Consulente Hannelore over haar (bij)baan bij Ladies Night

Ervaring Consulente Hannelore

Hi Hannelore, wil je jezelf eens aan ons voorstellen?

“Ik ben (hitsige) Hannelore, 28 jaar en ik woon in Deurne-Zuid te Antwerpen. Inmiddels ben ik vier jaar single en ontlading zocht ik dan zeker in speeltjes! Een paar jaar tijdens deze single periode heb ik mogen genieten van een verstandhouding, wat ideaal uitkwam met de lockdowns. Maar die speeltjes bleven!”

“Het concept van Ladies Night: grootste applaus dat je je kan inbeelden!”

Hoe ben je eigenlijk bij Ladies Night terechtgekomen?

“Vanaf het begin van mijn pubertijd, was ik heel geïnteresseerd in het genot en plezier van de mens! Wanneer ik de stap zette om naast mijn andere werkgever iets extra met mijn tijd te willen doen, wilde ik mij zeker bezighouden op het gebied van genot. So I thought why not?

Om er achter te komen wat er op de ‘markt’ was op het gebied van genot, wilde ik voor vriendinnen een Upperdare organiseren. Ik wou absoluut niet dat het saai werd gebracht. Je kent dat vast wel, enkel een lijstje afgaan is not my way of fun. Ik was erg gefascineerd door de website van Ladies Night en met een paar klikken, was de party geboekt!

Wat was dit een geweldige Ladies Night! We waren met wel meer dan twintig dames bij mij thuis (voor Corona ;)). Niet dat iedereen elkaar kende, maar die avond kwamen we als een groep bij elkaar. Respectvol en geïnteresseerd naar elkaar luisteren, door de in goede banen geleide avond van de consulente.

Het concept van Ladies Night: grootste applaus dat je je kan inbeelden! Verder hoefde ik niet meer te zoeken: ik had mijn partner in crime gevonden om genot te brengen in het leven van vrouwen.”

Hoe lang werk je al bij Ladies Night?

“Reeds de beslissing gemaakt om consulente te worden vanaf december 2019. Helaas werd door Corona de startdatum telkens verschoven. Mijn eerste party was juli 2020 en dat was echt een schot in de roos! Ruim twee jaar hoor ik al bij deze familie, want dat is wat ze je geven: familiegevoel!”

Hoeveel party’s werk je in de maand en hoeveel tijd ben je daar in zijn totaliteit mee kwijt?

“In een drukke, volle maand heb ik zeker 6 party’s. Los van de periodes dat er maatregelen waren natuurlijk. Die avonden ben ik one of the girls, waar lachen en plezier op de eerste plaats staan.  Getimed werken kan, als een gastvrouw vraagt om tegen een bepaald uur te kunnen afronden. 

Heb ik geen limiet.. Wel, dan weet ik dat ik niet snel naar huis ga vanwege de leuke avond met de dames. Er komt ook nog wat administratie kijken bij een party. Laten we zeggen dat ik gemiddeld 4-5 uur bezig ben met een party, inclusief voorbereidingstijd en administratie.”

“Nieuwe inzichten mee geven en terug krijgen, is een prachtige transactie tussen verschillende mensen.”

Wat zijn voor jou persoonlijk de voordelen van het consulentschap bij Ladies Night? En waarom?

“Zelf de party’s inplannen wanneer jij wilt. Je sociale contacten worden uitgebreid en nieuwe mensen leren kennen, vind ik altijd interessant. Dames van nieuwtjes op de hoogte te stellen en hun horizon verbreden op seksueel vlak, geeft mij een voldaan gevoel

Nieuwe inzichten mee geven en terug krijgen, is een prachtige transactie tussen verschillende mensen. Hier ook nog eens een flink zakcentje aan overhouden: dat is ideaal om te sparen, te investeren of om een comfortabel levenstijl te kunnen leiden.” 

Hoe ervaar jij het om jouw consulentschap te combineren met jouw dagelijks leven?

“Het is zeker goed te combineren met werk. Afhankelijk van welk werk je in het dagelijks leven doet, is aan jezelf om de balletjes in de lucht te houden. Je kiest zelf wanneer je een party kan doen en dat kan op alle momenten, afgesproken met de gastvrouw. Overdag, doordeweeks, ‘s avonds, in de weekenden of bijvoorbeeld op een zondagnamiddag. Dat bepaal jij in overleg met de gastvrouw.”

Wat vind je van Ladies Night als samenwerkingsorganisatie?

Ladies Night heeft een hele fijne aanpak van samenwerken met de consulentes. Ze ontvangen ons allemaal stuk voor stuk als uniek persoon. Iedereen is even belangrijk is voor de organisatie. Samen groeien we als één geheel. Met hard werken, vooral veel party’s geven, komt er ook veel plezier aan te pas. Alles doen ze met een glimlach, die energie is aanstekelijk!” 

“Dat voelde alsof ik met mijn gat in de boter was gevallen.”

Hoe heb jij EduKaatie ervaren, de extra opleidingsdag met als thema seksuologie door seksuologe Kaat Bollen?

“In seksuologie ben ik sinds mijn jonge jaren erg geïnteresseerd, dus om dan een EduKaatie te mogen bijwonen.. Dat voelde alsof ik met mijn gat in de boter was gevallen. Het werd gebracht op een vlotte, losse, speelse manier terwijl je daar open en eerlijk je kan uiten. Zo breng je dat ook zelf naar de gastvrouw en haar dames over. 

Seksuologe Kaat is trouwens een crème van een vrouw, die empowerment geeft aan iedere andere vrouw. Durf te vragen, durf je te uiten en zij staat je bij. Ze is oprecht geïnteresseerd hoe jij vanuit een standpunt of een visie iets bekijkt. Interessante gesprekken zullen er altijd zijn met haar.”

Wat voor doelen heb jij met jouw verdiensten?

“Momenteel ben ik aan het sparen voor een volledig uitgerust bureau met het interieur dat ik wil. Ik ga eerlijk met jullie zijn: ik heb een dure smaak op dat gebied, dus het budget daarvoor heeft geen limiet. Het comfortabele leven kunnen leiden, me alles in het leven kunnen gunnen zonder zorgen, dat zijn mijn doelen met mijn verdiensten als consulente.

“De avonden zelf overwerk je jouw lachspieren, wat ook nog eens bijdraagt aan je gelukshormoon.”

Waarom zouden potentiële consulentes zich moeten aanmelden?

“Je breidt als consulente je sociale leven uit en je leert nieuwe mensen kennen. Uiteraard kun je voluit praten over seks, wie wilt dat nou niet? De avonden zelf overwerk je jouw lachspieren, wat ook nog eens bijdraagt aan je gelukshormoon. En dat extra zakcentje is áltijd mooi meegenomen!”

› Meld je nu aan als consulente en word de collega van Hannelore!

› Meer ervaringen van consulentes lezen? Ervaringen