Vera’s Valentijn: ondeugende plannen

Vera's Valentijn: ondeugende plannen

Door Vera

Persoonlijk ben ik niet zo van de feestdagen. En al helemaal niet van de bijzondere dagen die het gehele jaar door overal opduiken. Ik denk ook regelmatig WIE bedenkt het? ‘Blue Monday’ bijvoorbeeld, op een dag is het ‘Blue Monday’ dat is de meest depressieve dag van het jaar en op die dag wordt dit…uhm..gevierd? Je wordt geacht chagrijnig te zijn op de betreffende maandag, mensen gaan akkoord en ik merk dat ik het bijzonder vind.

Van kind af aan vind ik het een heerlijke ‘vlinders in mijn buik dag.’

Er lijkt tegenwoordig ook íedere week wel ‘een dag’ te zijn. ‘De dag van de Aardbei, de dag van de juf, de dag van de kaakchirurg, Burendag, weer een verplichte verjaardag, Nationale hou er toch eens mee op dag’! En nu gaaaa ik mijzelf hierin toch een potje tegenspreken. Komt ‘ie:

Nou kijk, ik ben dus echt een s u c k e r voor Valentijnsdag! Van kind af aan vind ik het een heerlijke ‘vlinders in mijn buik dag.’ Ik trouwde voor het eerst toen ik 5 jaar was. Samen met Ricky (ook 5) ging ik, pas getrouwd met ringen gemaakt van aluminiumfolie, alle klassen rond om de leraren te vertellen over onze trouwceremonie. Wij werden getrouwd door kleuterjuf Inge en trakteerden alle leraren op iets lekkers. We deelden de cakejes niet uit aan de gehele klassen, want bij ons was het vroeger ‘altijd blut-dag’.

De romantiek, het schrijven van kaartjes, briefjes in jaszakken stoppen en hiervoor maandenlang moeten wachten op die ene dag in het jaar; 14 februari vond ik dus écht helemaal geweldig! Op 15 februari had je verkering of een afwijzing op zak en ging je daarna gewoon weer verder met je leven.

Valenpeinzdag

Inmiddels heb ik een geweldige relatie, vergeet ik menig verjaardag, en mijn man soms voor de grap onze trouwdag. Maar 14 februari is van ons! Ik ben door manlief al regelmatig verrast met een heerlijke Valentijnovernachting in bijvoorbeeld Parijs. Vorig jaar op 14 februari lagen de rozenblaadjes vanaf ons bed geurend en kleurend op de trap naar beneden, door de woonkamer, naar het dressoir met daarop een mooie zwarte box met een rode strik. De Ours die ik zo graag wilde hebben, had manlief reeds opgeladen, werd direct in gebruik genomen én die dag regelmatig tevoorschijn getoverd om opnieuw (van) te genieten samen.

We gaan ALTIJD mooi gekleed uit eten op Valentijnsdag. Ergens, waar we ook zijn, de stad in, dansen, champagne drinken, vrijen en de liefde vieren. Dat is wat we ieder jaar doen.

Of beter gezegd deden. Want nu zit ik aan de eettafel… in mijn badjas… reeds 2 uur voor me uit te staren en te peinzen wat te doen op 14 februari 2021 in lockdown? Soort Valenpeinzdag. Mijn lichaamsverzorging is ook in lockdown, ik voel weinig romantiek terwijl die heerlijke dag in februari nadert. Als ik naar beneden kijk zie ik de eeuwige thuiswerkjoggingbroek die mijn prikkende benen verhullen en op mijn volledige venusheuvel groeit een lock. Down. Hopelijk viert men binnenkort ‘de dag van het schaamhaar’, dan haak ik zeker effe aan!

Altijd raak dag

Ik pak pen en papier, opzoek naar inspiratie. Ik noteer op een leeg wit A4 in het midden de naam van mijn man, kriebel er een hartje boven en trek er een cirkel omheen. Dan trek ik een horizontale lijn, besluit dat het een pijl naar rechts wordt en noteer bij het pijltje ‘Schone lakens’ nog een pijl vanaf de cirkel: ‘Femme Intime!!!’ ‘dienblad’ ‘verse bloemen’. Het begint te stromen: ‘rode lingerie!’ ‘vers fruit’ ‘croissant’ ‘voordeur op slot’. Ja, dit is het, geen onnodige risico’s nemen of stressen om een avondklok nee! Pijltje: ‘we blijven thuis!

Oh wat heb ik nu zin in mijn heerlijke vent!

‘Valenthuisdag!’ hahaha, ik begin er plezier in te krijgen en ga verder: ‘Viacream, de blauwe!’ ‘champagne!’ ‘blinddoek’ ‘ei op afstand’ ‘likeurtje’ ‘veertje’ hebben we die nog? Vraag ik me af… Ik kreeg ooit op Valentijnsdag een prachtige giftset met o.a. een kriebelveertje (mensen onderschatten zo’n klein ding echt!) en van die prachtig luxe brede handboeien, lichtroze met zwart kant, met een zwart kettinkje ertussen, echt heel mooi. Stevig, comfortabel en supersexy!

Ik moet écht weer eens mijn nachtkastje nakijken, want we hebben in de loop der jaren de lekkerste dingen verzameld en omdat mijn man het ook heerlijk vindt om een vibrator s a m e n te gebruiken, is het qua orgasme voor mij ‘altijd raak dag’. Oh wat heb ik nu zin in mijn heerlijke vent! Ik kijk op de klok en zie dat ik nog even de tijd heb voordat hij thuiskomt, mooi! Ik draai het papier om en noteer:

Goedemorgen lieverd

——-
Valenthuisdag 14 februari 2021:

Goedemorgen lieverd,

Fijne Valenthuisdag! Heb je lekker geslapen? Zodra je wakker bent, dit leest en zin hebt in een kopje koffie, dan mag je mij een teken geven, maar niet uit bed komen! Rechts naast je, op het nachtkastje ligt een afstandsbediening. LET OP nog niets indrukken! Lees de brief eerst helemaal uit, voordat je als een idioot alle knopjes gaat indrukken (niet doen, het is nog vroeg schat! 😉). Zodra je mij een seintje hebt gegeven, kom ik naar je toe om je een heerlijke massage te geven.

De massagekaars op mijn nachtkastje mag je alvast uitblazen en als je op je buik gaat liggen met de kleine afstandsbediening in je hand, dan heb jij ook nog iets te vertellen vandaag. In mijn gedachten zie ik je lachen, ik kom al bijna naar je toe voor een nek-, rug- en draai je maar lekker om-massage. Onder het hoofdkussen ligt de Ladies Glide, lekker laten liggen, dan wordt ‘ie alvast warm voor straks, vanmiddag én vanavond. Snap je? 

We blijven vandaag namelijk de h e l e d a g thuis! Ik heb allebei onze telefoons uitgezet en die van jou mag vanmiddag alleen even aan om avondeten voor ons te bestellen en te laten bezorgen. De brunch verzorg ik en serveer ik jou strakjes op bed. Heb je zin in je vrouw op hakken verhuld in rode lingerie, zet de afstandsbediening dan nu aan. Heb je zin om de hele dag met mij samen Valenthuisdag te vieren, toets IETS schat, druk ERGENS op en ik kom naar je toe!

Liefs Vera
——-

Ik vouw het papier op en stop het in mijn tas. Opeens verheug ik mij ENORM op 14 februari!!! Ik lach om mezelf, terwijl ik naar boven loop naar mijn nachtkastje met de intentie de inhoud uit het stof te halen. Ik glimlach bij het idee aan de heerlijke verwendag die ik ga organiseren voor ons tweetjes en open mijn nachtkastje. What?!

Valenthuisdag

Ik aanschouw verwonderd een blinkend schone collectie allemaal zwarte toybagsjes, keurig gesorteerd in 2 mandjes met daarvoor een splinternieuwe grote fles Ladies Glide en een nieuw flacon toycleaner, wat is dit?! Er staat een rode envelloppe, met de tekst ‘OPENEN OP 14 FEBRUARI 2021” ‘Op de mooiste vrouw op aarde-dag’. Slik…dit is te lief! Ik pak de enveloppe (er zit iets kleins in) in de bovenste hoeken met duim en wijsvinger vast en til het voorzichtig naar me toe alsof er een bom in zit. Ik leg het voorzichtig op mijn schoot en zie aan de vorm dat het verdacht veel lijkt op een afstandsbedieninkje

Deze man…wat is hij van plan??!! Ik weet niet wat jij gaat doen dit jaar op Valenthuisdag, maar die van mij kan nu al niet meer stuk! En ik realiseer mij opeens dat zo’n ‘gekke naamdag’ op een hele bijzondere wijze kan ontstaan…