Consulente Kathleen over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring Consulente Kathleen

Hi Kathleen, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Kathleen, 34 jaar oud en ik woon samen met mijn man en zoontje (6) in Noord-Antwerpen. Als ik niet als consulente aan het werk ben, werk ik als aankoper voor een rolstoelfabrikant.”

“Ladies Night sprong er voor mij ver bovenuit.”

Hoe ben je eigenlijk bij Ladies Night terechtgekomen?

“Nadat ik besloten had dat ik mezelf wilde heroriënteren naar een job die aansluit bij mijn passie voor seksualiteit, ben ik bij Ladies Night terecht gekomen. Ik heb contact gezocht met een aantal organisaties op het gebied van seksualiteit, maar Ladies Night sprong er voor mij ver bovenuit.

De warmte en professionaliteit is al duidelijk te zien aan de website en dit werd alleen maar bevestigd na mijn eerste gesprek met Jill van Werving en Selectie. Haar passie en enthousiasme voor de organisatie waren voor mij doorslaggevend en daardoor ben ik inmiddels sinds november werkzaam als Ladies Night consulente!”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“Momenteel geef ik ongeveer 6 party’s per maand. Aangezien het geven van party’s mij enorm bevalt, wil ik dat eigenlijk zo snel mogelijk uitbreiden! Een party duurt normaal gesproken ongeveer 2-3 uur, maar door de gezelligheid blijf ik wel eens wat langer. Daar komt nog wat voorbereiding en administratie bij, waar ik 1-2 uur per party mee bezig ben.”

“Naast die goede structuur en opleiding, is er ook voldoende ruimte om je eigen persoonlijkheid mee te nemen in je party’s waardoor je helemaal je eigen sfeer kan creëren.”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen van jouw consulentschap bij Ladies Night? En waarom?

“Het allergrootste voordeel vind ik dat je met mensen werkt, dat je veel verschillende soorten mensen leert kennen en daardoor ook veel verschillende gesprekken voert over seksualiteit. Seksualiteit is mijn passie en ik leer dames elke keer heel veel nieuwe dingen bij op zo’n party. Maar zij mij ook! 😉

De gegronde en duidelijke opleiding en structuur, vind ik ook een groot voordeel. Hierdoor kun je namelijk met een gerust hart starten als consulente. Naast die goede structuur en opleiding, is er ook voldoende ruimte om je eigen persoonlijkheid mee te nemen in je party’s waardoor je helemaal je eigen sfeer kan creëren.”

Hoe ervaar jij het om jouw werk als consulente te combineren met ander werk?

“Mijn werk als aankoper voor een rolstoelfabrikant is een 9-5 job. Ik ben dus elke avond en weekend vrij, waardoor het geven van party’s voor mij goed te combineren valt met mijn dagelijkse werk! Je bepaalt je eigen agenda dus dat is fijn. Het werk als consulente is zo leuk, dat het voor mij niet als werken aanvoelt.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

“Het samenwerken met Ladies Night ervaar ik als heel erg fijn. De organisatie is goed gestructureerd en als consulente word je gecoördineerd door een manager. Mijn manager Tamara is een ongelofelijk lieve en behulpzame vrouw. Zij staat dagelijks in contact met ons én het hoofdkantoor, waardoor wij altijd goed op de hoogte zijn van alles.

Daarnaast is er ook een WhatsApp groep waar alle consulentes van mijn omgeving in zitten. Bij dringende vragen of gewoon voor een babbeltje, kan je dus rechtstreeks bij je collega’s terecht. Je voelt je dus ook meteen deel van een community.

Eerder benoemde je dat je vond dat Ladies Night gegronde opleiding aanbiedt. Wat bedoel je hiermee?

“Ik ben bijvoorbeeld naar de EduKaatie geweest. EduKaatie is een extra opleidingsdag met het thema seksuologie. Dit vond ik heel erg interessant. Over de ondersteuning van seksuologe Kaat Bollen tijdens de EduKaatie, ben ik ook heel erg enthousiast. Haar passie werkt enorm aanstekelijk. Ik heb al veel bijgeleerd voor mezelf en het helpt ook om andere vrouwen te kunnen ondersteunen bij hun vragen op het gebied van seksuologie. De opgedane kennis van de EduKaatie heb ik al op elke party kunnen inzetten.”

Wat voor doelen heb je met je verdiensten als consulente?

“Ik zou graag een opleiding Seksuologie willen volgen en een eigen zaak willen starten met deze verdiensten. Tot die tijd, blijf ik mijn verdiensten lekker opsparen! Wat ik wel heel fijn vind, is dat je het geld redelijk snel na je gegeven party al op je rekening hebt staan en je hier dus niet lang op hoeft te wachten.”

“Je komt in een heel warm team van vrouwen, die je ten alle tijden ondersteunen.”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden volgens jou?

“Omdat het gewoon allemaal heel erg leuk is. Je komt in een heel warm team van vrouwen, die je ten alle tijden ondersteunen. Hun passie werkt ook erg aanstekelijk. Als je wat wilt bijverdienen en je kan er tijd voor vrijmaken, is dit écht de leukste manier om dat te doen.”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Kathleen!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen