KAAT | Truth or Dare for couples

Kaat | Truth or Dare for couples

1001 nachten

Deze blog, lieve lezers, schrijf ik in extase. Geen seksuele extase (helaas!), maar wel een extase van dankbaarheid en blijdschap. Daar zijn twee grote redenen voor: ten eerste ging in mei de grote meeting van Ladies Night door. Eén keer per jaar geeft Ladies Night een grote meeting voor alle medewerkers en consulentes en wat was dat een feest! Het thema was 1001 nachten en het was ook echt een magische dag. Er was een shisha-lounge, er was een grote slang (het dier!), er was een waarzegster, maar bovenal: de consulentes waren daar!

En die consulentes, stiekem hou ik echt van hen. Vermits ik elke opleidingsdag aanwezig ben én ook nog eens de EduKaaties geef, ken ik de meeste consulentes ondertussen erg goed. Het zijn stuk voor stuk inspirerende prachtvrouwen. Ik vind het een voorrecht om hen nog meer kennis van seksualiteit te mogen bijbrengen én hen te mogen kennen. Ik heb dus echt genoten én ben nog steeds aan het nagenieten! Had ik jullie al gezegd dat ik de beste job van de wereld heb?

Een nieuw spel voor koppels, by Kaat!

Maar, die fantastische meeting is niet de enige reden waarom ik in extase ben. Ik heb op de meeting ook mijn nieuw spel voor koppels mogen voorstellen! Ja, je leest het goed: ik heb weer een erotisch spel mogen ontwerpen. Hoe cool is dat???

Jullie weten vast dat ik in het verleden al twee spelletjes voor koppels ontworpen heb. Mijn eerste spel was Let’s Talk About Sex, een kaartspel met 52 zinderende vragen om je partner nog beter te leren kennen. Ik zie in mijn praktijk immers hoe belangrijk communicatie is, maar ik zie ook hoe moeilijk communicatie is. Zeker als het over seks gaat. Dit leuke spel helpt jullie daarin aardig op weg.

Mijn tweede spel is What Couples Want. Een opdrachtenspel, want we weten allemaal: praatjes vullen geen gaatjes! Dit spel focust dus minder op de theorie, maar meer op de praktijk. Ik zie in mijn praktijk immers ook vaak dat koppels die langer samen zijn, graag wat meer variatie in hun seksleven willen aanbrengen, maar niet goed weten hoe hieraan te beginnen. What Couples Want helpt hierin, want dit spel bestaat uit twee kaartspelen. Eentje voor de ene partner, eentje voor de andere panter. Op elk kaartje staat een erotische opdracht die je vervolgens aan je partner kan geven. Je kan een kaartje in zijn boterhamdoos verstoppen of je kan een kaartje op haar hoofdkussen leggen als je een nachtje weg bent. Jullie kunnen op goed geluk een kaartje trekken of jullie kunnen jullie top tien samenstellen én afwerken. Mogelijkheden genoeg!

Ik maakte dus al twee fantastische spelletjes (al zeg ik het zelf), waarbij eentje focust op communicatie en eentje focust op spannende opdrachten. Voor mijn nieuw spel heb ik deze twee gecombineerd!

Truth or Dare, the couplesedition

Mijn nieuw spel is namelijk  ‘Truth or Dare, for couples’ geworden. Jullie kennen het principe van Truth or Dare, he? Je hebt een muntje, je gooit dat op en dan wordt bepaald of je een opdracht moet uitvoeren (dare) of een spannende vraag moet beantwoorden (truth). Mijn spel bestaat dus uit twee kaartspelen: een Truth-kaartenblok met vragen en een Dare-kaartenblok met opdrachten. Fijn daarbij is dat op elke kaart twee versies van de vraag of opdracht staan: een wat minder stoute variant en een stoutere variant. Op die manier kan je het spel echt afstemmen op wat bij jullie als koppel past. Goed om te weten is ook dat zowel de vragen als de opdrachten anders zijn dan in mijn voorgaande spelletjes. Ik heb ze allemaal vers voor jullie bedacht! (Graag gedaan trouwens).

Maar, er is meer. Omdat ik ook voluit wou gaan in de opdrachten, bevat dit mooie spel (dat in een luxezakje geleverd wordt) ook al het materiaal dat je nodig hebt om met de opdrachten aan de slag te gaan. En dat is heel wat. Zo zit er in het zakje:

  • De munt om te bepalen of je een vraag of een opdracht moet doen.
  • 30 ml Ladies Glide: ons befaamd glijmiddel, wat eigenlijk sowieso elke man of vrouw in zijn/haar nachtkastje zou moeten hebben staan.
  • 30 ml scheercrème in de geur Seductive. Inderdaad, dat wil zeggen dat sommige opdrachten wel erg spannend zijn…
  • Een lang satijnen lint, waarmee je je partner zowel kan blinddoeken als vastbinden.
  • Een luxueuze streelveer, die zeker goed van pas komt als je partner eens is vastgebonden
  • En last but not least: een bullet vibrator om het helemaal af te maken. Letterlijk én figuurlijk!

Hoe fantastisch is dat? Je hebt dus niet enkel de opdrachten en de vragen, je hebt ook meteen alles in huis om jullie seksleven up te spicen. Verwondert het jullie dat in in extase ben?? Ik ben echt zo trots op dit spel en ik kan niet wachten om jullie reacties te horen! Boek dus maar snel een Ladies Night en ontdek mijn laatste telg…