Review | Greedy Girl Real Feel

Review | Greedy Girl Real Feel

Greedy Girl = Happy girl

Kennen jullie dat gevoel?

Vanaf het moment dat je iets ontzettends leuks hebt besteld en je krijgt de melding dat het pakketje vandaag wordt bezorgd, kijk je als een geobsedeerde maniak uit het raam of je toevallig al het PostNL mannetje ziet aankomen. Dat had ik vandaag! Uitkijkend naar de Greedy Girl Real Feel.

Ik ben zeven jaar samen met mijn vriend Bas, twee kinderen rijker en volgend jaar gaan we trouwen.  Natuurlijk is ons seksleven veranderd! Daar waar we het eerst deden als konijnen op iedere plek en elk moment van de dag, moeten we ons nu beheersen tot de kinderen op bed liggen.
Mijn vriend en ik zijn allebei open minded en vinden het leuk om te experimenteren. Dus besloten we om even een kijkje te nemen op internet voor een nieuwe toy.

Eerlijk is eerlijk, mijn vriend komt veel vaker en sneller klaar dan ik, maar dat maakt hij wel dubbel en dwars goed door ook mij te verwennen! Je moet je partner gewoon de juiste aanwijzingen geven en daar direct mee beginnen, indien nog niet geprobeerd. We gingen doelgericht op zoek naar een G-spot vibrator. Mijn oog viel vrijwel direct op de Greedy Girl met haar mooie chique uitstraling én bij voorkeur waterproof.

En daar is hij dan eindelijk!

Ik neem de doos een tikkeltje zenuwachtig aan van de postbode. Niet dat hij kan zien dat er iets lekkers in de doos zit, maar vanwege het idee dat hij het misschien toch afleest van mijn gezicht. Snel bedank ik hem en gooi de deur achter me dicht. Ik leg het pakketje direct in de kast, want ik heb Bas belooft om het samen met hem open te maken. Maar wat hij niet weet, is dat ik een extra pakketje heb besteld. Vanavond mag hij niet alleen het doosje uit pakken, maar ook mij verhuld in sexy bedroom lingerie. Stond ook op Nachtkastje.nl ? .

Terwijl ik automatisch begin te fantaseren over de avond, wint mijn nieuwsgierigheid van mijn zelfbeheersing en wil ik de doos openmaken. Ik app Bas met het excuses dat het speeltje opgeladen moet worden voor vanavond en dat ik ‘m dus al uit de verpakking moet halen. “Sorry schat het kan niet anders”. Met als antwoord een duim omhoog, een man van weinig woorden, herkenbaar?

Ik open de verpakking en direct maakt mijn hart een sprongetje. Wat een beauty, ik ben er nu al blij mee! De blauwe kleur is gelukkig écht even iets anders dan alle roze speeltjes die in mijn nachtkastje liggen. Ik ga voorbij aan de gebruiksaanwijzing, pak direct de USB om het speeltje op te laden. Wat is het toch fijn dat je de boel kan opladen tegenwoordig. Binnen een paar uurtjes komt Bas thuis, oplaadtijd genoeg en in de tussentijd heb ik nog een paar sexy appjes gestuurd naar mijn aanstaande.

Ik hoor zachte voetstappen op de trap…

Mijn hart gaat als een malle tekeer, want daar lig ik dan, met mijn zwarte kanten jurkje, zonder iets eronder aan. “Als je thuiskomt, wil ik dat je naar boven komt, zonder kleding, alvast bedankt’’, stuurde ik een half uur geleden naar mijn vriend.  Ik had de kinderen voor de zekerheid iets eerder in bad gedaan en in bed gelegd, zodat ze heerlijk in dromenland waren en ik mijn nieuwe jurkje kon aantrekken. Heerlijk, wanneer een webshop mijn maat verkoopt en ik mezelf niet ergens in hoef te proppen!

Zachtjes gaat de deur open en staat Bas in de deuropening. Wat ziet hij er altijd toch lekker uit, aan zijn knappe kop te zien vindt hij hetzelfde van mij! Met een glimlach op mijn gezicht, heb ik in de ene hand de Greedy Girl en in de andere hand een blinddoek. “Vandaag ben jij de baas”, fluisterde ik zachtjes…wat hebben we genoten samen!

Wauw!

Ik kan niet anders zeggen, als ik terugdenk aan gisterenavond. Wauw, dit speeltje heeft mij naar een bijzondere climax gebracht, oprecht anders dan dat ik gewend ben. Ik vond het erg fijn om dit samen met mijn vriend te doen. Maar stiekem weet ik, dat als ik hem alleen ga gebruiken het ook heel fijn zal zijn. En laat ik nu héél toevallig behoefte hebben aan een lange warme douche… ?