Review | Happy Rabbit G-Love ||

Review Happy Rabbit G-Love ll

Door Ladies Night consulente Stefanie. 

Op zoek naar een (fluister)stille vibrator

Heb je wel eens van die avonden dat je in bed ligt, al grabbelend in je nachtkastje, op zoek naar je favoriete vibrator? Je hem vervolgens vindt, hem aanzet en het enige wat je hoort is zzzz.rrrr.zzz.. En dan een doodse stilte…?
Nou, ik had het deze week. Jeetje wat kan ik dan balen. Als ik na een drukke werkweek even wil ontspannen. Ik heb de vibrator met een boog in de prullenbak geworpen en ben maar even gaan neuzen op het internet.

Prachtige, zwarte G-spot vibrator

*pling* Een mailtje van het hoofdkantoor van Ladies Night. Kijk eens aan, de vraag of ik als consulente een van de Happy Rabbits wil testen. Wat een heerlijk idee, alsof het zo had moeten zijn! Ik ga direct kijken en… Wat een keuze! Mijn oog valt direct op de prachtige, zwarte G-spot vibrator. Even snel lezen wat hij doet.

Functies van de Happy Rabbit G-Love ll

Behalve dat hij er mooi uitziet, kunnen de twee gedeelten apart van elkaar trillen. Het clitorale gedeelte heeft drie verschillende standen en de schacht heeft negen verschillende standen en drie verschillende snelheden. Wauw, trillingen genoeg!
Dát is cool, ze is waterproof! Ik neem mijn vibrator graag mee onder de douche of in bad, waterproof producten krijgen van mij altijd voorrang. Dito voor oplaadbare vibrators, geen ellende met batterijen (die leeg raken op de meest onhandige momenten). Binnen twee uur is deze Happy Rabbit compleet opgeladen en ik kan er maar liefst twee uur mee spelen. Dit wordt ‘m!

Het pakketje is binnen!

De volgende dag staat de (overigens onwijs lekkere) postbezorger op de stoep. Zo’n sexy kalender meneer en met een grote glimlach overhandigde hij mijn pakketje. Deze man kan i.v.m. de discrete verpakking niet raden wat erin zit. Wellicht wel aan mijn grote glimlach?
Ik sluit de voordeur, ruk de Happy Rabbit uit de doos en ben direct blij met mijn eigen G-spot vibrator. Hup aan de oplader! Het lampje bevestigt dat ‘ie wordt opgeladen en ook wanneer hij klaar is voor gebruik (en totaal is opgeladen), handig!!! Ik kan mijn nieuwe vriend niet direct uittesten met een drukke dag voor de boeg.  En na een avondje borrelen met een vriendin hoop ik dat ze niet heeft gemerkt dat ik, wel erg vroeg afhaakte om naar huis te gaan. Ik heb gewoon de hele dag aan mijn nieuwe rabbit gedacht en mij verheugd ‘m te gebruiken!

Here we go!

Ik kruip in bed en begin te fantaseren over die onwijs sexy postbezorger.
Na even wat stoeien met de knopjes op het apparaat, dat had ik met het licht aan moeten doen vanmiddag, is het eenvoudig: het kleine knopje bediend het gedeelte voor de clitoris en het lange knopje de rest, perfect!
Here we go, OH MY GOSH wat trilt ze lekker! Eerst maar even rustig op de clitoris. Standje 1 trilt zo lieflijk. Al gauw merk ik dat ik meer wil. Op naar clitoraal standje 2! Met mijn linkerarm reik ik naar de Ladies Glide op mijn nachtkastje en ik waarschuw je alvast: wanneer je na stand 1 het vaginale gedeelte activeert wil je al snel meer en ik….beland inmiddels in extase. Dit gevoel is hemels!

Mijn nieuwe favoriet

Een G-spot orgasme kan niet uitblijven, ik hoop oprecht dat de buren morgen geen vragen gaan stellen. Of misschien ook wel, het maakte mij niet zoveel uit op dat moment. Na de spanning en ontspanning heb ik héérlijk geslapen. Ik heb een nieuwe favoriet! En ik begrijp zijn naam opeens nog beter, want sinds deze aankoop, ga ik zelf als een blij konijn door het leven!