op 1 de DailyKaat (uiteraard), op 2 de Bodyfoam Seductive (nu nog enkel online verkrijgbaar) en op 3 de Mona Lisa. Wat deze producten juist zijn en doen? Dat kan je dus ontdekken op een Ladies Night. Het beste cadeau aan jezelf om de zomer goed in te zetten!

Corona en seks, geen goede combinatie

Niet alleen een mooi cadeau voor jezelf trouwens, ook voor je relatie. Daar waar we tijdens de eerste lockdown nog erg enthousiast waren en zagen dat het seksleven van sommige mensen erop vooruitging, zien we dat dat enthousiasme (binnen en buiten bed) snel gekelderd is. Er werden dan ook niet massaal lockdownbabies geboren. In tegendeel, het geboortecijfer nam net verder af. Een indicatie dat er door Corona minder gesekst werd. Niet gek natuurlijk: in het begin waren we nog hoopvol, positief en hadden we perspectief. We dachten een paar weekjes door te bijten en ervan af te zijn. Dat was helaas niet het geval. En stress is nu eenmaal de grootste vijand van goesting. Want daar waar mannen vrijen om te ontspannen, kunnen de meeste vrouwen pas vrijen als ze ontspannen zijn. En het laatste jaar was allesbehalve ontspannen….

Breng je seksleven terug naar hoe het voor corona was!

Gelukkig hebben we nu terug perspectief! Deze zomer zou een goede zomer kunnen zijn. Tijd dus om terug wat van het gewone leven te gaan genieten en daarna een te kijken of we ook ons seksleven terug op de rails krijgen. Want hoewel dat in coronatijden misschien niet het belangrijkste is, is het toch erg belangrijk voor een koppel. Door een Ladies Night in te plannen sla je dus twee vliegen in één klap: terug een gezellige avond met vriendinnen én daarna terug een fijn seksleven dankzij jouw eigen aankopen. Waar wacht je nog op? Ik zeg: boeken!