Review | Zsa Zsa

Blog review Zsa Zsa

Door Ladies Night consulente Tamara.

Zsa Zsa laat je dansen!

Dat de naam ‘Zsa Zsa’ veel lijkt op ‘Cha Cha’ – de Latin dans waarbij een man en een vrouw met sexy heupswings sierlijk over de dansvloer vliegen – dat snap ik nu wel. De Cha cha is als dans pittig, flirterig, energiek en een beetje een brutaal verleiding spelletje tussen man en vrouw. Dito geldt voor de Zsa Zsa; ze is sierlijk om te zien en als ze in actie komt… wooooh!

Samen hebben we even hard gelachen; “Het lijkt wel een tandenborstel!” Oké, misschien heeft ze wat weg van een elektrische tandenborstel, maar de Zsa Zsa is echt wel een stuk chiquer en sierlijker dan de gemiddelde tandenborstel op een schapje.

Een veelbelovende eerste indruk

Ik was erg nieuwsgierig naar de Zsa Zsa. Ze is niet de eerste pin-point stimulator waar mijn lichaam de effecten van heeft gevoeld, ik ben namelijk al bekend met de Zumio. Maar ik was gewoon erg nieuwsgierig; ging de Zsa Zsa de Zumio overtreffen? Dat kan toch bijna niet? Na het spannende ‘unbox’ moment appte ik direct mijn beste vriendin: “Kijk, daar is ze!!” Samen hebben we even hard gelachen; “Het lijkt wel een tandenborstel! Met een mooie houder als oplader en extra opzetstukjes!” riep mijn vriendin mij in haar appjes toe. Ja oké, misschien heeft ze wat weg van een elektrische tandenborstel, maar de Zsa Zsa is echt wel een stuk chiquer en sierlijker dan de gemiddelde tandenborstel op een schapje. Bovendien kan je met de Zsa Zsa wel hetere dingen doen dan je tandenpoetsen!

Sinds ik consulente ben bij Ladies Night Homeparties is ook mijn moeder nieuwsgierig naar wat de hedendaagse erotiek markt te bieden heeft, dus vanzelfsprekend wilde zij de Zsa Zsa ook even voelen en van dichtbij inspecteren – pre-testing, laat dat duidelijk zijn! Mam vond het even apart; zo’n toy die niet echt op een sextoy lijkt, waarbij alleen het topje met high-speed heen en weer beweegt. Nadat we samen uitvoerig de toy hadden bekeken en mam de Zsa Zsa in alle standjes tegen haar neus had geprobeerd (kriebels!), concludeerde ze dat ze het toch wel een erg mooie, veelzijdige toy vond, ‘veelbelovend’. Het échte testwerk liet ze echter aan mij over. Wat een straf ;-).

In the mood

Nu ben ik na het ‘droog testen’ echt niet direct naar de slaapkamer gevlogen om mijn clitoris te onderwerpen aan deze nieuwe toy. Ik mag dan wel consulente zijn bij Ladies Night en enorm enthousiast over ‘speelgoed voor grote mensen’, ik loop echt niet de hele dag met niet te stillen zin in seks rond. Echter, toen ik ’s avonds in bed lag, na het kijken van zo’n zoetsappige ‘Countdown to Valentine’ film op RTL8, dacht ik.. “Hmm, ik kan ‘m nu wel eens proberen”.

Drie verschillende opzetstukjes! Welke zal ik kiezen? Na zorgvuldige observatie en redenatie – keuzes als dit kun je natuurlijk niet impulsief maken – koos ik voor het rondom genopte opzetstukje. ’s Middags had ik de Zsa Zsa al in de oplader gezet, dus hij was in ieder geval ready to go. Ik daarentegen moest nog wel even opwarmen. Hoewel de Zsa Zsa een clitorale pin-point stimulator is, kun je haar natuurlijk overal op je lichaam gebruiken. Dus ik startte mijn ontdekkingstocht; ik begon tussen mijn benen, over de schaamlippen, langs de clitoris. Oefff..

Ladies Glide

Was ik toch even de gouden regel van Ladies Night vergeten… Waar is mijn Ladies Glide?! Had ik me net lekker in bed genesteld, moest ik toch echt weer opstaan. De Glide is het waard! Voordat ik met een drupje Ladies Glide verder ging down under, probeerde ik de Zsa Zsa ook even op mijn tepels. Hoewel ik niet één van de ladies ben die daar helemaal wild van wordt, voelde het toch echt wel prettig aan. Met een drupje Glide vervolg ik mijn weg en voelt de Zsa Zsa heerlijk smooth aan.

Rustig inkomen met het eerste standje, lekker ontspannend. Daar kwam ik in de mindset dat ik me langzaamaan kon overgeven aan het heerlijke ritme van de Zsa Zsa. Fijne, relaxende tintelingen gingen door mijn lijf. Na een tijdje voelde ik dat ik wat meer wilde, gelukkig was daar standje twee. Wooh, wat heerlijk. Nog meer tintelingen, de temperatuur liep op. Oh yes, ontspannende spanning noemen ze dit.

Spieren spannen zich aan, ik kan het niet tegenhouden.
Mijn benen doen wat ze willen. Mijn heupen kronkelen…

Tijd voor de finish!

Totaal in het moment, alleen met jezelf. En toen, na een moment genieten… Tijd voor de finish! Standje drie. Wat sneller, nog wat heter, nóg meer tintelingen. Bewust van alle spieren in mijn lijf. Ik voelde spieren waarvan ik niet eens wist dat ik ze had (oké, ik wist het wel, want ik voel ze vaker op dit soort momenten, maar toch… Soms verbaas ik me er nog steeds over)! Spieren spannen zich aan, ik kan het niet tegenhouden. Mijn benen doen wat ze willen. Mijn heupen kronkelen. Alles staat op het hoogste punt van spanning, ik vergeet nu écht alles om me heen en dan ineens… de release. Ooh, wat heerlijk.

Een voldaan gevoel. Eindelijk even ademhalen. Soms vergeet ik dat gewoon. Alles laat ik los. Complete ontspanning en een lach op mijn gezicht. Ik word mij langzaam weer bewust van mijn omgeving. Woohh, die Zsa Zsa… Dit had ik niet verwacht! Tevreden, ontspannen en voldaan val ik in een diepe slaap.

Het staat gelijkspel tussen Zsa Zsa en Zumio

Nadat ik de Zsa Zsa nog een paar keer in mijn eentje had getest, concludeerde ik dat ze zeker de battle met de Zumio aan kan. De één wint het voor mij echter niet van de ander, het staat gelijkspel. Hoewel het beiden clitorale pin-point stimulators zijn, doen ze dan ieder op een eigen (bijzonder lekkere) manier. Ik vind ze dus beiden top! Ik merkte wel dat ik bij de Zsa Zsa mijn voorkeur heb qua opzetstukje en ik ben een ‘eentonige’ stimulatie kind of girl, dus om eerlijk te zijn, de intervalletjes van de Zsa Zsa doen voor mij niet zoveel. Vanzelfsprekend ís het natuurlijk wel tof dat er zoveel verschillende keuzes aangeboden worden. Dit maakt het heel veelzijdig speelgoed. Voor ieder wat wils!

Even voor de goede orde: bijna alle sextoys kun je op het heerschap gebruiken, het behoeft soms gewoonweg wat creativiteit (en overtuigingskracht). Mijn vrijer moest er ook aan geloven.

Ook geschikt voor de man

Over veelzijdig gesproken, de Zsa Zsa is natuurlijk niet alleen geschikt voor het poezige geslacht, ook de man wordt uitdrukkelijk benoemd in de handleiding. Even voor de goede orde: bijna alle sextoys kun je op het heerschap gebruiken, het behoeft soms gewoonweg wat creativiteit (en overtuigingskracht). Mijn vrijer moest er ook aan geloven. Dus ging de Zsa Zsa in haar mooie opbergzakje mee naar de andere kant van het land.

Gelukkig weet mijn vent inmiddels wel dat de kans groot is dat ik iets nieuws meeneem wanneer ik bij hem logeer. Onthoud; ook sextoys die niet per se ‘voor samen’ worden verkocht, kunnen echt super fun zijn om samen te gebruiken! Zo ook de Zsa Zsa. Ik had mijn inmiddels favoriete opzetstukje op de Zsa Zsa laten zitten, voordat ik ‘m bij mijn lief in de handen drukte. Communicatie is altijd belangrijk – óók tussen de lakens – en na enige uitleg beleefde ik ook met de Zsa Zsa in zíjn handen, een heerlijk avontuur.

Omdat hij altijd opgewonden raakt van de geluidjes die ik in extase maak, werd het tijd om de Zsa Zsa ook op hém uit te proberen. Waar de Zsa Zsa voor mijn tepels niet zoveel deed, was dat voor hem een heel ander verhaal. Op de ballen vond hij haar te gevoelig, maar aan de onderkant van de ballen daarentegen… Dat is toch wel een aanrader, evenals op het perineum.

Het volgende proefkonijn

Op het perineum bij de man is vaak enige druk gewenst, maar dat lukt met de Zsa Zsa niet. Net als wanneer je de Cha Cha danst, moet je ook de Zsa Zsa soepel gebruiken en niet geforceerd druk zetten. Dan kan ze haar puntje namelijk niet meer vrij heen en weer bewegen en gaat het heerlijke effect verloren. Langs de penis op en neer bewegen werd ook gewaardeerd, maar hier is Ladies Glide wel een absolute must. Natuurlijk hebben we samen uitvoerig de verschillende opzetstukjes getest. Ik voelde me een heuse onderzoeker, het was opwindend en bijna een rollenspel. “Zo mijn lekkere proefkonijn, want vind je van deze?”. Hij vond uiteindelijk het opzetstukje met het gladde puntje en de ribbeltjes eronder het lekkerst.

Hiermee wordt de stimulatie over een nét wat groter oppervlak verdeeld. Wat ons wel opviel, is dat je toch best met wat kracht het opzetstukje eraf moet trekken om ‘m te wisselen. Hierbij moet je goed voelen dat je alleen aan het (zachte) opzetstukje trekt en niet aan de (harde) punt van de Zsa Zsa zelf. Hier moet je handigheid in krijgen.

Niet twijfelen, doen! Relax, geniet en laat je gaan!

Zsa Zsa versus Zumio

De Zsa Zsa en de Zumio zijn beide fantastisch bevonden! Beiden geven een heerlijke intense ervaring. Toch merkte ik een aantal verschillen, die ik graag even voor je benoem. De Zumio heeft acht dezelfde standjes die geleidelijk in speed opbouwen. Het eerste standje is bij haar toch al wel vrij intens, de Zsa Zsa daarentegen heeft een wat rustiger eerste standje en daarnaast biedt zij ook intervalletjes. Door de opzetstukjes van de Zsa Zsa wordt de stimulatie over een ietsjes groter oppervlak verdeeld. De Zumio is geconcentreerder op één punt. In die zin kun je misschien ook wat langer van de Zsa Zsa genieten dan van de Zumio, maar daar is erg gemakkelijk mee te spelen door de Zumio bijvoorbeeld eerst indirecter te gebruiken.

Het geluid van de Zumio en Zsa Zsa

Een ander punt dat ik ‘droog’ getest heb – wat ik merk dat veel dames op party’s erg belangrijk vinden – is het geluid van de toys. De Zumio is iets stiller dan de Zsa Zsa, maar bij beide zullen je buren het tijdens gebruik zeker niet horen! Tenzij je het zelf uitschreeuwt van genot natuurlijk. Gebruik je de toy tussen de lakens, dan zijn ze beide zelfs niet meer te horen aan de andere kant van de dichte slaapkamerdeur. En bovendien, als je helemaal opgaat in dat heerlijke moment met jezelf (en/of met je partner) dan hoor je het motortje dat jou tintelingen veroorzaakt sowieso niet meer. Wij hebben beide speeltjes tijdens het vrijen überhaupt niet gehoord.

Wil je ook heerlijke tintelingen en hete avonturen? Dan moet je echt de Zsa Zsa hebben! Ik was op voorhand ietwat sceptisch over de Zsa Zsa en pin-point stimulatie, maar oh boy…het is een prachtige, veelzijdige en heerlijke toy. Als ik je nu een toy zou moeten aanraden, is dat zeker de Zsa Zsa. Niet twijfelen, doen! Je gaat zeker heel veel plezier aan haar beleven!