Review | Pleasure Kit Four

Review Pleasure kit four

Door Ladies Night consulente Luna.

Vandaag doen we het eens anders dacht ik, toen ik vanmorgen opstond. We zijn bijna 8 jaar samen en dat mag gevierd worden! Vanavond ga ik hém verrassen. Er komt een glimlach op mijn gezicht terwijl ik mijn liefste een fijne werkdag wens. Nu heb ik mooi de tijd om alles voor te bereiden.

Nog mooier dan op de foto!

Voor deze speciale dag ligt er al enige tijd een mooi pakketje in de kast. Ik moet mezelf bedwingen, laat het liggen Luna, je gaat eerst het huis op orde maken. Ik zet direct wat extra kaarsjes neer en bestel alvast sushi. We love sushi! Ik dwarrel door het huis met een stofdoek, kijk naar de kast…en open ‘m niet. Ik stofzuig nog even van boven naar beneden door mijn huis en langs de kast met daarin een spannend pakketje… en open ‘m niet.

Klaar voor vandaag met huishouden, ik laat het bad vollopen, loop langs de kast en…trek ‘m open! Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn geduld ik kan niet langer wachten om het pakketje te openen! Een mooie zwarte box komt tevoorschijn. Ik open de box en word verrast door de luxe Pleasure Kit Four. Nice, nog mooier dan op de foto’s en daar vond ik het al een beauty!

Kriebels down under

In de box zitten zes items. Het eerste deel lijkt op een handvat, het voelt zacht en loopt in een punt met ondeugende ribbels. Die kun je dus ook omdraaien en als clitorale stimulator gebruiken. Terwijl ik mij hier al zachtjes verheug op het voorspel en de kriebels down under al voelbaar zijn, dribbel ik snel naar de badkamer om de warme kraan uit te zetten. Het bad is inmiddels gevuld met warm water, mijn favo badzout en ik besluit om ín bad, een tikje onhandig, maar wel lekker warm, mijn aankoop verder te bekijken.

Tien trilstandjes

Ik draai een onderdeel van de Pleasure Kit Four op het onderstuk, deze is flexibel en heeft een mooie puntige vorm. Wow! Met de knopjes klik ik door, ik tel en kom al snel tien verschillende standjes tegen. Wat een krachtig speeltje! Het derde item heeft een klassiekere vibrator vorm. Het bovenste deel is licht gebogen om fijn mee te teasen. En dat is wat ik van plan ben, doorgaans ben ik degene die verrast wordt met een cadeau van Nachtkastje, nu heb ik eens iets gekocht voor ons samen en speciaal voor vandaag bewaard.

Ik verheug mij op vanavond!

Gegarandeerd dat dit een succes wordt vanavond. Ik leg de spulletjes aan de kant en ontspan in bad, denkend aan mijn allermooiste man, gelukkig komt hij over enkele uren thuis. Ik verheug mij enorm op ons jubileum en deze avond samen met de Pleasure Kit Four. Hij zal mij teasen en ik hem, ik zal zijn zintuigen afsluiten met het masker, waardoor hij niets zal zien en ik hem kan verrassen met het veertje uit de luxe box.

Vergis je niet wat een klein veertje teweeg kan brengen. Ik herinner mij onze eerste vrijpartijen en hoe wij elkaar gaandeweg onze liefdesjaren steeds beter hebben leren kennen én verrassen. Ik moet niet vergeten om de Ladies Glide klaar te zetten, die staat nog in de gang (ik poets onze schoenen ermee). Wij vrijen eigenlijk nooit zonder de Ladies Glide.

Enkele uren later….

Wow wow wow! De Pleasure Kit Four heeft het waargemaakt hoor dames en heren! Al mijn én zijn zintuigen zijn geprikkeld. Iets simpels als een maskertje kan de avond een hele andere sfeer geven. Het was zo spannend! Ik moet het direct even kwijt en duik zo weer terug recht in de armen van mijn man, dus nog even snel hierbij: De classic vibrator-top is ideaal om hem te teasen, samen genieten is zoveel leuker dan alleen!

Een echte aanrader, de Pleasure Kit Four! Trusten!!!