Review | Point of Pleasure

Review Point of Pleasure

Helemaal alleen thuis

Na een drukke ochtend van rennen en vliegen, plofte ik op de bank. Heerlijk ‘even helemaal niks’! En dan is het stil… Wauw! Het is écht stil. Niemand in huis. Ik ben helemaal alleen! Oh, nog even genieten van de stilte. Dat is lang geleden… Wacht eens even, ik ben helemaal alleen… Én ik heb laatst een pakketje gekregen van Nachtkastje.nl, glad vergeten! Snel ren ik naar boven en doe een greep in mijn nachtkastje. De Point of Pleasure is een elegante, kleine toy. Zachtroze met een rosé gouden top, ik vind het zo’n mooi apparaatje!

Heerlijk wegdromen met de Point of Pleasure

Mijn nieuwe vibrator zet ik aan en voel hoe krachtig, maar ook hoe geluidloos ze trilt. Ik geniet er nu al van om me te ontspannen, in alle rust met alleen mezelf. Ik pak de Ladies Glide erbij en ga op bed liggen. Met het kleine topje ga ik langs de randen van mijn slipje, ik schuif mijn slipje opzij en ga over mijn schaamlippen en richting mijn ‘knopje’. Oh, wat voelt dit zalig aan! Ogen dicht en ik droom heerlijk weg…

Manlief komt thuis

Dan hoor ik de voordeur, B O I N K! Nee! Is manlief nu alweer thuis?! Normaal gesproken zou ik nu snel mezelf fatsoeneren, alles weer opruimen en naar beneden lopen alsof er niets gebeurd is en zeggen: “Hi schat! Goh, ben je alweer thuis?” Maar dit keer niet. Ik trek mijn slipje uit en blijf in verleidelijke pose, halfnaakt op het bed liggen. “Schat? Waar ben je?”  Op zijn vraag antwoord ik met mijn meest verleidelijke stem: “Ik ben boven!”

Zijn voetstappen op de trap geven mij vlinders en ik lach om mezelf, het is even geleden dat ik zin had om stout te zijn. Onmogelijk ook in de lockdown waar iedereen fulltime op elkaars lip zit. Zodra hij boven is, zie ik de blijde verbazing in zijn gezicht. Dit had hij niet verwacht! Ik kijk hem ondeugend en uitnodigend aan. Hij weet niet hoe snel hij zijn broek moet laten zakken. Hij trekt me naar zich toe en zoent me hartstochtelijk en dan voelt hij de krachtige trilling van het topje langs de schacht van zijn piemel gaan. On point hoor en met veel plezier!

Samen tot een stomend orgasme

“Oh, dus daar was jij mee bezig…” zegt manlief in mijn oor. Hij draait mij om en duwt me weer op bed. Hij pakt mijn billen vast en begint mij oraal te bevredigen. Dat duurt niet lang, want hij kan zich niet beheersen. Krachtig stoot hij zijn mannelijkheid bij mij naar binnen. Op mijn beurt schuif ik mijn Point of Pleasure achter zijn ballen en begin ik de huid achter zijn ballen te masseren. Even pauzeert hij… “Wow! Wat is dat?” Die zag hij niet aankomen. Vervolgens haal ik het topje van de Point of Pleasure weer terug en zet het weer tegen mijn clitoris. Ik voel mij tot een hoogtepunt komen, terwijl hij krachtig doorstoot. Man oh man dat was lang geleden… Samen komen we tot een stomend orgasme en liggen daarna al hijgend in elkaars armen.

Dan volgt het moment waarop je kunt kiezen: dorst lessen, zoenen, knuffelen en verder vrijen, in een diepe slaap vallen óf opstaan, jezelf aankleden en verder gaan met de dag. De plicht roept om voor het laatste te kiezen, want er moet ook nog gewoon thuisgewerkt worden. Manlief roept: “Schat, waar ligt de oplader van dit ding?” En hierdoor weet ik dat deze dag nog lang niet voorbij is…