Review | Happy Rabbit Realistic ll

Review Happy Rabbit Realistic ll

Is het ongebruikelijk om direct met het resultaat van mijn heerlijke avontuur te starten?! Als ik dit speeltje een rapportcijfer zou moeten geven, dan zou het namelijk een 9/10 zijn! En dan heb ik de prijs nog niet in overweging genomen. Dan wordt het een 12/10. Zodra mijn hersens weer willen werken na het superorgasme dat ik zojuist heb gehad, ga ik ook nadenken over een bijnaam, nu kom ik niet verder dan “Jaaaa!!!”

Voor mijn verjaardag: een online Ladies Night party!

En dan te bedenken dat ik vanmorgen en de rest van voorgaande week compleet vergeten was het ding besteld te hebben! Ik was kapot moe van het werken én organiseren van mijn verjaardag. Hetgeen nu, in verband met de huidige coronamaatregelingen in mijn geval, voelt als het plannen van een bruiloft! De helft van mijn vriendinnen heb ik simpelweg afgezegd voor dit jaar. Weet je, volgend jaar vieren we mijn verjaardag hopelijk weer met een knalfuif, dit jaar simpelweg niet. Wat wel écht een te gek idee was van mijn bestie: we hebben de online party geboekt! Komt onze vaste consulente van Ladies Night niet naar ons via de voordeur, dan komt ze gewoon bij ons via ZOOM!

Volgende week was er nog plek en wij kunnen niet wachten om ALSNOG een feestje te vieren én onze voorraad drogisterijartikelen aan te vullen. Het is zo lang geleden dat we elkaar met z’n allen gezien hebben en online kan het dus gewoon! Dat we daar niet eerder aan gedacht hebben, lekker vanuit onze luie stoel met een taartje lachen met elkaar en praten over ons favoriete onderwerp, ons leven, onze relaties en EROTIEK!

Yes! de heerlijke Rabbit is bezorgd

Enfin, TERUG naar deze heerlijke Rabbit! Vandaag had ik een vrije dag en zat ik online verdwaalt op Instagram van lingerie, naar schoenen, naar parfums te turen. Daar waar ik eigenlijk de sportschool, de bakker en mijn moeder had moeten bezoeken, toen de deurbel ging. Ik wilde het liefst terug naar bed omdat ik zo moe was. ‘Goedemorgen’ lachte een mooi verzorgd gebit vanonder een PostNL pet mij toe. “Alstublieft mevrouw en een fijne dag!” Wáárom komen de knapste bezorgers a l t i j d als ik nog in mijn ma Flodder-net uit bed-look zit te chillen in mijn badjas?!

“Jij bent precies wat ik vandaag nodig heb!”

My God! Wat stom! Opeens ben ik wakker!!! De Happy Rabbit die ik gister bestelde nadat ik de party boekte en doorging naar de webshop van Ladies Night. Hoe kon ik JOU vergeten?! Ik sta direct aan! Ik ruk de doos plus verpakking open en de Realistic Rabbit gaat direct aan de oplader, “wat een prachtige vibrator, jij bent precies wat ik vandaag nodig heb!” Toen heeft deze dame gelijk een douche genomen! Mijn benen en nog meer geschoren, voor niemand behalve mezelf en na het douchen heb ik nog een warm bad van 20 minuten met heerlijk geurend badzout genoten. Deurbel en telefoon uitgeschakeld en toen… ik durf het bijna niet te zeggen ben ik topfit, fris en fruitig…terug in mijn bed gekropen!

Binnen enkele minuten een orgasme

De PostNL guy nam ik in mijn gedachten mee naar boven samen met de inmiddels voldoende opgeladen Happy Rabbit. Mister PostNL heeft mij op mijn rug gelegd, kroop onder de dekens van mijn tweepersoons en trilde zijn weg redelijk doelgericht van mijn buik naar mijn vajayjay. Deze man voelde zo realistisch aan, alsmede zijn penis waarvan het leek alsof ik zelf de maat heb mogen bepalen. Binnen enkele minuten voelde ik een orgasme, waarbij ik met mijn ogen gesloten die mooie glimlach opnieuw mijn kant op zag stralen. Ik wil nog een keer, maar besluit om nog even te ontspannen. Even later wanneer ik nog een beetje verdwaasd aan een kopje koffie slurp, wordt er op het raam geklopt, ik schrik me rot!

De bezorger…hij had nog een pakketje voor me ‘was ‘ie vergeten’…’geen probleem’ zeg ik, met de gebruiksaanwijzing van de Happy Rabbit in mijn hand. Met een glimlach sluit ik de voordeur en spurt ik opnieuw naar boven. Ik las net namelijk dat hij mee in bad mag! Waarmee ik de vibrator bedoel 😉