De laatste opmerking en 89 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.

Hoe was jouw Ladies Night?

Plaats een reactie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4089 antwoorden
« Oudere reacties
 1. Nikita van leent uit Arendonk

  Was een geslaagde avond!

  Beantwoorden
 2. Sammy Di Vecchia uit Heusden-Zolder

  Het was een leuke gezellige avond!
  We hadden een uur dat het gedaan moest zijn, en daar is mooi rekening mee gehouden.
  Iedereen voelde zich op zijn gemak, er was een leuke en veilige sfeer, zeker een aanrader!

  Beantwoorden
 3. Ester uit Oudsbergen

  Een geweldig top avondje gehad onder de dames dankzij Tinneke! Zeer goede uitleg, leuke interactie en spelletjes met de groep. Met als gevolg een avond vol plezier en gelach. Iedereen was super tevreden en we vonden het ZEKER voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 4. Rabia Meric uit Hasselt

  Super toffe avond gehad! Dankzij Tijger Tinneke weten we ons goed te verwennen;)!

  Dikke merci!

  Beantwoorden
 5. Tineke Dhadamus uit Baal

  Ondertussen was dit al mijn 3de ladies @home maar blijft even leuk aangezien er steeds nieuwe spulletjes bijkomen.

  Ook onze gastvrouw Ellie was de max! Veel en leuke interacties met de genodigden.

  Dank u wel Ellie voor de leuke avond!

  PS: heel jammer om te moeten horen dat de bondagetape uit het gamma werd gehaald.. Wij waren allemaal laaiend enthousiast over dit product.

  Groetjes Tineke

  Beantwoorden
 6. Silke uit Ravels

  Afgelopen vrijdag weer een ladiesnight gehad met Marleen Broks, elke keer opnieuw weer super gezellig. We hebben veel gelachen 😄.

  Beantwoorden
 7. Janne uit Ravels

  Vanavond een super fijne avond gehad met consulente Marleen. Op een hele aangename manier kennis gemaakt met de speeltjes. Heel eerlijk en stelde iedereen op hun gemak. Top avond!
  Dankjewel Marleen. Een echte aanrader!

  Beantwoorden
 8. Freya uit Brussel

  Elly Pieters bezorgde ons vorige week vrijdag een topavond. Ze stelde iedereen op hun gemak en communiceerde heel open en eerlijk. Voor herhaling vatbaar!

  Beantwoorden
 9. Britt uit Tienen

  Elly heeft er voor gezorgd dat we allemaal een leuke avond hebben gehad. Iedereen voelde zich op haar gemak. Een aanrader!

  Beantwoorden
 10. Eefke vissenberg uit Beerse

  Jennifer heeft onze party gegeven, ondanks haar jeugdige leeftijd deed ze dat onwijs goed! Ze kon op alle vragen uitgebreid antwoorden en liet ruimte voor discussie tussen het voorstellen van de producten door. Een toppertje!

  Beantwoorden
 11. Malou Maus uit Leuven

  Het was suuper leuk! Iedereen had het kei hard naar haar zin en Elly zorgde al vanaf het hele begin dat de sfeer goed zat. Ze voelde al snel als een van onze vriendinnen. “Topavond” in naam van iedereen aanwezig!

  Beantwoorden
 12. Afaina uit Almere

  Wij hadden een Ladies Night met consulente Marianne! Ze heeft er voor de tweede keer een super avond van gemaakt. De sfeer zat er goed in. Marianne bedankt voor de leuke avond en je gezelligheid. Tot nog een keer!

  Beantwoorden
 13. Yvonne van oosten uit Geervliet

  Wij hadden 28 juli een super gezellige Ladies Night verzorgd door Claudia. Bedankt voor deze avond en tot de volgende keer.

  Beantwoorden
 14. Rianne uit Uithoorn

  Wij hebben 20 juli een enorm gezellige avond gehad tijdens de Ladies Night die Claudia voor ons verzorgd had!! Ze was duidelijk, behulpzaam, in voor een geintje en nam de tijd voor ons. Ze maakte onze vriendinnenavond tot een avond om nooit meer te vergeten.
  Claudia bedankt!

  Beantwoorden
 15. Hanneke uit Nieuwkoop

  We hadden zaterdag jl. Een party met Femke! Ze heeft alle 11 meiden onder controle weten te houden, haha. Super leuke vrouw en super gezellige en hilarische avond gehad! Bedankt Femke! Voor evt volgende party’s weten we je te vinden!

  Beantwoorden
 16. Peggy Totté uit Brunssum

  Op 12 juli jl weer een geweldige party gehad bij ons moeder thuis. Consulente Leentje als altijd geweldig! Ik heb de massage kaars bourbon besteld en de levering was snel. Alleen bij het open maken van mijn pakketje. Zag ik dat deze in aluminium folie was ingepakt en de inhoud van de kaars voor de helft gesmolten is en los in het doosje zat en over het porselein gelopen was. Dit vind ik persoonlijk heel jammer. Mss een optie om de verpakking te verbeteren met deze tropische temperaturen. Reactie Ladies Night: klacht is naar tevredenheid van klant opgelost.

  Beantwoorden
 17. Bettie uit Veenendaal

  Superleuke ladiesnight gehad met Astrid. Was gezellig, veel gelachen, veel geleerd en ons echt reuze geamuseerd! Astrid bedankt en tot de volgende party ❤️

  Beantwoorden
 18. Jacqueline uit Amsterdam

  Hartstikke leuke en gezellige avond gehad. Mooie producten gezien, lekker laagdrempelig ook voor meiden die het evt gênant vinden of zich schamen. Macherie voelt prima aan wat voor groep ze voor zich heeft zitten.

  Beantwoorden
 19. Stéphanie uit Bennebroek

  Het was een super gezellige meidenavond met Natascha als consulente. We hebben gelachen en ook nog eens fijne producten kunnen aanschaffen. Zeker een aanrader.

  Beantwoorden
 20. Demi uit Hooglanderveen

  Onze consulente Marianne heeft er weer een top avond van gemaakt. Samen met je vriendinnen een heerlijke avond om te lachen. We hebben er erg van genoten. Dankjewel Marianne!!!

  Beantwoorden
 21. Pip Balfoort uit Almere

  Op 18 juli hebben wij een Ladies Night gehouden met Claudia. Wij hebben een super leuke, interessante en gezellige avond gehad. Claudia heeft ook alle vragen duidelijk beantwoord en een gezellige sfeer in de avond gebracht. Wij hebben genoten!

  Beantwoorden
 22. Joyce uit Kerkrade

  Super leuk, telkens weer! Onze consulente Jessica weet het altijd orgineel te houden…

  Beantwoorden
 23. Anneloes uit Utrecht

  Wij hebben een ontzettend leuke en gezellige avond gehad met consulente Claudia! Dit was de tweede keer voor onze groep en we hebben ontzettend gelachen met zijn allen en een heerlijke vriendinnenavond gehad. Heel leuk om dit te blijven doen, volgend jaar weer!

  Beantwoorden
 24. Meredith uit Almere

  Was TOP! Zoals een Ladies Night hoort te zijn.???? Onze consulente Larissa heeft super leuk gedaan!! ? Geen op- of aanmerkingen!!

  Beantwoorden
 25. Kim uit Haarlem

  Mijn Ladies Night was helemaal top, we hebben genoten en gelachen met z’n allen. Onze host Macherie was geweldig, lekker comfortabel! Kan niet wachten op de volgende Ladies Night!

  Beantwoorden
 26. Michelle uit Brunssum

  Gisteren weer een super gezellige party gehad! Nog steeds buikpijn van het lachen. Zeer zeker niet mijn laatste party! Bedankt Leentje, je bent een topper!

  Beantwoorden
 27. Marita uit Almere

  7-7 Een super gaaf vrijgezellenfeest gegeven voor onze schoondochter. En als kers op de taart afgesloten met een supergezellige Ladies Night, gehost door Marianne, echt een super gezellige consulente. Zoveel gelachen, en een paar van de dames weer wat wijzer geworden op gebied van erotiek. Ook de spelletjes waren superleuk. Een superdag gehad.

  Beantwoorden
 28. Renate uit Tolkamer

  Super super gezellig. We hebben veel gelachen, het was echt een top avond.

  Beantwoorden
 29. Tedje uit Helmond

  Het was weer een super gezellige avond en wat hebben we weer heerlijk gelachen. Nicole, super bedankt weer en tot de volgende party. ???

  Beantwoorden
 30. Désiré uit Lelystad

  Claudia het was weer mega gezellig! Bedankt voor de leuke party ik zie je weer in oktober!❤ En Ladies Night ook bedankt voor de leuke ijsklontmal!

  Beantwoorden
 31. Celeste ter Beek uit Lobith

  Zaterdagavond een super gezellige Ladies Night gehad! Wat hebben we gelachen en natuurlijk weer leuke spulletjes gekocht! Kim ontzettend bedankt voor deze leuke avond! Iedereen was super enthousiast! En we zien je 3 aug weer he. ?? CAN’T WAIT. ?

  Beantwoorden
 32. Cynthia uit Ermelo

  Gisteren super leuke avond gehad. Shirley, bedankt en tot de volgende keer! Groetjes!

  Beantwoorden
 33. Ingeborg uit Hilversum

  Geweldige en gezellige avond. Duidelijke uitleg.

  Beantwoorden
 34. Cassandra Miedema uit Heerlen

  Wij vonden het alle een leuke spannende avond! Maartje heeft zeker voor een leuke avond gezorgd, een echte aanrader!!!

  Beantwoorden
 35. Sylvana Spier uit Almere

  In ėėn woord gezegd TOP! Een ieder heeft genoten. Van een paar afwezigen nog een nabestelling gedaan en de rest kan haast niet wachten op een volgende party. Heel goed gedaan Marianne. Ga zo door! ?? Thkx you for this UNFORGETTABLE Evening.???

  Beantwoorden
 36. Willemijn uit Utrecht

  Niets was te gek voor MaCherie! Zij heeft 45 studentes tijdens onze party ondanks de drukte op hun gemak gesteld en informatie gegeven. Alle dames zijn in groepjes bij haar langsgekomen en vonden het allemaal heel leuk en leerzaam! Enige minpuntje was dat we de cadeautjes die mee waren niet open hebben gemaakt…

  Beantwoorden
 37. Maria Maciel Swier uit Hilversum

  Was een top avond! Astrid doet erg leuk en is zo ervaren, ze weet iedereen op haar gemak te laten voelen. Iedere dame zou dit met haar vriendinnen, collega’s of familie (vrouwelijke natuurlijk) moeten doen. Taboe doorbreken! Jezelf een mooi kado doen want ieder vrouw verdiend een heerlijk genot!

  Beantwoorden
 38. Sonja Dekker-Romeijn uit Alkmaar

  Super gezellige party gehad met Macherie. Wat een heerlijk mens!! Geweldig genoten.

  Beantwoorden
« Oudere reacties