Vijf(tig) Tinten Thuis

Blog Vijftig TInten thuis

Het voelt als de dag van gister dat ‘’Vijftig Tinten Grijs’’ uitkwam, nietwaar? Toch is het al bijna 10 jaar geleden dat het eerste deel van de erotische trilogie werd gelanceerd. En hoé. Bij Ladies Night herinneren we dat in elk geval als de dag van gister. Eerlijk is eerlijk, niets heeft dit so far nog overtroffen als je het ons vraagt. Wist je dat ‘’Fifty Shades’’ ook prachtige toylijnen heeft uitgebracht? Vijftig tips zouden een beetje veel zijn voor nu, dus hier komen vijf tips voor een ondeugende avond:

1. Emmeline – favoriet van Mrs Grey

Deze krachtige G-spot vibrator brengt jou ongetwijfeld naar een fantastisch hoogtepunt. Heb je deze toy gespot in ‘’Fifty Shades Freed’’? Geef je partner eens een full body massage met Ladies Glide en pak stiekem Emmeline erbij: verwen onverwachts de erogene zones van je partner. Uiteraard is het daarna de beurt aan hem/haar om jou te verwennen én die massage af te ronden met een happy end.

2. Loveballs

De Loveballs waren in één klap razend populair en zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit vele slaapkamers. Wist je dat door het goed trainen van je bekkenbodemspier je intensere orgasmes kan gaan beleven? There you go!

3. Trillende loveballs

Iets spannenders dan de loveballs? De trillende variant natuurlijk: kegel balls. Van de Relentless Vibration collectie van Fifty Shades of Grey. Houd jij de afstandsbediening zelf of geef jij de controle uit handen? Playtime…

4. A Week of Play

Stap in de wereld van bondage. Speel jullie favoriete scène na. Start met deze fluweelzachte en sensuele set en ontdek elkaar. Openen jullie elke dag 1 vakje of ga je gelijk all the way?  ‘’ ’We’re going to have some fun with this,’ he whispers.’’

5. My Body Blooms

Willen jullie net zoals Christian en Anastasia een spannend avondje uit beleven? Vergeet die saaie avonden buiten de deur en spice it up… Met een bereik van 8 meter hoeft je partner niet eens naast je te blijven… Oops!