Consulente Cindy over haar (bij)baan bij Ladies Night

Consulente Cindy

Hi Cindy, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben Cindy. Ik ben 39 jaar en een alleenstaande moeder van twee tieners, 12 jaar en 15 jaar oud. Samen wonen wij in een knus huisje in Landen, wat gelegen is tussen Tienen en St-Truiden. In het dagelijkse leven werk ik als Zorgkundige in een dagopvang voor hulpbehoevende mensen. Dit zijn niet bepaald bejaarde mensen, maar ook mensen van middelbare leeftijd die onder andere moeten verder leven met een niet-aangeboren hersenafwijking of mensen die te kampen hebben gehad met een zware ziekte of een hersenbloeding.”

“Ladies Night is voor mij dan ook een hele leuke afleiding, want ik kon echt even de zorgen vergeten die ik dagelijks tegenkom.”

Hoe ben je eigenlijk bij Ladies Night terechtgekomen?

“Op een dag was ik op internet wat aan het opzoeken over seksualiteit, omdat dat toch een veelvoorkomend onderwerp is bij mijn vriendinnen. Veel van hen kwamen dan toch aankloppen om hier eens over te praten. Zo ben ik bij seksuologe Kaat Bollen uitgekomen en zag ik dat ze net consulentes zochten bij Ladies Night. Sinds november 2018 heb ik de stap gezet om deel uit te maken van Ladies Night en dit mee op de Belgische kaart te mogen zetten. Ik heb er nog geen moment spijt van, want het is echt heel leuk werken.”

Hoeveel party’s werk je in de maand?

“Het aantal party’s varieert per maand. De ene maand heb ik er vier staan en de andere maand twee, maar dit hangt sterk af van mijn gezinsactiviteiten, aangezien ik mijn kinderen zo goed als altijd bij me heb. Ladies Night is heel goed te combineren als een alleenstaande moeder. Het is heel vaak in het weekend dat deze party’s doorgaan en echt veel tijd verlies je er niet mee, integendeel! Het is een hele goede bijverdienste op enkele uurtjes tijd en het is nog heel leuk ook!”

“De voordelen als consulente zijn natuurlijk de mooie verdiensten en de job op zich, maar ook dat je vrouwen kan helpen en dat ze bovendien iets kunnen bijleren.”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night? En waarom?

“De voordelen als consulente zijn natuurlijk de mooie verdiensten en de job op zich, maar ook dat je vrouwen kan helpen en dat ze bovendien iets kunnen bijleren. Nog een groot pluspunt is dat mijn eigen nachtkastje automatisch wordt gevuld met zoveel leuke dingen. Toch is voor mij het belangrijkste de tijd en het begrip van heel het team Ladies Night. Het is niet simpel om opnieuw te beginnen na een burn-out en zeker niet wanneer je nooit voor een baas hebt gewerkt. Toch kan ik alleen maar lof uitspreken omdat het zeker voorkomt dat ik door mijn gezondheid last minute moet worden gered en steeds weer staat het hele team er om alles op te vangen in geval van spoed. Ik ben er zeker van dat ik voor elke baas een risico ben. Toch kreeg ik de kans om weer te groeien en dat op mijn tempo.”

“Ladies Night is heel zeker een leuk extra en ontlastend inkomen.”

Wat voor doelen heb jij met jouw verdiensten?

“Ondertussen heb ik toch al meer dan twintig party’s gedaan, een deel van de verdienste wordt gespaard voor het geval dat. Na vijf jaar zijn we eindelijk weer op vakantie geweest en deze werd toch al volledig van mijn commissie betaald, wauw zeg! Nu gaat een groot deel van de centjes naar de opvang van mijn pleegveulen, deze moest een noodoperatie ondergaan en zoals bij elk asiel zijn de budgetten gewoon te klein.

Het doel van de bijverdienste is uiteindelijk wel volledig te sparen om extra’s te kunnen doen wanneer we niet werken natuurlijk. Maar iedereen weet hoe het is hè: trouwen, bouwen, dieren en kindje, dus nee echt plannen kan men nooit. Ladies Night is heel zeker een leuk extra en ontlastend inkomen.”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Cindy!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen