Consulente Cindy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Ervaring Cindy

Hi Cindy, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Cindy, 44 jaar en ik woon in Veerle-Laakdal. Ik ben getrouwd en een trotse mama van twee zonen (18 en 14 jaar oud). Momenteel ben ik al 21 jaar werkzaam in de zorg. Mijn werk als Ladies Night consulente is voor mij dé perfecte aanvulling op mijn dagelijkse werk.”

“Met een auto vol en veel zin om te kunnen starten, reed ik weer richting huis.”

Hoe is Ladies Night eigenlijk op jouw pad gekomen?

“Enkele jaren geleden, heb ik Ladies Night leren kennen op een show genaamd ‘de Floere Foefkes’. Tijdens deze show heb ik mij aangemeld om een party bij mij thuis te kunnen geven. Dat was echt gezellig! Daarna ben ik ook nog een keer op een party geweest van een vriendin, met dezelfde consulente overigens. Deze consulente had mij gevraagd of ik ook interesse had om consulente te worden, omdat ik zo open en los was op het gebied van seks.

Het leek me eigenlijk hartstikke leuk om consulente te worden! Daarom had ik (online) mijn sollicitatiegesprek gedaan, welke los en vlotjes verliep. Daarna had ik mijn opleiding gevolgd en kon ik echt aan de slag gaan als consulente. De opleiding was zeer leerrijk en leuk! Ook kregen wij onze Ladies Night pakketten mee. Met een auto vol en veel zin om te kunnen starten, reed ik weer richting huis. Inmiddels ben ik alweer bijna twee jaar werkzaam bij Ladies Night als consulente.”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel ben je daar in zijn totaliteit aan kwijt?

“Ik geef minimaal vier party’s per maand. Het kan verder verschillen per maand: soms heb ik namelijk ook op doordeweekse dagen of avonden een party, of op een zondag. Soms heb ik drie party’s in een weekend, soms maar een. Dat is het fijne, je kan alles zelf inplannen.

Per party spendeer ik daar ongeveer 5 uur aan. Dit is inclusief de voorbereiding, het opladen van de toys, het contacteren van de gastvrouw en de party zelf. Dat doe ik eigenlijk voornamelijk in mijn vrije momentjes in de avond of in het weekend als ik lekker achter m’n laptop zit.”

“Het leukste is dat je jouw gastvrouw en hun vriendinnen wat kan bijbrengen.”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night? En waarom?

“Er zijn veel voordelen bij mijn werk als consulente. Je kan zelf bepalen wanneer jij party’s wilt geven en hoe ver je daarvoor bereid bent om te rijden. Het leukste is dat je jouw gastvrouw en hun vriendinnen wat kan bijbrengen, wat jij op jouw opleiding geleerd hebt. Natuurlijk is ook de commissie van jouw party altijd erg leuk om te ontvangen! Je staat in goede verbinding met andere consulentes. Als je vragen hebt, kun je bij elkaar, bij jouw manager of bij de weekendmanager terecht. Ook vind ik mijn job als consulente erg goed te combineren met mijn job als zorgkundige.”

“Ladies Night is één grote, leuke familie. Er is verbondenheid en betrokkenheid!”

Wat vind jij van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Ladies Night is één grote, leuke familie! Je bent absoluut geen nummer. Bij een verjaardag, geboorte, ziekte of een overlijden van een dierbare, wordt er aan je gedacht door middel van een bloemetje of een kaartje. Er is verbondenheid en betrokkenheid!

Zo heb ik een keer mijn verjaardag mogen vieren op onze Meeting, waar ik het podium op werd geroepen. Iedereen begon te zingen, ik werd in de bloemetjes gezet en ik heb persoonlijke felicitaties ontvangen van Eric en Yvonne. Een verjaardag om nooit te vergeten!

Mijn manager staat me bij met raad en daad. We hebben regelmatig contact en ze is een vrouw met een hart van goud! Ook voor jou zal ze klaar staan. Net als de dienstdoende weekendmanagers.”

“Daarom ben ik trots dat ik de opleiding van Kaat mag krijgen.”

Hoe heb jij de EduKaatie van seksuologe Kaat Bollen ervaren?

EduKaatie, de opleiding van Kaat, heb ik als een enorme meerwaarde ervaren. Het was erg leuk en je leert toch altijd weer nieuwe dingen. Naast het feit dat Kaat je nieuwe dingen leert, is er ook ruimte om je vragen te stellen die zij altijd heel visueel en duidelijk kan beantwoorden.

Deze opgedane kennis neem ik mee naar mijn party’s en geef ik door aan mijn gastvrouwen en hun vriendinnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vragen over vaginisme of andere onderwerpen die vrouwen soms bezighouden, maar het soms ook lastig vinden om het daarover te hebben. Daarom ben ik trots dat ik de opleiding van Kaat mag krijgen, omdat ik zo via de party’s andere vrouwen kan helpen.”

Wat voor doelen heb jij met jouw verdiensten?

“Met mijn verdiensten heb ik al veel mooie kleedjes gekocht. Verder wil ik mijn verdiensten graag sparen voor andere grote zaken voor in de toekomst.”

“Ik mag op mijn party’s praten over het onderwerp waar ik het állerliefste over praat! Wie wilt dat nou niet?”

Waarom vind jij dat potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Mijn werk als consulente is een leuke bijverdienste naast mijn dagelijks job als zorgkundige. Ik mag op mijn party’s praten over het onderwerp waar ik het állerliefste over praat! Wie wilt dat nou niet?

Ik vind dat potentiële consulentes zich moeten aanmelden, omdat wij gewoon de leukste familie zijn van België. Het is een leuke bijverdienste, zeker als je houdt van leuke en gezellige avonden geven. Mocht je ook nog eens houden van erotische spulletjes en praat je ook graag over dat onderwerp? Waar wacht je dan nog op? Aanmelden zou ik zeggen! ;)”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Cindy!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen