De laatste opmerking en 61 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4091 antwoorden
« Oudere reactiesNieuwe reacties »
 1. Hanneke uit Tilburg

  Een tijd terug voor het eerst een ladiesnight gehad. Was in

  Beantwoorden
 2. Suus uit Nijmegen

  Vorige week donderdag hebben we een geweldig leuke avond gehad. Er waren een aantal meiden die het nog nooit hadden meegemaakt en allen waren heel tevreden over de avond. Ook voor diegenen die al een party mee hadden gemaakt, was het een geslaagde avond. Bedankt Mariska!

  Beantwoorden
 3. Esmeralda uit Rotterdam

  Afgelopen zaterdag hebben mijn vriendinnen en ik voor het eerst een Ladies night gehad. Onze consulente Christina was geweldig, bedankt voor de leuke avond !!!

  Beantwoorden
 4. Ilona uit Malden

  Gister avond heb ik voor eerst een ladies night gehad! Het was een zeer geslaagde & gezellige avond. Er zijn al weer party’s in het vooruitzicht. Ursula, het was helemaal super! Bedankt .

  Beantwoorden
 5. Karin uit Zoetermeer

  Op 20 februari een ladies night party gehad bij Ester, met consulente Subrina uit Rotterdam! Voor mij de eerste keer. Ik vond het supergezellig en boeiend! Ik ga ook een Ladies Night organiseren bij mij thuis, hartstikke leuk!

  Beantwoorden
 6. Linda uit Helmond

  7 januari een Party bij mij thuis gehad, was voor mij de 2e party van Ladies Night. Deze was super geslaagd!!!! Marscha uit Geldrop, Super!!!! Ik heb je kaartje bewaard en als ik weer een party hou zal ik zeker bellen… Groetjes uit Helmond

  Beantwoorden
 7. Shanti van Wijgerden uit Breda

  Ik heb afgelopen vrijdag voor de tweede keer een Ladies night gehad, dit keer hadden we Jolien als consulente. Zij heeft het echt superleuk gedaan, Sales zit echt in haar! Het was een leuke en gezellig avond!

  Beantwoorden
 8. Noraly uit Pijnacker

  Vrijdag 29 januari hebben wij een Lady’s night gehad. Verzorgd door Wendy. Het was een hele gezellig avond met veel plezier!! Zeker voor herhaling vatbaar!! Wendy je deed het Super!! Namens ons allemaal !!! De groeten uit Berkel en rodenrijs!!!

  Beantwoorden
 9. Ilse Hager uit Breda

  Afgelopen dinsdag een ladiesnight gehad verzorgd door Eline! We hebben echt een super avond gehad, veel gelachen maar ook veel geleerd! Eline heeft alles goed gepresenteerd, wist veel over de producten en was lekker straight to the point. Ze heeft ons echt goed weten te vermaken! Absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt Eline voor de leuke avond!! We kunnen niet wachten totdat onze speeltjes en andere producten binnen zijn.

  Beantwoorden
 10. Mirte uit Rijen

  Afgelopen zaterdag een ladiesnight gehad met Jolien, het was echt suuuuper! Gelachen, geweldige producten en besloten er een jaarlijkse bezigheid van te maken met de meiden 😀 Bedankt voor de super avond!!

  Beantwoorden
 11. Sandra Volbeda uit Zwolle

  Geweldig leuke party gehad gisteren. Daisy, je deed het echt super. Iedereen was dolenthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!

  Beantwoorden
 12. Ramona uit Dieren

  Afgelopen woensdag Lady’s Night party gehad, wij vonden het allemaal supergezellig! Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

  Beantwoorden
 13. Soraya uit Haarlem

  Hoi,ik wilde even zeggen dat ik weer heel erg genoten heb gister avond!!! We vonden het allemal heel erg gezellig!! En Marjolijn uit Diemen toppie voor deze leuke avond, je organiseert hem zo leuk dat als we zo een party boeken ik of me zussie of vriendinnen we alleen jou willen! Het was helemaal geslaagd!! Groetjes soraya uit haarlem van de party op 22/01/10

  Beantwoorden
 14. Petra van Lierop uit Veghel

  Afgelopen maandagavond was het super gezellig bij Marga’s caf

  Beantwoorden
 15. Marianne uit Tiel

  We hebben met een forum een party gehouden in Utrecht en we vonden het allemaal echt super leuk en gezellig!Er zijn veel mensen die opnieuw een party willen! Marion heel erg bedankt voor de super leuke avond!

  Beantwoorden
 16. Denise uit Gemert

  Ik vond het Super gezellig, en wil ook binnenkort gastvrouw worden. Ook mijn complimenten aan de consulente Maria die deed het echt heel leuk.

  Beantwoorden
 17. Nicole Soonti uit Hapert

  Heb weer een hele leuke party gehad 15 december 2009!! Natascha wil je enorm bedanken voor het leuk brengen van de party!! Enorm gelachen!! Ik zie je in Maart weer!! En beloof weer een leuk groepje bij elkaar te brengen!! Enne dan is ook mijn hele huisje natuurlijk klaar!!

  Beantwoorden
 18. Joyce uit Tilburg

  Gisteren een party gehad, was heel gezellig. Wendy, bedankt voor de leuke avond!

  Beantwoorden
 19. Vivian uit Deurne

  Het was geweldig Janny! Hartelijk bedankt, alle meiden hebben het vreselijk naar hun zin gehad, alleen maar positieve reacties gehad! Tot in het voorjaar! =D

  Beantwoorden
 20. Claudia uit Enschede

  Ik heb vanavond een topavond gehad!! De dames waren allemaal erg enthousiast!! Patricia was ook erg goed en deed het ook fantastisch!!! Voor herhaling vatbaar dus!!!………………..alleen nog even wachten op de bestellingen.

  Beantwoorden
 21. Amy uit Deurne

  Gisteren avond echt een topavond gehad 🙂 was zo gezellig, anders en helemaal tot in de puntjes verzorgd!!!

  Beantwoorden
 22. Miran uit Rotterdam

  Als gastvrouw was ik best zenuwachtig of het allemaal goed zou gaan. Nou het was super. Manon heeft alles leuk en spontaan neergezet. Mega leuke avond gehad.

  Beantwoorden
 23. Debora uit Rotterdam

  Gisteravond mijn eerste Ladies Night gehad! En wat heb ik genoten! De producten waren super en Manon heeft het super gedaan! Volgend jaar geef ik er ook een!! Nou nog wachten tot mijn beselling binnenkomt!!

  Beantwoorden
 24. Sanne uit Breda

  Vorige week een gezellige avond gehad, goed gelachen en zeker voor herhaling vatbaar! Eva bedankt voor de gezelligheid en de service (producten zijn goed binnengekomen, binnen 1 week al;))!

  Beantwoorden
 25. Mandy en Daisy uit Dieren

  Afgelopen zaterdag hebben mijn zusje en ik een lady’s night gehad bij ons thuis. Gezellig met vriendinnen, collega’s en familie. Wat hebben we het leuk gehad zeg. Veel gelachen!!! Alice heel erg bedankt voor deze top avond. Jij was super.

  Beantwoorden
 26. Karin Nieuwenhuis uit Almelo

  Gisterenavond een ladies night gehad. Was heel gezellig. Lol gehad en Patricia, je hebt het heel leuk en goed gedaan. We hebben een geslaagde avond gehad. Zeker weten gaan we voor een herhaling. Dankjewel.

  Beantwoorden
 27. Rebecca uit Eindhoven

  Afgelopen zaterdag was Maureen hier. Zij heeft mij en mijn vriendinnen echt een topavond bezorgd! Wat was het gezellig… Ik ga dit zeker nog een keer doen!

  Beantwoorden
 28. Joyce uit Oosterhout

  Je weet niet wat je moet verwachten, maar erg leuk om mee te maken.. Ook voor mensen die niet zo gauw aan zoiets meedoen. Voor hun zit er ook wat bij!

  Beantwoorden
 29. Judith uit Roosendaal

  Gisteren lady’s night gehad, was echt super leuk! Bedankt Tamara en succes alvast met de bevalling!

  Beantwoorden
 30. Elfride uit Rotterdam

  Ik heb gisteravond een superleuke avond gehad met de meiden.. Het was echt zo leuk dat ik zelf ook party geboekt heb voor mij en de meiden.. Leuke dingen voor een betaalbare prijs.. SUPER

  Beantwoorden
 31. Jasintha uit Capellea/dIjssel

  Voor de 3e keer een ladiesnight. Jeetje wat een avond zeg. Voor het eerst bij Ladies Night geboekt. Lekker drankje en leuke spelletjes. Ook Manon bedankt voor een geduldige, grappige maar zeer gezellige avond voor mij en mijn vriendinnen.Wij hebben zeker genoten. TOPPIE!!!

  Beantwoorden
 32. Greetje uit Assen

  Gisteravond party bij mij thuis gehad. Het was GEWELDIG, hardstikke leuk, lachen, gieren, brullen. Complimenten aan Jacqueline onze consulente. Wat deed ze het leuk. Ze bezorgde ons heel wat hilarische momenten. Kortom super geslaagde avond, met heel veel super speeltjes… Toppie Jacqueline bedankt!

  Beantwoorden
 33. Lizzie uit Almelo

  Heb 2 weken terug mijn eerste ladies party gehad! Ben zeer content over afhandeling en hoe snel de producten zijn bezorgd. Ben blij met mijn aankopen en zou graag in de toekomst meer willen bestellen;) Mijn complimenten voor een zeer geslaagde avond Paula!!

  Beantwoorden
 34. Veronica Verbeeten uit Boxtel

  Het was een hele leuke avond, voor herhaling vatbaar!! MET COMPLIMENTEN AAN MARGOT!

  Beantwoorden
 35. Herri uit Dalen

  1e ladies nightparty geregeld te Centre Parcs tijdens een vriendinnenweekend, die van niets wisten, geweldig genoten !!!!!! Bedankt topper Ineke !!!!!

  Beantwoorden
 36. Petra uit Boxtel

  Gisteravond voor het eerst een party van jullie gehad. Het was een hele gezellige avond en een compliment voor Margot van wie het haar 3e party was. Extra moeilijk omdat ze veel vrouwen goed kent. Ik heb dus ook besloten om in maart zelf een party te geven.

  Beantwoorden
 37. Olga uit Rotterdam

  We hebben gister een super gezellige avond gehad.

  Beantwoorden
 38. Iris Verhoeven uit Nijmegen

  Gister weer een party gehad, Mijn derde alweer dit jaar! Er waren weer een hoop nieuwe leuke dingen…Maritha, bedankt voor het verzorgen van deze topavond!

  Beantwoorden
 39. Heidi uit Tilburg

  Gisteren een party gehad. Het was gezellig. En Natasja uit tilburg je hebt het goed gedaan.

  Beantwoorden
 40. Mari uit Poeldijk

  Vrijdag de allereerste Ladies Night bij mij thuis gehad! Wat een succes! Er zijn 3 nieuwe afspraken gemaakt. Eline is een super leuke meid! Bedankt voor de geweldige avond! En we kijken uit naar onze pakketjes!

  Beantwoorden
 41. Jessica uit Tegelen

  Gister voor het eerst een party gehad bij een vriendin, was een super avond en hebben heel veel lol gehad en Anne-Marie heeft het super gedaan, dank je wel

  Beantwoorden
 42. Lobke uit Doornenburg

  Gisteravond mijn 1e ladies night party gehad.. Mijn complimenten voor de consulente Britta. wat deet ze het leuk.. Alle dames die er waren hebben een super leuke avond gehad met heel veel lol. Ondanks dat er ook wat mensen verlegen waren kwam het helemaal goed.. iedereen kwam los “:D Ik weet zeker dat als er nieuwe spullen weer zijn ik Britta weer boek.. Britta bedankt voor de onwijs leuke en gezellige avond..

  Beantwoorden
 43. Iris Verhoeven uit Nijmegen

  Een maand geleden thuis een party gehad, goed bevallen en een hoop lol gehad, kijk alweer uit naar over 3 weken, dan is er weer een party 😀

  Beantwoorden
 44. Chanel uit Amsterdam

  Ik heb gisteravond mijn eerste ladiesnight gehad met Rimo. Er was direct een fijne sfeer en we hadden geen betere consulente kunnen hebben. Ze snapte ons en het was een geweldige avond ! En we kunnen niet wachten op de speeltjes! Dankjewel Rimo.

  Beantwoorden
 45. Judith uit Leerdam

  Van de week de tweede party met Mireille gehad, en wederom supergezellig! Op naar maart!!!

  Beantwoorden
 46. Gosina uit Voorthuizen

  Ik heb gisteravond mijn party gehad en was echt een succes, we hebben zo veel lol gehad. Volgend jaar boek ik er zeker weer 1. Alice, bedankt voor de leuke avond.

  Beantwoorden
 47. Kim uit Eindhoven

  Een super gezellige en leuke avond gehad!!!! Leuke en enthousiaste consulente die alles heel leuk bracht!! Er zijn alweer 2 nieuwe parties geboekt!

  Beantwoorden
 48. Tineke uit Enkhuizen

  Heb al een aantal party’s meegemaakt, maar vorige week was de eerste van ladiesnight. Top avond, leuke consulente en heb al een aanvraag voor een nieuwe party gedaan voor met mijn collega’s!!! Super gezellig, bedankt.

  Beantwoorden
 49. Nadia uit Enschede

  Een ontzettend gezellige avond gehad met de topconsulente Paula. Ook nog veel aandacht gehad van de heren in de file auto’s voor de deur (FC Twente na afloop van de wedstrijd). Nu wachten op onze bestelling 🙂 Over een half jaar met de pakketwissel maken we weer een afspraak! Een echte aanrader voor alle type vrouwen. Een aantal van onze dames wist niet wat ze moesten verwachten, maar hebben net als ieder ander een topavond gehad met veel lol, drank en lekkere hapjes! Paula bedankt voor de leuke avond.

  Beantwoorden
 50. Diana uit Amsterdam

  We hebben 2 weken geleden een erg leuke party gehad. Helaas zijn van 2 vriendinnen een artikel defect geleverd. Erg jammer. Reaktie Ladies Night: Onze excuses voor het ongemak. We zullen UPS de artikelen laten afhalen op onze kosten en ze vanzelfsprekend meteen vervangen.

  Beantwoorden
« Oudere reactiesNieuwe reacties »