Review | Happy Rabbit G-Love

Review Happy rabbit G-love

Door Ladies Night consulente Suus. 

Zo happy als de Happy Rabbit!

En ja hoor, daar was hij dan, de doos waar ik op zat te wachten! De bestelling werd zoals beloofd binnen één dag geleverd, maar als je weet dat er een Happy Rabbit wordt bezorgd dan is dat toch spannend! Toen ik de doos openmaakte, dacht ik dat daar alleen de befaamde Happy Rabbit G-Love in zou zitten. Ik werd als een kind zo blij van niet alleen de Rabbit, maar zeker ook van het onverwachte bijgesloten opberg-etui. Wat een mooi ding! Dit was een leuk cadeautje :-).

Alvast opladen voor vanavond

Bij het openen van de verpakking werd ik opnieuw verrast, wat een fijn zacht materiaal zeg! En haar felroze kleur.. ik heb nu al zin in vanavond! Toch zal ik haar eerst braaf opladen. Een weetje voor jou: dat hoeft maar twee uurtjes te duren, daarna is hij direct klaar voor gebruik.

Na het opladen heb ik hem uit het zicht van de kids maar even netjes in het etui gedaan en toen kwam ik erachter dat je daar ook nog een slotje op kan doen! Heel fijn dus, als je kinderen in huis hebt.

Testen met of zonder partner?

Mijn luxe dilemma: ga ik haar testen mét of zonder partner? Mét partner weet ik hoe dat zal aflopen en dat het uitdraait op seks en dan kan ik de objectieve test-inhoud verder vergeten, dus ik besluit haar als eerste alleen te testen.

Gewapend met mijn tasje met de Happy Rabbit, toycleaner en mijn Ladies Glide zoek ik de weg naar mijn slaapkamer. Ladies Glide is trouwens hét product dat ik onmisbaar acht bij elke vorm van spelen en dat ik gezien het formaat van de Rabbit ook zeker nodig zal hebben!

Eenvoudige bediening

Er zitten twee knoppen op de Rabbit, ik vind het een zeer eenvoudige bediening. Eén voor de Rabbit en één voor het G-spot gedeelte. Ik vind het perfect dat de twee gedeelten los van elkaar te bedienen zijn. Even stilzetten, even wachten…en weer aan…en/of beiden, er is altijd een keuze te maken!
Het G-spot gedeelte is stevig en dat is prettig wanneer je een beetje druk wilt uitoefenen op de plek waarvan sommigen nog steeds zeggen dat het niet bestaat. Dikke prima, die van mij doet je de groeten terug, want de Happy Rabbit weet mijn G-spot wel degelijk te vinden.

Wat er toen gebeurde, daar kan ik kort over zijn. Ik denk dat ik hem nog maar eens uitgebreid moet testen want binnen no-time zat ik al aan mijn climax! Hahaha, het bleek de kortste test-periode uit mijn leven. Sorry not sorry!

Kans op een dubbel orgasme!

Wat ik je nog wel kan vertellen is dat ik alle knopjes heb geprobeerd en wat ik heel leuk vind, is dat waar de meeste vibrators beginnen met eerst drie standen in een continue trilling, de Happy Rabbit lekker eigenwijs begint met onregelmatige trillingen en pas later ‘in het menu’ de continue trilstandjes laat voelen.

Als je hem inwendig én clitoraal gebruikt, dan kom je er al gauw achter dat de inwendige trillingen goed voelbaar zijn. Door de stevigheid van de Happy Rabbit G-Love kun je dus op een goede manier druk uitoefenen waardoor je echt wel in een positieve vibe komt. Zet je de Bunny erbij aan, dan heb je grote kans op een dubbel orgasme!

Het gebruik is simpel en de knoppen zijn tijdens het gebruik simpel te vinden.