De laatste opmerking en 85 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4093 antwoorden
Nieuwe reacties »
 1. Linda uit Tilburg

  Ik heb afgelopen dinsdag weer een super party gehad. Super gezellig. En Natasja, je heeft het super gedaan. er was echt niks op aan te merken. En dan te bedenken dat het je tweede party was als consulente. Ik weet nu al dat er in maart het nieuwe asortiment er is ik zeker weer een party zal gaan geven.

  Beantwoorden
 2. Fanny uit Enkhuizen

  Hoi lady,s night wat was het weer een fantastiche avond. De meiden keken er een beetje tegen op maar vonden het onwijs leuk. Voor herhaling vatbaar en ook mede dankzij Rosella. Ze doet het zo ontzettend leuk en ook de twee meiden die mee waren. Ontzettend bedankt allemaal. Groetjes, Fanny

  Beantwoorden
 3. Rennie uit Oudwoude

  Sarah, bedankt voor de topavond was erg gezellig en we hebben zeker gelachen met jou. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  Beantwoorden
 4. Yvonne uit Drenthe

  De partygangers zijn net allemaal weg, het was toppie! Sarah is een leuke consulente met leuke humor. Ik heb me in ieder geval super vermaakt, en wat ik zo hoorde van mijn vriendinnen die ook. Dit gaan we vaker doen, niks geen schaamte maar dikke lol. ( niet dat we al schaamte hadden… ) toppie!!

  Beantwoorden
 5. Brigitte uit Rotterdam

  Gisteren hebben we een hele leuke party gehad. Het was onze 3e party in de afgelopen 2 jaar. Er zijn 2 nieuwe aanvragen gedaan meteen voor de volgende party. We zijn dus erg benieuwd naar het nieuwe pakket van oktober.

  Beantwoorden
 6. Sonja uit Amsterdam

  Een feestje. Dat was het afgelopen zaterdag bij mij thuis. We hebben genoten van de leuke producten, leuke consulente en de sfeer van de party. Jullie zorgen er echt voor dat het stijlvol en met humor gepresenteerd wordt. Dankjulliewel!

  Beantwoorden
 7. Irma uit Edam

  We hebben onze ogen uitgekeken naar alle leuke spulletjes. Ook de meer terughoudende dames vonden het geweldig. En in vergelijking met een andere organisatie vonden wij jullie 1000% leuker. Gezelliger, spontaner en ook een gratis verloting. Voor de loterij moesten we bij een ander betalen.

  Beantwoorden
 8. Iris uit Arnhem

  Namens mijn vriendinnen en mijzelf wil ik jullie laten weten dat we het een feestje vinden vanaf het moment van uitnodigen tot het moment van ontvangst. De uitnodigingen en verpakkingen van jullie zijn erg schattig en discreet. Het past helemaal bij de geweldig leuke avond die we hebben gehad. De mannen (die best baalden dat ze niet op een Ladies Night Party erbij mogen zijn) vonden het leuk dat we bij thuiskomst ook een kraslot voor hen hadden meegekregen en daar is de pret van de avond dus nog even doorgegaan op dezelfde speelse manier als op jullie party. Ook wil ik onze complimenten overbrengen over jullie SMS service. Erg netjes dat jullie lieten weten per SMS wie onze consulente zou zijn met haar bijbehorende nummer voor het geval we nog vragen hadden en ook erg prettig dat ik een SMS kreeg dat onze bestelling verstuurd was. Super ook dat jullie in ons geval al binnen 3 dagen na de party onze bestelling leverden.

  Beantwoorden
 9. Chantal uit Eindhoven

  Bedankt voor de geweldige service. Ondanks dat mijn defecte artikel buiten de garantietijd kapot was gegaan, hebben jullie me toch een nieuwe gestuurd. Heel lief en geweldige service vind ik. En top dat jullie er zelfs een excuusbrief bij hadden gedaan omdat het artikel defect was. De door mij ontvangen SMS met nogmaals een excuus en het berichtje dat het vervangende artikel verstuurd was maakte de service compleet, Jullie hebben er een vaste klant bij.

  Beantwoorden
 10. Yvette uit DenBosch

  Een avondvullend programma dat we als zeer leuk, informatief en vooral gezellig hebben ervaren. We nodigen jullie binnenkort weer bij mij thuis uit.

  Beantwoorden
 11. Rosanne uit Rotterdam

  Het was onze eerste Ladies Night Party en we vonden het geweldig. Een superleuke consulente, superleuke artikelen en hele goede en vooral leuke uitleg.

  Beantwoorden
 12. Danique uit Hoorn

  Voor de 4e keer een superparty van jullie meegemaakt. Tot over een half jaartje dus maar weer.

  Beantwoorden
 13. Gabri uit Rotterdam

  Aan ons was de eer om bij de allereersten te zijn die de nieuwe produkten te zien kregen. We hebben vol bewondering gekeken (en besteld) en we vinden jullie nog net zo leuk (of zelfs leuker) als tijdens onze eerste party, nu alweer 3 jaar geleden. Vooral jullie eigen toylijn is geweldig. En erg leuk dat jullie er die mooie toyzakjes bij leveren.

  Beantwoorden
 14. Sabine uit Maastricht

  Bedankt voor de leuke extraatjes die mijn vriendinnen en ik bij onze bestellingen vonden. We gaan de samples zeker proberen. Leuk idee!

  Beantwoorden
 15. Yvonne uit BergenOpZoom

  We hebben nu 3 organisaties over de vloer gehad en vrijdag was het de 1e keer dat jullie kwamen. We mogen ons nu wel experts gaan noemen bijna…hihi. Maar we vonden jullie de allerleukste. Met de leukste producten en de leukste consulente.

  Beantwoorden
 16. Angelique uit DenHaag

  Bedankt voor het superleuke vrijgezellenfeestje. Mijn man en ik gaan er samen zeker van genieten :-). En bedankt ook voor het leuke presentje dat ik kreeg omdat ik ga trouwen.

  Beantwoorden
 17. Jolanda uit Eersel

  In 1 woord GEWELDIG!

  Beantwoorden
 18. Simone uit Utrecht

  We willen jullie complimenteren met jullie assortiment. We vonden het erg breed, niet ranzig en de uitleg was super!

  Beantwoorden
 19. Diana uit Leeuwarden

  Al 4 jaar boeken wij ieder halfjaar jullie parties en al 4 jaar verlaten we de party met een grote grijns op ons gezicht.

  Beantwoorden
 20. Ilse uit Eindhoven

  Uit heel Nederland kwamen mijn vriendinnen om gisteren onze eerste Ladies Night Party mee te maken. Dat was zeker niet de laatste party. Wat was het gezellig en wat hebben jullie een leuke manier van presenteren. En er waren maar liefst 4 vriendinnen die over het land verspreid nieuwe parties boekten meteen voor hun vriendinnenkringen thuis. Fijn dat jullie dus door heel Nederland zitten en volgens onze consulente zijn al jullie consulentes geselecteerd op gezelligheid. Onze complimenten voor jullie geweldige consept.

  Beantwoorden
 21. Sanne uit Utrecht

  Onze 2e party was ook weer helemaal leuk. We zijn benieuwd naar de nieuwe artikelen vanaf 4 oktober.

  Beantwoorden
 22. Marijn uit Amsterdam

  Nogmaals wil ik ladies night bedanken! Wij hebben een geweldige avond gehad en het is heerlijk dat ook de aflevering van de producten met zoveel zorg en aandacht wordt verzorgd. Bedankt en tot de volgende keer!

  Beantwoorden
 23. Daphne uit Amsterdam

  Op 01 september 2007 was het dan zover, voor vele onder ons de eerste, Ladies Night Party. Els, de consulente, belde om 20.15 uur aan en toen ik de deur opendeed hoorde ik haar een beetje lachen en vervolgens hoorde ik een luid getril uit haar koffer komen

  Beantwoorden
 24. Haidy

  7 juli is er een ladiesnight gehouden bij mijn nicht thuis. Ontzettend leuke avond gehad en leuke verwen artikelen besteld. De avond werd mede dankzij de enthousiasme van de presentatrice en de uitleg van de artikelen een super avond. Ontzettend bedankt en vooral doorgaan op deze manier. Groetjes,Haidy

  Beantwoorden
 25. Kitty uit Hengelo

  Hallo ladiesnightparties, Hierbij wil ik jullie en met name Astrid uit Hengelo heel erg bedanken voor de ontzettend leuke avond. Een paar meiden stonden nogal sceptisch tegenover de party maar gingen helemaal voor de bijl na de presentatie van Astrid. Wat een ontzettend leuke spontane meid die meid een vleugje humor alles toont en uitleg geeft. Aan het eind van de avond was er bijna voor 600 euro verkocht en was iedereen overstag. Er is alweer een nieuwe party geboekt voor het volgende seizoen en de meeste meiden zullen dan zeker ook weer van de partij zijn. Astrid bedankt namens Kitty en de rest van de meiden uit een tuintje in Hengelo.

  Beantwoorden
 26. Brigitte uit Hoensbroek

  Bedankt dat jullie afgelopen weekend de door een andere organisatie afgelaste party konden opvangen. Met, naar we hoorden 6 consulentes in onze regio, hadden we het geluk dat 1 van jullie dames gelukkig nog een gaatje vrij had. We hebben een superavond gehad ! Dankjulliewel en zeker tot een volgende keer !

  Beantwoorden
 27. Annelize uit Leeuwarden

  GEWELDIG !! Een relaxte presentatie met veel lol. Een zeer kundige en leuke consulente, een zeer uitgebreid assortiment, een gezellige sfeer, bespreekbaarheid van alles, een zeer discrete en nette levering (bedankt voor de leuke extra attenties!) en voor herhaling vatbaar. AANRADER !

  Beantwoorden
 28. Petra uit Amsterdam

  Met alweer onze 5e Ladies Night Party in 2 jaar zijn we nu nog verbaasder dat het assortiment ons blijft verbazen qua originaliteit. Wat een ontzettend leuke nieuwe artikelen zitten er weer bij. We gaan ons zeker weer vermaken de komende maanden. Een knipoog uit Amsterdam.

  Beantwoorden
 29. Roxanne

  Vol spanning kijken we uit naar de pakketwisseling. Als die weer net zulke leuke artikelen bevat als de vorige, dan hebben we weer een heleboel nieuwe artikelen te testen…hihi. Groetjes van Roxanne en de groep meiden van de allereerste party in 2004.

  Beantwoorden
 30. Nathalie

  Wilde even mijn complimenten geven over onze party gisteren, gegeven door Maria. Het was in 1 woord GEWELDIG. We hebben echt enorm met elkaar gelachen en een geweldig leuke avond gehad. Vooral het spel Oeps beviel erg goed.

  Beantwoorden
 31. Liliane

  Heel fijn dat jullie gisteren de party konden opvangen die door een andere organisatie op het laatste moment werd afgezegd. Achteraf waren we er blij mee, want de door jullie getoonde producten waren veel leuker dan die we van die andere organisatie de eerste keer hadden gezien.

  Beantwoorden
 32. Marjolein

  Wij zijn twee vriendinnen en hebben laatst, bij een andere vriendin, voor het eerst een party van jullie meegemaakt. Dit vonden wij erg leuk. Wij vonden dat alles goed uitgelegd werd, de materialen en verschillende gadgets vrouwvriendelijk waren en vooral dat er veel tijd in onze vragen werd gestoken. De avond werd niet afgeraffeld maar er werd echt de tijd voor ons genomen. Onze complimenten daarvoor.

  Beantwoorden
 33. Tanja uit Deurne

  Dankjulliewel voor een heel speciale avond. We hebben na de party nog jullie spelletje Oeps gespeeld en hebben daar waanzinnig bij gelachen. Subtiel, maar heel ondeugend.

  Beantwoorden
 34. Simone uit Ijsselmuiden

  Het was een echt feestje ! We zijn heel wat wijzer geworden en maar een klein beetje armer. Jullie prijzen zijn een stuk goedkoper dan van een andere organisatie die we eens hebben meegemaakt. Ook vonden we jullie assortiment een stuk vrouwvriendelijker en de uitleg van de consulente was veel beter. Er kwamen maar liefst 3 nieuwe aanvragen uit mijn party, dus dat zegt genoeg.

  Beantwoorden
 35. Brenda uit Arnhem

  Dankjulliewel. We vinden het een erg stijlvolle presentatie en erg leuke artikelen. De speciaal voor de feestdagen bestelde Chocolade Penis zal het goed doen tijdens de Sinterklaas. Marianne is een superleuke meid die we ongetwijfeld de volgende keer weer uitnodigen.

  Beantwoorden
 36. Esmeralda uit Dronten

  Femke, wat een topmeid, heeft ons een spectaculair leuke avond bezorgd. We kijken nu al uit naar het nieuwe pakket over een paar weken. De After Eight glijmiddel die we mochten voorproeven vinden we heerrrrrrrlijk.

  Beantwoorden
 37. Froukje uit Rotterdam

  Wat een topavond ! Dankjulliewel !

  Beantwoorden
 38. Senna uit zwangerschapspagina.nl

  Ik heb gisteravond een party gehad van lady`s night, hier worden vrouwvriendelijke erotische artikelen verkocht (soort tupperwareparty met batterijen Wink ). Als eerst kwamen er olieen en later spullen om mee te masseren. Hierna kwamen er allerlei vibrators, dildo`s, glijmiddelen, lingerie, lustopwekkende cremes en nog veel meer speeltjes en gadgets. Aan het begin was iedereen erg lacherig (het werd leuk gebracht) maar iedereen was toch best geinterresseerd in wat er allemaal wel niet te koop was. Ik vond het leuk dat ze allerlei soorten vibrators hadden die er eigenlijk heel erg leuk uitzagen (bijvoorbeeld een schattige trillende badeend). Het was echt heel raar (om je vriendinnen met zulke spullen in hun handen te zien zitten) maar zeker erg gezellig (ook een beetje ondeugend). Heel veel meiden gingen een vibrator kopen dus ik heb er ook 1 besteld (in de vorm van een mol met een bloemetje in zijn hand), ik heb er nog nooit 1 gehad dus ik dacht laat ik dat ook eens proberen Embarassed Embarassed . Later ging de consulente nog twee kado`s verloten, de gastvrouw mocht een naam trekken, en jullie raden het al; dat was ik. Kreeg ik een vibrator (een eenvoudige) kado, eerst had ik niks nu 2 vibrators Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed . Mijn mannetje kon zijn ogen niet geloven dat ik met zoiets thuiskwam (ik moest er wel erg om lachen).

  Beantwoorden
 39. Madelon uit Arnhem

  We hebben enorm genoten van de presentatie ! Dankjewel !

  Beantwoorden
 40. Ingeborg uit Leeuwarden

  Na een presentatie te hebben meegemaakt van een organisatie uit het Noorden van het land waren we best wel sceptisch over het hele homeparty idee. Ingrid maakte echter al haar beloften waar en bezorgde ons een topavond. We raden jullie dan ook inmiddels bij iedereen aan in Leeuwarden !

  Beantwoorden
 41. Esther uit Rotterdam

  Nadat het ijs gebroken was door Renilda, gingen de speeltjes gretig van hand naar hand. We vinden de Pinguin helemaal geweldig. Leuk dat jullie artikelen niet ranzig zijn. Zo maken jullie het onderwerp sexspeeltjes veel bespreekbaarder. Ook de prijzen vonden wij zeker niet te hoog. Een vriendin van ons had een party via een andere organisatie gehad en daar betaalden ze zeker 25% meer voor de artikelen. Ga zo door !

  Beantwoorden
 42. Miranda uit Amsterdam

  Wat een lekker gek wijf is Tamara. Dat toppertje moeten jullie altijd bij je houden hoor. Wij hebben in ieder geval alweer geboekt voor oktober.”

  Beantwoorden
 43. Gina uit Assen

  De vrijgezellenavond was helemaal super. We hebben heel veel plezier gehad. De verlotingsartikelen waren hilarisch en het spelletje dat we op het einde speelden heeft de tongen na de party behoorlijk los gemaakt. Jacqueline, bedankt !

  Beantwoorden
 44. Inge uit Vlissingen

  Na eerst andere organisaties te hebben meegemaakt zijn we nu definitief bij jullie beland. We vonden het heel fijn dat de artikelen al zo snel afgeleverd werden en dat de a.s. bruid er die leuke eendjes bij had gekregen.

  Beantwoorden
 45. Marianne uit Eindhoven

  Conny krijgt van ons een staande ovatie. We hebben heel erg genoten van haar leuke praat en gezellige houding. 3 Van ons hebben een nieuwe party bij haar geboekt, dus de komende tijd is Conny druk in ons kringetje…LOL

  Beantwoorden
 46. Yvette uit Breda

  Dankjewel Suzanne. We kregen het netjes discreet thuisbezorgd. En natuurlijk ook nog bedankt voor de leuke extraatjes die erbij zaten 🙂

  Beantwoorden
 47. Sabine uit Enschede

  De party die jullie hebben gehouden in onze stamkroeg was een groot succes. Nancy en Marieke kregen ons helemaal om. Zelfs degenen die nog nooit een sexartikel hadden gekocht, gingen weg met allerlei spulletjes. De Viacream is een superartikel dames. En de glijmiddelen met smaak gaan de hele vriendinnenclub rond om te proeven. Tot over een maand of 2 op de volgende party.

  Beantwoorden
 48. Antoinette uit Breda

  Mariette, heel veel plezier op je wereldreis ! We hopen je over een jaar weer terug te zien, want we willen je dan zeker weer boeken.

  Beantwoorden
 49. Cindy uit Heerlen

  TOP ! TOP ! TOP ! Lachen, gieren, brullen. Een feestje dat je met je vriendinnen meegemaakt moet hebben. Onze complimenten voor jullie hoor, Ladies Night dames.

  Beantwoorden
 50. Petra uit Middelburg

  Dankjewel Liesbeth. Niemand heeft gemerkt dat het je 1e presentatie was. We vonden het hartstikke leuk. Leuke presentatie, leuke artikelen en jouw eigen ervaringen waren erg leuk.

  Beantwoorden
Nieuwe reacties »