Review | koppelvibrator Ours

Review Ours

Door Ladies Night consulente Wendy. 

Of ik een speeltje voor samen wil testen? Ja ik wil!

Als Anne van kantoor belt, dan weet je eigenlijk al dat het iets leuks is waarvoor ze belt! Of ik ‘een speeltje voor samen’ zou willen testen en daar een eerlijke review en ervaring over wil schrijven? Nou, daar hoef ik natuurlijk niet al te lang over na te denken. Ja ik wil! En manlief heeft geen keuze hahaha! Hij is wel wat gewend, binnen mijn job als Ladies Night consulente spreek ik onwijs veel vrouwen op party’s en ook met hem over onze producten. Menig mens denkt dat ik álle producten zelf ook heb getest die ik meeneem naar een party. Maar alleen al i.v.m. de vele pakketwissels is dat echt niet het geval!

De volgende dag belde de postbode aan. Ik had voor de verandering al enkele dagen niet online geshopt, dus dit moést het pakketje van Nachtkastje.nl zijn! Dit kun je aan de buitenkant nooit zien hoor. De buren nemen ook pakketjes voor mij aan, er staat geen enkele afbeelding of iets dergelijks op de pakketjes. Dát zou toch vreselijk zijn?! Of juist lachen… Na een opvallend kort praatje met de postbode en het pakketje in mijn handen, ging ik direct richting ‘keuken-schaar-en doosje open u.’

Eerst even ‘droog testen’

Na het openen van het pakketje heb ik de Ours aangezet en alle trilstandjes even met mijn handen gevoeld. Meestal merk ik met een speeltje dat het ene standje in de hand al minder aantrekkelijk voelt dan het andere standje. Begrijp je wat ik bedoel? Even ‘droog testen’ en je direct kunnen voorstellen hoe het down under bij jou zou voelen? Maar met de Ours voelde alle standjes direct even fijn aan. Dat belooft wat tussen de lakens! Meteen aan de oplader gelegd natuurlijk, zodat hij die avond zeker niet zou uitvallen in het heetst van de strijd. Dat wil je echt niet!

Het is zover

Na een rustig avondje voor de tv, gingen we op tijd naar bed. We wilden tenslotte goed de tijd nemen om Ours te proberen. Het is altijd een beetje gek. Je weet dat er iets getest gaat worden, maar ik moet toch ook echt opgewonden worden, anders werkt het niet.
Na een rustig voorspel, mijn vriend zoent als de beste, als ik hem ruik en voel, raak ik al opgewonden, zaten we opeens rechtop in bed. Hahahaha, “het is zover”, kondigde ik aan.

Vriend grijpt de Ladies Glide, ik grijp de Ours erbij op dat moment was het even ‘zoeken’ hoe de Ours het beste, of beter gezegd lekkerste plekje zou raken. Toen we dat eenmaal gevonden hadden, was het makkelijk. Ik vind hem erg handzaam en vriendlief mikte, zoals altijd, direct hole in one en dankzij de flexibele benen van de Ours werd hij ook goed ‘omarmd’. Ons vooroordeel ‘dat gaat toch enorm in de weg zitten zo tussen onze lichamen’ namen we gewoon rustig mee op onze ontdekkingstocht. Ik kan je vertellen, ik heb het z e k e r gemerkt, het viebje dat tussen ons in leek te staan, het werkte heel erg goed en zat geenszins in de weg, juist niet. Extra genot verzeker ik je!

Na een intens heerlijke vrijpartij, samen met Ours, beetje praten, beetje kijken naar elkaar, zijn overheerlijke zoenen, kon een orgasme niet uitblijven. Ook niet voor mij, er is eigenlijk niets lekkerder dan tegelijkertijd in de zevende hemel te komen en met Ours lukt het ons iedere keer!


Voorbeelden van de mogelijkheden met Ours:
Voor de vrouw: 
– Stimuleert de schaamlippen;
– Uiteinden kan je inbrengen voor intense trillingen;
– Stimuleert perfect je G-spot;
– Eén “been” inbrengen en één “been” tegen de clitoris aanleggen.
Voor de man:
– Masturbatie;
– Teasen.
Voor jullie samen:
– Je kan hem tijdens de seks tussen jullie inleggen, om zijn penis heen. Hierdoor voelen jullie allebei de trillingen. Dit is in meerder standjes mogelijk.