Review | Pleasure Kit Three

Review Pleasure Kit Three

Door Lotte. 

Vind je het lastig om een nieuw speeltje te kiezen? Heb je zeer beperkt ruimte in je nachtkastje of twijfel je tussen een clitorale, vaginale of anale toy?  Je zoektocht is voorbij! Vol enthousiasme presenteer ik je de Pleasure Kit Three!

Vier verschillende Pleasure Kits om uit te kiezen

Ik heb al plezier bij het uitspreken van de naam: Pleeaasure Het klinkt toch een stuk sensueler dan ‘pretpakket’ (al ga je hier wel heel veel pret mee beleven). Maar laat ik eerlijk zijn, er komt toch nog wel een béétje keuzestress bij kijken. Er zijn namelijk niet twee, niet drie, maar zelfs vier Pleasure Kits om uit te kiezen! En dan ook nog in drie verschillende kleuren.

Maar hé, zodra je de keuze hebt gemaakt, kan het feest beginnen! Vol verwachting klopt mijn hart (en clitoris), na het plaatsen van de bestelling.

En oh, ik werd niet teleurgesteld!

Luxe verpakking

Hij arriveerde in een mooie, luxe verpakking, die ik langzaam openmaakte. Het voelde echt als een cadeautje voor mezelf. Jouw kit wordt namelijk geleverd met wat leuke extraatjes: een satijnen blinddoek en een lekker zacht streelveertje. And I get it, die gooi je het liefst gelijk aan de kant om te beginnen met het echte werk, maar mag ik een suggestie doen? Dit is namelijk hoe ik gebruik maakte van de Pleasure Kit:

Slagroomsoesjes en zelfliefde in een doosje

Plan de avond vrij! Jup, zomaar een momentje voor jezelf, dat ben je waard. De vibrators waarmee je in drie minuten klaar bent zijn leuk, maar dit is andere koek (of eigenlijk meer een slagroomsoesje). “Kom je hier niet van klaar dan?” Hoor ik je al vragen. Oh zeker wel, er zit zelfs een climax stand op, waardoor mijn orgasme door het dak vloog! Maar met alle opties van de Pleasure Kit was de weg er naartoe net zo, of misschien zelfs nog lekkerder, waardoor ‘le moment suprême’ veel intenser was.

Een avondje vrij dus. Ik verwende mezelf met een heerlijk warm bad (een uitgebreide douche kan natuurlijk ook). Een scrubje, maskertje, bodybutter, alles erop en eraan. Mijn nieuwe toy is waterdicht dus die mocht lekker mee, maar alleen om mezelf een beetje op te warmen en te teasen.

Steek dan wat kaarsen aan en begin je lijf lekker te masseren. Je kunt jezelf ook heerlijk met het veertje strelen om je huid alvast sensitiever en ontvankelijker te maken voor ‘The Big Bang’. Ladies, dit is geen vibrator, dit is zelfliefde in een doosje (voor jouw doosje, yep, I said it!)

Maar je kunt dat alles natuurlijk ook láten doen…

Om de Pleasure Kit zelf te gebruiken was ik zeer enthousiast om, maar met de Pleasure Kit én mijn vriend had ik minstens zoveel plezier. De keuze voor Pleasure Kit Three was dan ook met name omdat onze nieuwsgierigheid was gewekt door de trillende beads.
Wij (en soms all by myself), experimenteren al langer met bezoekjes aan La village anale’. Je anus zit namelijk vol zenuwuiteinden die je seksuele genot naar een hoger niveau kunnen tillen. En wij krijgen er beide, zoals we ze noemen, bootygasms van. Yes, anaal klaarkomen is geen sprookje.

En ik weet het. Het giechelgehalte over anale seks is nog steeds hoog. Maar als je er stiekem toch een beetje nieuwsgierig naar bent zijn deze vibrerende beads, jouw way to go. De rondingen beginnen namelijk klein en worden steeds iets groter.
Bovendien, je kunt altijd nog doen alsof je hem aanschaft vanwege de clitspeeltjes en er dan in the heat of the moment toch eens die ondeugende bolletjes bijpakken. Is anaal echt een no go voor jou? Dan is dit deel door alle ribbels ook heerlijk om vaginaal te gebruiken.

Veel plezierige mogelijkheden

Dat is namelijk het leuke aan de Pleasure Kit; door de opzetstukken kan hij op drie manieren gebruikt worden (vijf eigenlijk, vergeet het veertje niet!). Het handvat vibreert namelijk ook op zichzelf als een klein clitoraal speeltje. Dan is er ook nog een wandvibrator deel, die ik door mijn enthousiasme over de anal beads, bijna zou vergeten! Deze trilt als een malle en is heerlijk op je clitoris, maar ook om bijvoorbeeld je rug, schouders of andere fijne plekjes met een flinke klodder Ladies Glide te (laten) masseren. Heavennn!

Wat mij ook verraste was dat de opzetstukken elk een eigen motortje bevatten waardoor de vibratie echt stevig is en niet een indirect slap aftreksel van de trilling uit het handvat.

Nou je leest het! Ik ben dik tevreden met deze Pleasure Kit. Hmm terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik vanavond maar eens vrij ga houden voor nog meer verwennerietus met mijn nieuwste aanwinst. Ladies, take your pleasure seriously! Deze toykit is er voor gemaakt!