Review | pin-point stimulator Buzzz

Review blog Buzzz

Door Ladies Night consulente Irene. 

Een onverwachte verrassing

Het is een dinsdagmiddag als ik gebeld word door Ladies Night. Nieuwsgierig neem ik de telefoon aan, meestal weet ik namelijk wel waar het ongeveer over gaat en is het mijn manager, maar nu waren geen van beide scenario’s waar. Hoewel ik het altijd supergezellig vind om met mijn manager aan de telefoon te hangen, is dit toch wel het leukste belletje dat ik tot nu toe heb gehad: “Irene, wil jij een product uit de webshop testen en daar een eerlijke review over schrijven?” Ik mocht kiezen uit diverse items! De Buzzz zag er aantrekkelijk uit, anders dan andere vibrators en na uitvoerig te hebben nagedacht over welke van de vier (!) kleuren ik graag wilde hebben (want een getest item mag je houden), koos ik voor de zwarte uitvoering.

Op zich best een out-of-character keuze voor mij om voor een pin-point vibrator te gaan. Ik roep namelijk al sinds ik bekent ben met het bestaan van pin-point vibrators dat het mij helemaal niets lijkt, maar ja, op zo’n moment als dit kan ik dan toch mijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken. Ik dacht nog: in het ergste geval vind ik het inderdaad drie keer niks, maar dan weten onze lezers in ieder geval dat we eerlijke reviews schrijven!

De eerste stand

Afijn, je bent hier niet om mijn levensverhaal te lezen, jij wilt de ins en outs van deze toy! En ik kan je melden dat ik de Buzzz uitvoerig voor jou heb getest.

Een klein beetje bang voor de intensiteit, maar toch wel echt geïntrigeerd, probeer ik eerst maar eens de eerste (van vijf) en daarmee ook de zachtste stand uit. Ik ben aangenaam verrast! De eerste stand is voor mij te zacht om tot een orgasme te komen, maar wél onwijs ontspannend. Ik snapte voorheen ‘de fun’ van het stimuleren van de schaamlippen nooit, maar daar heeft Buzzz echt verandering in gebracht. Op deze eerste stand doet de toy mij denken aan de massagefunctie van een wandvibrator, maar dan in kleinere uitvoering zodat het op maat van de vulva is. Ik masseer mijn vulva en laat de toy gemakkelijk langs alle plekjes en ook juist tussen mijn schaamlippen glijden, wat ontzettend ontspannen is! Deze sensatie heb ik nog ooit eerder ervaren bij een toy.

De tweede stand

De tweede stand is al een stuk sterker en voor mij de fijnste om tot een orgasme te komen. Door het puntje van de toy net boven mijn clitoris te zetten (want er direct op is écht te intens!) worden de trillingen op een prettige manier door mijn clitoris, en de rest van mijn vulva, verspreidt en kom ik al snel tot een superfijn orgasme!

De derde, vierde en vijfde stand

De derde stand en sterkste is zowaar nog intenser en voor mij iets te heftig. Toch vind ik dit een goede eigenschap bij een seksspeeltje; zo weet je namelijk dat het speeltje in ieder geval niet te zwak is. De vierde en vijfde standen zijn patroontjes en zeer fijn als je ervan houdt om jezelf een beetje te teasen. Ook om je orgasme wat uit te stellen, om vervolgens nog intenser klaar te komen!

Zelfs onder de douche

Uiteraard was ik nog lang niet klaar met het testen van de Buzzz. Hij is namelijk spat-waterproof en mag dus mee onder de douche! Mijn eerste toy met die eigenschap, dus dat moest ik zien! Het bracht me geen orgasme onder de douche (iets met ik kan mij staand minder ontspannen en in een kleine douche zitten werd echt geklungel) maar… ik heb het geprobeerd voor je! Ik heb zéker kunnen genieten onder een heerlijk warme douche van de “massagefunctie”. Het eerste standje dus. Je stapt toch wel een stuk relaxter de badkamer uit als je net een zalige massage van je intieme delen hebt gehad!

En het kan nóg beter

Als laatste heb ik de toy nog even geprobeerd met wat Ladies Glide. Speciaal voor jou een extra test. De Ladies Glide gebruik ik niet altijd, maar het is een must in ieder geval in huis te hebben. Hoewel de toy zonder glijmiddel ook al heel erg fijn is, voegt de Glide toch echt wel wat toe! Ik heb nu namelijk zelfs een beetje gesquirt tijdens mijn orgasme! Op zich is dat niets nieuws voor mij. Als het al gebeurt tijdens het masturberen, dan is het in ieder geval wanneer ik nog een externe prikkel (in mijn geval vaak erotische verhalen) erbij grijp.

Conclusie!

Al met al ben ik dus waanzinnig blij met de Buzzz! Niet alleen omdat het dus écht een topper is, maar ook omdat ik stiekem blij ben dat ik geen negatieve review heb hoeven schrijven. Mocht je nog twijfelen om eens een pin-point vibrator uit te proberen: ik was sceptisch en heb daarom nooit eerder een vibrator in deze categorie aangeschaft. Maar na het testen van de Buzzz (you’re welcome) ben ik verkocht!