Review | Pleasure Kit Six

Review Pleasure Kit Six

Door Ladies Night consulente Michelle.

Testen van een nieuwe speeltje met mijn Corona-buddy

Ik appte mijn date: “Ik mag een nieuw speeltje testen, ik stuur je de link. Tijd?” Binnen één minuut antwoordde hij: “Morgen 20.00 uur bij jou? Ben benieuwd!”.

Het is nu half acht, ‘morgenavond’ en ik zit in mijn jurkje op de bank. Het jurkje verhult mijn sexy lingerie setje, de kanten kousen verraden per ongeluk dat ik niet braaf gekleed ben. In de slaapkamer branden een paar gekleurde lampjes + wierook en ik heb een muziekje opgezet. Kortom: ik ben er klaar voor!

Mister X belt aan, we zoenen (hij is mijn Corona-buddy), we drinken en kletsen wat op de bank. Al snel vraagt hij nieuwsgierig: “Laat eens zien?” Ik huppel naar de slaapkamer en kom terug met de prachtige luxe doos. “Ik heb ‘m wel eventjes uitgeprobeerd vanmiddag” zeg ik ondeugend. “No problem” zegt hij met een knipoog.

Drie-in-één toy

Hij opent de doos en de verschillende onderdelen wekken bij deze ‘niet speeltjes kenner’ duidelijk verwarring. Ik leg uit hoe het onderste deel te combineren is met alle drie de opzetstukken. In zowel het basisdeel als de opzetstukken zit een motor en deze kun je apart van elkaar gebruiken. Drie speeltjes in één dus en wat ziet het er prachtig uit…

Let’s Go!

“Let’s go!” zegt hij met een grijns en trekt mij van de bank af. Ik plof niet heel charmant op het bed, maar vind gelukkig snel een betere houding. “Zonder handen” fluistert hij. Ik krijg het maskertje op en moet mijn handen boven mijn hoofd houden. Hij trekt mijn slipje uit (die overigens achter mijn hak bleef hangen en de kamer door schoot) waarna ik de zijdezachte Ladies Glide tussen mijn benen voelde glijden.

Opnieuw zorgen de knopjes even voor verwarring. Mister X zucht gefrustreerd en ik trek het maskertje half van mijn hoofd, om deze heerlijke man uitleg te geven over hoe ze werkt. Daarna schuif ik direct het maskertje terug over mijn ogen en ga liggen. De onderste motor trilt zacht, de andere heel snel, regelmatig met minuscule pauzes. Terwijl hij mijn bovenbenen, onderbuik, de binnenkant van mijn lies en schaamlippen plaagt maakt hij mij helemaal gek! Ik smeek hem om meer! Maar krijg het nog niet….rotzak.

En nu mag hij…

Uiteindelijk brengt hij het speeltje slechts een paar seconden tussen mijn schaamlippen door tegen mijn clitoris en dit is genoeg voor een ontploffing. Hij grinnikt zachtjes en zegt “Nu ik!”. Ik draai de opleg-vibrator van de basis en de vaginale/anale vibrator erop (die met de bolletjes). Ik besteed eerst aandacht aan zijn perineum, ballen, liezen en anus met veel Ladies Glide en met mijn handen. Hij ontspant zichtbaar en geniet enorm.

Ik zet het speeltje aan en zie hoe hij kippenvel krijgt van het horen van het geluid. Voorzichtig masseer ik eerste de buitenkant en dan de binnenkant van zijn anus terwijl slechts één deel van het speeltje aanstaat. Wanneer hij is opgewarmd zet ik ook de trillingen in het bovenste gedeelte aan en beweeg ik het speeltje zachtjes heen en weer tegen zijn prostaat (dus gericht naar boven, naar de navel). Na een aantal minuten zichtbaar en hoorbaar genieten komt hij klaar door de prostaat-stimulatie. Een super heftig orgasme! Hij moet dan ook echt even bijkomen…

Waterproof!

Nadat we hebben geknuffeld nemen we samen nog een heerlijke douche. “Kan ‘ie mee?” vraagt X, terwijl hij wijst naar het speeltje. Hij kan zeker mee onder de douche! Ik draai de dubbele stimulatie vibrator op de basis. Onder de douche word ik nogmaals heerlijk verwend met een heftig tweede orgasme

Dikke aanrader

Mocht je op zoek zijn naar een super goede basis-set. Of naar een nieuwe favoriet, echt iets bijzonders, dan is deze Pleasure Kit een dikke aanrader. Ik vind het een geweldige set (Mister X is het eens)! Alle items zijn zeer goed samen te gebruiken maar ook zeker in je eentje om jezelf een groot plezier mee te doen.