Review | Happy Rabbit Curve

Review Happy Rabbit Curve

Door Ladies Night consulente Daisy. 

Hoi! Dit is mijn eerste blog over een supergaaf product dat ik heb mogen ontvangen van Nachtkastje.nl: de Happy Rabbit Curve vibrator en met veel plezier heb getest! Wat een prachtige, imposante toy!

Grote, stevige en wat zwaardere toy

Wanneer ik het uit de prachtige verpakking haal, valt mijn oog direct op de gave kleur een beetje roze/paars met witte knopjes, het ziet er erg gezellig en veelbelovend uit.
In mijn handen merk ik direct dat het een vrij grote, stevige en wat zwaardere toy is, mocht je dus nog nooit een toy hebben gebruikt, of geprobeerd, dan is dit misschien wel een té grote toy voor jou om mee te starten. Maar voor mij was de maat top! Je kan de Happy Rabbit Curve vergelijken met real life hihi. Ik raad je wel aan om deze toy altijd met Ladies Glide te gebruiken. Zonder was wel een dingetje, maar met Ladies Glide ging het soepel en fijn.

Een real life formaat

Zelf kan ik altijd moeilijk mijn G-spot vinden, maar nu heb ik deze Curve en BAM ik zat er gewoon gelijk op! Hoe dan?! Het vaginale gedeelte is best lang. Qua omvang is hij ook lekker dik, al met al een goed real life formaat haha! Dit gedeelte kent maar liefst 15 standjes, je kan dus flink zappen. Erg leuk om op die manier het juiste standje te vinden, voor welke jou het grootste genot geeft. Zelf heb ik 3 standjes gevonden die voor mij perfect zijn!

Maakt nauwelijks geluid

De trillingen van de Happy Rabbit Curve zijn zeer intens, met veel power en wat ik ontzettend fijn vind aan de Curve is dat hij stil is! Hij maakt nauwelijks geluid en ik kon dus optimaal genieten van een intens orgasme. Je hoeft dus niet perse de radio aan te zetten om het geluid van deze vibrator te overstemmen.

Het clitorale gedeelte

De Rabbit, het konijntje op deze vibrator, is fantastisch! My God, wat een ding! Intens en goed te noemen. Ik heb bij het testen het konijntje uitgezet, omdat ik anders te snel tot een hoogtepunt zou komen. Ik heb het konijntje pas aangezet toen ik vaginaal goed opgewarmd was. Dankzij het konijntje was er geen houden meer aan en ik zat nog net niet tegen het plafond geplakt! Wat een GEWELDIG ding! Er zijn in mijn ervaring niet veel of misschien zelfs géén speeltjes die bij de oren van deze Happy Rabbit in de buurt komen. I love it!

Ook geschikt voor anale stimulatie

Je zou de Happy Rabbit overigens ook anaal kunnen gebruiken…bij hem of haar, hierbij raad ik je aan om echt voldoende Ladies Glide te gebruiken, mede i.v.m. het formaat. Bij de man kan je op die manier de P-spot stimuleren door de zeer intense trillingen van de Happy Rabbit Curve weet ik zeker dat elke man vaker anale seks zou willen! Mijn man heeft de test doorstaan en er ging een wereld voor hem open. De Curve is dus een multifunctioneel speeltje whoop whoop!

Veilig mee op reis!

De Happy Rabbit Curve is in twee uur weer volledig opgeladen en daarna kan je er weer 1,5 uur mee spelen als je wilt. Dat laatste half uur red ik alleen niet hoor, hahaha te intens! De Curve is voorzien van een reisslot, waardoor je hem veilig kan meenemen zonder dat hij onderweg begint te trillen. Niets zo gênant wanneer je bij de douane staat met een trillende koffer en ik kan het weten!

Ik heb de Happy Rabbit Curve graag voor je getest en vind het een ontzettend fijne toy!

Enjoy your toy!

Liefs Daisy