Welke vibrator past het beste bij mij?

Welke vibrator past het beste bij mij

Het internet staat er vol mee, jouw vriendinnen praten er non-stop over en dan word je ook nog eens uitgenodigd voor een Ladies Night Homeparty… Vibrators: zoveel verschillende soorten en maten met zoveel verschillende doeleinden. Maar welke vibrator past er, op dit moment, het beste bij jou?

New to the game: met welke vibrator begin je?

Stel je voor dat je nog nooit een triller hebt gebruikt. Dan vinden wij het helemaal niet vreemd dat je een beetje overdonderd wordt door al die verschillende soorten. Ruim 15 jaar ervaring op de Ladies Night Homeparty’s leert ons dat de meeste dames beginnen met clitorale triller. Maar ook dat aanbod is bijzonder uitgebreid en dus denk je dan waarschijnlijk al gauw: “welke vibrator voor clitorale stimulatie is perfect voor mij?”

Het mooie van het menselijk lichaam is dat iedereen verschillend is en welke vibrator bij iemand past verschilt dus ook.

Dat is een terechte vraag die geen eenduidig antwoord heeft. Sorry! Het mooie van het menselijk lichaam is dat iedereen verschillend is en welke vibrator bij iemand past verschilt dus ook. Toch durven wij wel te zeggen dat het grootste deel van onze dames op de Ladies Night Party’s beginnen met een bullet vibrator of gelijksoortige vibrator. Een bullet vibrator is klein en heeft een simpel uiterlijk, maar brengt jou zeker weten naar een hoogtepunt met een zeer krachtige trilling. De clitorale vibrators op luchtdruk worden vaak aangeschaft bij iets meer trilervaring.

Alles erop, eraan en erin: welke vibrator geeft mij meerdere sensaties?

Hoewel je met een clitorale vibrator heel erg creatief kan zijn, heb je soms ook behoefte aan meer stimulatie. Op meerdere erogene zones tegelijk bijvoorbeeld. Welke toy past hier dan het beste bij? Dit is wederom persoonlijk en we kunnen in deze blog dus ook alleen vertellen uit ervaring van onder andere onze consulentes. De eerste keuze voor een vibrator voor meerdere stimulaties is vaak een vaginale en clitorale vibrator. Deze zorgt voor stimulatie van de vaginawand en de clitoris. Tegelijkertijd, apart van elkaar, meerdere standjes: alles is mogelijk!

Kies in dit geval voor een stevige vibrator die je goed op het juist plekje kan duwen.

Maar welke toy kies je wanneer je houdt van G-spot stimulatie? Er zijn vele soorten G-spot vibrators waar je uit kan kiezen: met een balletje, met rotaties, met intense trillingen en met én zonder clitorale stimulatie. Heb je jouw G-spot nog niet gevonden? Dan kan je eerst kiezen voor een G-spot vibrator die alleen jouw G-spot stimuleert. Houd er hierbij rekening mee dat jouw G-spot vooral gevoelig is voor druk. Kies in dit geval voor een stevige vibrator die je goed op het juist plekje kan duwen.

Welke vibrators zijn er dan allemaal nog meer?

Dan heb je nog anale toys, artikelen om samen te gebruiken, speeltjes speciaal voor de manvibrerende eitjesdildo’s zónder trilling en nog véél meer! Misschien moeten we hier maar een nieuwe blog over schrijven… 😉

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te kiezen welke toy op dit moment het beste bij jou past, alleen gebaseerd op feitelijke informatie. Dit is dan ook één van de redenen waarom Ladies Night Homeparties bestaat: Het kunnen ervaren van hoge kwaliteit producten op een ontspannen manier, voordat je deze aanschaft.