Mijn bondage avontuur

Mijn bondage avontuur

Door Ladies Night consulente Stefanie

“Met een dikke zucht stop ik de sleutels in het slot na een lange avonddienst. Ik zie dat er geen licht meer brand. Hè balen, mijn man is al naar bed… Ik denk nog: Dan trek ik zelf nog een fles wijn open! Ik stap naar binnen, gooi mijn jas en schoenen uit en trek de koelkast open op zoek naar wijn. Plots hoor ik achter mij: “Sssst, niet schrikken. Ik ga jouw diep gekoesterde wens uit laten komen.”

Met de koelkast deur in mijn ene hand en de fles wijn in mijn andere hand word ik geblinddoekt.. De koelkast wordt dicht gesmeten en de wijn overgenomen. Heel zachtjes voel ik getrek aan mijn paardenstaart. “Meekomen jij“, hoor ik in mijn oor. Middenin de woonkamer moet ik stoppen. De knoopjes van mijn zusterjasje worden 1 voor 1 losgemaakt. Heel zachtjes voel ik de ruwe handen van mijn man over mijn borsten glijden.

Kippenvel all over the place

Bij het laatste knoopje hoop ik dat hij verder zakt. Ja hoor, daar gaat hij… De knoopjes van mijn broek gaan open. Met 1 ruk trekt hij mijn broek naar beneden. Daar stond ik dan: Geblinddoekt in mijn ondergoed in de woonkamer. Ik hoor een rits en wat geritsel. Vervolgens voel ik een zachte band langs mijn nek komen en een koude ketting tussen mijn borsten glijden. Brrrr, wat een opwinding! Ik voel aan alle kanten dat ik hier zo van kan genieten. Kippenvel all over the place!

Mijn handen worden naar zijn borst gebracht. Heel even kroel ik in zijn borsthaar. Dit wordt direct afgestraft met een tik op mijn vingers. Hetzelfde zachte gevoel als om mijn nek komt rond mijn polsen. *Klik, klik.* Terwijl ik dacht dat ik mijn armen nog kon bewegen, pakt hij mijn armen vast en brengt ze naar mijn rug. Met één vlotte beweging maakt hij mijn BH open en voordat ik het in de gaten heb, zitten mijn beide handen op mijn rug aan elkaar vast. Met een harde ruk aan mijn nek word ik met de halsband naar boven begeleid en op het bed gesmeten. “Stil liggen”, hoor ik. Wanneer ik een beetje naar boven probeer te schuiven, voel ik een platte hand op mijn bil: *pets!* “Ik zei toch stil liggen?”

Pak me dan

Meneer draait mij om en we grinniken even heel zachtjes. Ik schiet in de lach van het gekriebel langs mijn benen, terwijl ik probeer te bedenken wat ik voel en wat het zou kunnen zijn. Zo nu en dan voel ik een zacht zweepje aan de binnenkant van mijn bovenbenen. Ik word echt met de minuut geiler en geiler… Bij ieder tikje kreun ik en ik mompel: “pak me dan.” “Kop dicht, meisjes die vragen worden overgeslagen”, wordt mij duidelijk verteld. Ik word omgerold naar mijn buik en ik voel zijn lippen aan de binnenkant van mijn dijen.. Zachtjes kussend en likkend gaat hij naar beneden en omhoog. Langzaam doet hij mijn ondergoed uit…

Op dat moment voel en hoor ik vijf klikken en zit ik muurvast.

“Als hij zo doorgaat kom ik direct al”, bekruipt mijn gedachten. Alsof hij mijn gedachten kan lezen, stopt hij abrupt.  Ik voel het zachte gevoel nu ook rondom mijn enkels komen en binnen de kortste keren zitten ook mijn benen vast. Meneer komt boven op mij liggen. Ik voel dat hij nog niet helemaal naakt is en dat zijn ‘kleine vriend’ inmiddels groot is geworden. Iedere keer wanneer hij bij mijn gezicht komt, fluistert hij: “Ik kan alles met je doen. Ik wil je pakken. Je bent van mij. Langzaam kruipt hij van mij af en hoor ik geklik. Er is weer vrijheid bij mijn benen en ik denk: Hmm.. Is dit alles?

Mijn man duwt mijn kont omhoog. Mijn armen zitten vast op mijn rug en ik zit op mijn knieën. Wederom hoor ik een klik en vraag ik mij af wat het kan zijn. Ik heb namelijk nog steeds speling. Uit het niets voel ik een harde pets op mijn konten hoor ik: “Kont omhoog jij!” Ik schuif dus nog een stukje verder op mijn knieën. Op dat moment voel en hoor ik vijf klikken en zit ik muurvast. Mijn enkels zitten vast aan mijn polsen…

Samen genieten

Zachte en harde tikken worden afgewisseld op mijn billen. Ik voel aan de manier waarop dat mijn man er van geniet. Heel zachtjes voel ik 2 vingers langs mijn schaamlippen glijden. Hij masseert mijn lippen en mijn clitoris. Zijn vingers glijden naar binnen en ik kreun er op los. Z’n vingers maken de ‘kom hier’ beweging en wanneer ik bijna klaarkom, stopt hij. Mijn man vervangt zijn vingers door zijn penis en na vier harde stoten kom ik heftig klaar. Door alle spanning stoot hij nog 3 keer door en voel ik de warmte van zijn sperma naar binnen vloeien… Na een paar keer tevreden zuchten, maakt hij mij aan alle kanten los en kruipen we uitgeteld en bezweet tegen elkaar aan. Na een paar minuten vallen we samen in slaap.

De volgende ochtend vraagt hij: “Was dit wat je graag wilde, lieverd?” Ik kon hem niet vaak genoeg zeggen hoe geweldig hij was en vroeg wanneer hij dit geweldige setje heeft gekocht: “Gisteren op Nachtkastje.nl en het kwam vandaag al in huis!”

Luxe Bondageset van Nachtkastje.nl