Vrijgezellenfeest voor vrouwen : hoe dan?!

Blog - vrijgezellenfeest voor vrouwen

Jouw beste vriendin gaat trouwen en jij bent verantwoordelijk voor haar vrijgezellenfeest. Het feest dat haar eigenlijk zó erg ’tot het gaatje’ laat gaan, dat ze echt nooit meer vrijgezel wilt zijn. Of het feest waar ze gewoon de tijd van haar leven heeft met haar vriendinnen, waarbij ze lekker in het middelpunt staat. Whatever bij haar past! Maar hoe organiseer je nou eigenlijk zo’n vrijgezellenfeest voor vrouwen? Wij gaan je helpen!

De gastenlijst

Je bepaalt, wanneer nodig met de aanstaande van de bruid, wie er bij het vrijgezellenfeest horen. Vaak zijn er twee groepen: mensen die erbij moeten zijn en mensen waarvan het leuk is als ze komen. Kies éérst met de eerste groep mensen drie data waarop iedereen beschikbaar is. Deel vervolgens de drie data met de rest van de groep en kies de dag waarop de meeste dames aanwezig kunnen zijn.

Het budget

Denk nou niet dat iedereen hetzelfde denkt over het budget als jij, want dan kom je van een koude kermis thuis. Vraag simpelweg wat iedereen in haar hoofd heeft. Mochten ze dit niet in de groepsapp willen delen, kunnen ze je persoonlijk een berichtje sturen. Je kiest voor een budget dat in het midden ligt. Zo. Dat onderdeel heb je snel gefikst!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Maar wat ga je dan allemaal doen!? Dit is het leukste deel van de organisatie, want jullie gaan samen activiteiten bedenken! Een vrijgezellenfeest duurt vaak de hele dag en er komt veel drank bij kijken. Probeer ervoor te zorgen dat de bride-to-be het avondprogramma ook nog meekrijgt!;-)

Vrijgezellenfeest voor vrouwen 1: van cocktailworkshop tot een klimbos

Over de eerste activiteit van de dag kunnen we je niet echt adviseren, sorry! Wij kennen jouw bff namelijk niet. Wat ons betreft kies je voor iets actiefs. Houdt ze van cocktails? Ga voor een cocktailworkshop. Wil je haar uit haar comfortzone halen? Ga naar een klimbos of ga bungeejumpen. Denk je dat ze in is voor een ‘sexy’ workshop? Ga dan paaldansen met de hele groep!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen 2: LadiesNight homeparty

Na een ‘adrenaline activiteit’ is het tijd voor een hapje, drankje en…. piemels! Nee nee, geen echte piemels, maar dildo’s en vibrators tijdens een LadiesNight Homeparty! Onze consulentes vinden het geweldig om aanwezig te mogen zijn op een vrijgezellenfeest. Jullie consulente neemt de nieuwste erotische artikelen mee, vertelt al-les wat jullie willen weten én beantwoord al jullie vragen! Is het vrijgezellenfeest in Nederland? Geen probleem, LadiesNight zit ook in Nederland.

 

Vrijgezellenfeest voor vrouwen 3: de kartonnen bruidegom

Na de LadiesNight party hebben jullie honger! Je reserveert bij haar lievelingsrestaurant en zorgt ervoor dat je er van tevoren nog even naartoe kunt. Het is namelijk echt hilarisch om de kartonnen versie van haar aanstaande alvast bij de tafel te zetten. Je kan online een ‘levensgrote’ kartonnen pop bestellen met een foto. Lachbui gegarandeerd!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen 4: de opdrachten

Plak achterop de pop enkele opdrachten die ze moet uitvoeren tijdens de kroegentocht. Tijdens het toetje vraag je de bride to be om de kartonnen aanstaande even goed te knuffelen. Ze voelt de envelop en voelt de bui al hangen… Doe een dansje met jouw kartonnen aanstaande op de dansvloer, ga met zoveel mogelijk mensen én de kartonnen aanstaande op de foto etc. etc.

Et voilà, het vrijgezellenfeest is een daverend succes. Veel plezier alvast!