Review | Happy Rabbit Love Egg

Review Happy Rabbit Love Egg

Ohhhh!! Dat moet ik echt eens proberen!! En….toch opnieuw niet in mijn winkelmandje gedaan. Herkenbaar? Het is als een paar nieuwe laarzen, wanneer iets in je gedachten blijft dan moet je het uiteindelijk gewoon kopen en krijg je geen spijt. Dito dacht ik vorige week bij het liefdeseitje van Happy Rabbit.

Snelle levering!

Ik heb er nog geen dag spijt van. Klik, bestellen, afwachten, één hele dag, want dat is hoe snel het werd bezorgd: de volgende dag, ik hou ervan! Mijn partner wist nog van niets, dat maakte het extra spannend. Alhoewel ik er een heel ding van wilde maken, hem wilde verrassen, het mooi inpakken etc. is daar niets van terechtgekomen. Op de dag van ontvangst zouden we namelijk uiteten gaan en ik kon niet wachten het te gebruiken. Dus hop, aan de oplader en ik sprong onder de douche.

Gezellig samen uiteten, het voorspel is begonnen

Wanneer ik mijn vriend hoorde thuiskomen, zag hij de Happy Rabbit met USB aan de laptop op tafel liggen en riep naar boven: “Schat, is dit wat ik denk dat het is?!” Ik roep verrukt: “Ja! En hij gaat mee vanavond, ik zal ‘m discreet meenemen (in mij verstopt namelijk hahaha).

Aangekomen bij het restaurant geef ik snel de afstandsbediening aan mijn vriend, net voordat we aan tafel gaan. De bediening heeft denk ik nog nooit zo’n grote glimlach gezien bij de woorden ‘u mag een tafeltje uitkiezen hoor.’ Het voorspel is begonnen…

‘Zeg schat, denk je dat iemand het kan horen wanneer ik…” en hij drukte per ongeluk op de aan-knop en switcht van schrik naar stand twee van de 30 (!!!) standjes die het liefdeseitje rijk is. Ik ben niet bang aangelegd, geniet nu al van dit ei en zeg quasinonchalant “Nee joh, we zitten meer dan anderhalve meter uit elkaar niemand hoort iets en bovendien: vlees dempt.”

Heerlijk etentje!

Het was een heerlijk etentje, we hebben gespeeld met elkaar, in het openbaar! Van giechelen (ik vooral) tot oef…heerlijke stiltes en een sexy gesprek, vol complimenten en nog meer leuks. Ken je van die stellen die je samen ziet eten waarbij men op hun telefoon kijkt in plaats van naar elkaar? Ondenkbaar wanneer je een Happy Rabbit Love Egg draagt tijdens je dinerdate! Ik heb niet eens aan mijn telefoon gedacht!

Thuis wacht nog een lekker toetje

Zelfs op grote afstand had mijn partner nog de volledige controle over mij! Hij ging even naar het toilet en keek nog even plagend achterom met in zijn broekzak de afstandsbediening. Het is niet te doen dames, je gezicht in de plooi te houden. Bij terugkomst vroeg de ober wat ik wilde drinken en juist op dat moment drukte mijn partner weer op de knop! Een WWWIJNTJE graag! Oeps…dat kwam echt gek uit mijn mond, zou de ober iets in de gaten hebben? Enfin, het dessert hebben we overgeslagen, er wachtte ons reeds een lekker toetje en dat eten wij toch het liefste thuis in onze eigen slaapkamer op.

Praktische tips

Nog even een praktische tip. De Happy Rabbit is makkelijk in te brengen met Ladies Glide, ik weet niet hoe het zonder glijmiddel werkt, want wij gebruiken het altijd. Je activeert haar door drie seconden het aan- en uitknopje ingedrukt te houden. En dat werk ook zo bij de draadloze afstandsbediening. Beide moet je dus aanzetten. Het eitje is voorzien van een dun snoertje dat geenszins in de weg zit, het geeft een veilig gevoel. Je hoeft nooit bang te zijn dat je het eitje er niet meer uitkrijgt. Zo kun je vol vertrouwen het voorspel laten beginnen!

Blijf niet te lang dromen en werp het eitje in het mandje, het is zeker de moeite waard?