Een brief aan minnares Lauren

Door Ladies Night consulente Stefanie

Beruchte avonden…

Daar zitten we dan, zoals elke andere zaterdagavond, aan tafel met onze vaste spelletjes-vrienden. Altijd feest, dus ook dit was weer een avond voor in de boeken. Met wat drankjes achter de kiezen komen we al snel (weer) uit op alles wat met seks te maken heeft. We zijn allemaal niet vies van een beetje lust in combinatie met een kaart spelletje.

Na al minstens 20 vragen te hebben gesteld en beantwoord, bedacht Erik het geweldige idee om een brief te schrijven aan je fantasie minnaar of minnares. Wanneer iedereen dit had gedaan, moest deze hardop worden voorgelezen. Mijn man en ik keken elkaar aan en wisten direct wat we moesten doen! We schreven een brief aan Lauren

De Brief

Lieve Lauren,

Ik kan echt uitkijken naar de avonden dat je weer bij mij mag zijn. Jouw intensiteit, flexibiliteit en liefelijkheid geeft het genot dat je iedereen gunt. Elke avond met jou is een feestje!

Hoe je mij fluisterstil, maar keihard verlost van alle spanningen, zowel lichamelijk als mentaal.. Poeh..  Je bent een geweldige minnares, puur omdat je het altijd maar weer flikt. Omdat je altijd de ‘ready, steady and go’ mentaliteit hebt.

Je gaat geen uitdaging uit de weg. Van lekker badderen tot masseren op bed. Ook voor een beetje extra spanning en sensatie tussen mij en mijn man zorg je graag. Vooral jouw manier van pleasen en teasen is een grandioos succes. Wetende dat je het in zoveel verschillende standjes kan, geeft maar weer aan hoeveel passie je hebt. Elke keer is het weer een verassing en kom je met wat nieuws.

Lieve Lauren, ik hoop dat je nog jaren bij ons blijft en ons vele avonden en nachten plezier gaat laten beleven.
We moeten echt wel in ons achterhoofd houden dat ook jij er mee op kan houden, doordat het je allemaal teveel wordt misschien. Maar tot die tijd blijf je bij ons…

Lauren, je bent de geweldigste wandvibrator die we in jaren hebben gehad!
We love you<3!

Heel veel liefs,
Stefanie & J.

Een Lauren voor iedereen

Onze vrienden beginnen ontzettend hard te lachen: “Oooh, wat hebben jullie een geweldige brief geschreven!” Pas bij de laatste zin hadden ze door dat we het over onze wandvibrator Lauren hadden. Ook wel ‘onze minnares’ genoemd, omdat we er beiden en samen zoveel plezier van beleven!

Enkele minuten later horen we gegniffel aan de andere kant van de tafel. “Wat zijn jullie aan het doen?” vraag ik. “Wat denk je zelf? Wij willen allemaal zo’n Lauren in ons bed hebben!” Ze zaten inmiddels al op de betaalpagina van Nachtkastje.nl. Een week later worden wij in de groepsapp verrast met álle dirty details van de trio’s met minnares Lauren!

Zoals ik al zei: Een typische avond voor in de boeken. En Lauren… Die houden we erin! Of naja… Erop 😉